Πρόβλημα με την αλλαγή ώρας & το ξυπνητήρι

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με την αλλαγή ώρας & το ξυπνητήρι

Οκ, σεβαστον, αγορασε ενα ξυπνητηρι και θα λυθει το προβλημα σου.
Το αν ειναι αξιοπιστο το iphone (σε σχεση παντα με τον ανταγωνισμο) φαινεται απο τις επισημες ερευνες customer satisfaction στις οποιες πρωτευει χρονια τωρα (οπως και η apple εν γενει).
Αυτο τωρα δεν ειναι αξιοπιστο. Και οι αλφιστες δε λενε κακη κουβεντα για alpha romeo. Ετσι και οι απλιστες.

Παιδια, με μετρο το μελανι, γιατι γραφουμε και απο macbook. Μην παθουμε καμια κασκαρικα μεσημεριατικα, και ψαχνουμε για iink.....

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με την αλλαγή ώρας & το ξυπνητήρι

Για εμένα πάντως είναι ΜΕΓΙΣΤΟ πρόβλημα το θέμα με το ξυπνητήρι, ανεξάρτητα αν δεν το χρησιμοποιώ, αφού το βράδυ το κλείνω το τηλ !!

Αααααλλη παπατζα απο κει.

Για να δουλευει το alarmi πρεπει να ειναι ανοιχτο το τελεφωνο (ναι ξερω, μπορεις να βαλεις και σε airplane mode...)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα με την αλλαγή ώρας & το ξυπνητήρι

Αυτο τωρα δεν ειναι αξιοπιστο. Και οι αλφιστες δε λενε κακη κουβεντα για alpha romeo. Ετσι και οι απλιστες.

Μα μιλαω για τις επισημες ερευνες:

http://news.cnet.com/8301-31021_3-20017064-260.html

http://gigaom.com/apple/apple-still-winning-the-customer-satisfaction-game/

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα με την αλλαγή ώρας & το ξυπνητήρι

Αααααλλη παπατζα απο κει.

Για να δουλευει το alarmi πρεπει να ειναι ανοιχτο το τελεφωνο (ναι ξερω, μπορεις να βαλεις και σε airplane mode...)

Κ αυτό σπαστικό !!

Προσωπικά, πάντα χρησιμοποιούσα σταθερό ξυπνητήρι δίπλα μου. Βέβαια κ αυτό θέλει ρεύμα, γιατί δεν παίρνει μπαταρίες... κ αν έχουμε διακοπή ρεύματος...;; Τότε θα πρέπει να έχω ένα με μπαταρίες...κ αν μείνει από μπαταρίες...;; Μπα....δεν βγαίνει άκρη...:flipout::flipout::flipout:

Οσοι ειχαν το HTC Cruise ενα κινητο που ειχε κοντα στα 700 ευρω , οχι ξυπνητηρι δεν ειχαν αλλα ουτε το ρολοι δεν μπορουσαν να εμπιστευτουν να δουν την ωρα.
Καθε μια-δυο μερες αλλαζε η ωρα μονο του.

Φυσικα κανεις δεν ειχε ασχοληθει ποτε , ουτε νηματα ειχαν ανοιξει :flipout:
Α ρε apple ....... :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα με την αλλαγή ώρας & το ξυπνητήρι

Κ αυτό σπαστικό !!

Προσωπικά, πάντα χρησιμοποιούσα σταθερό ξυπνητήρι δίπλα μου. Βέβαια κ αυτό θέλει ρεύμα, γιατί δεν παίρνει μπαταρίες... κ αν έχουμε διακοπή ρεύματος...;; Τότε θα πρέπει να έχω ένα με μπαταρίες...κ αν μείνει από μπαταρίες...;; Μπα....δεν βγαίνει άκρη...:flipout::flipout::flipout:

έχεις και την αφύπνιση του OTE , εκτός αν χρησιμοποιούν και εκείνοι iphone ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα με την αλλαγή ώρας & το ξυπνητήρι

Αφου σε οδηγησα σε αναζητηση link, σταματαω το τρολλαρισμα. Μission accomplished.

:flipout::flipout::flipout:
Και επειδη βγαινει και ο δικηγορος απο μεσα μου, παρε και ενα link για το iphone και μονο! :p

http://tech.fortune.cnn.com/2010/09...er-satisfaction-survey-for-4th-year-in-a-row/

Mιας και ασχολούμαστε με το i-ξύπνα, μια ερώτηση:

Όταν χαμηλώνω πχ τον ήχο κλήσης του κινητού ή τον ήχο ενός παιχνιδιού, χαμηλώνει και η ένταση του ξυπνητηριού επίσης ε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα με την αλλαγή ώρας & το ξυπνητήρι

έχεις και την αφύπνιση του OTE , εκτός αν χρησιμοποιούν και εκείνοι iphone ...

Ναι αλλά σπίτι έχω forthnet σταθερή τηλεφωνία...:flipout::flipout::flipout:

Update: Deleting and re-adding the alarms will NOT fix the issue. We've now tested a number of scenarios under iOS 4.1 for ourselves. The bug appears when using a repeating alarm for anything other than "every day." So for example, your alarm will go off an hour late if it's set for "weekdays" or "weekends" or "Monday." The following alarms are not affected by the bug:

* An alarm with no repeat set (repeat set to "never")
* An alarm set to repeat "every day"

You can test yourself by creating a repeating alarm (but not every day) to go off one minute in the future and 59 minutes in the past.

Εngadget

άρα λοιπόν όσοι είχα ξυπνητήρι επαναλαμβανόμενο "κάθε μέρα" και όχι "καθημερινές" τη γλύτωσαν και ξύπνησαν στην ώρα τους...

To συμπέρασμα είναι πως στην Apple δεν έχουν ρεπό τα ΣΚ... Ξυπνάνε κάθε μέρα την ίδια ώρα...

λοιπόν ψιλό-offtopic
σε ότι σύστημα έχω διπλό λειτουργικό είτε είναι λινουξ-win είτε mac-win είτε win-win , κάθε φορά που αλλάζω λειτουργικό και κατόπιν μπαίνω στα win πάει μια ώρα μπροστά το ρολόι ... δλδ 5 εναλλαγές ,,, 5 ώρες μπροστά :BDGBGDB55::flipout:

Τελικά βρήκαν τίτλο και για το σημερινό θέμα...

"ALARMageddon"

:flipout:

Στην Αμερική σε πολλούς χτύπησε μια ώρα νωρίτερα...