Πρόβλημα με την τηλεφωνία στο 2 play HOL

Πάντως το φίλτρο δε νομίζω πως έχει νόημα από την έξοδο τηλεφώνου του router. Το να συνδέσεις απευθείας το router στην πρίζα χωρίς spliter/ filter ΟΚ, είναι σωστό. Το φίλτρο έχει νόημα να μπει στις επιτοίχιες πρίζες του ΟΤΕ, από τις οποίες θέλεις μόνο τηλέφωνο.

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με την τηλεφωνία στο 2 play HOL

Πάντως το φίλτρο δε νομίζω πως έχει νόημα από την έξοδο τηλεφώνου του router. Το να συνδέσεις απευθείας το router στην πρίζα χωρίς spliter/ filter ΟΚ, είναι σωστό. Το φίλτρο έχει νόημα να μπει στις επιτοίχιες πρίζες του ΟΤΕ, από τις οποίες θέλεις μόνο τηλέφωνο.

Είναι πρόταση από την HOL και είπα να την κάνω.

Φαντάζομαι ότι και το τηλέφωνο θα παίζει, ( το splitter το ξεχνάω έτσι ? )αν και σκεφτόμουνα να χρησιμοποίσω καλώδιο utp kat5, για αυτή την δουλειά.
Θα το δοκιμάσω και θα σας πώ!!! :ernaehrung004:

Ναι Σίμο θα παίζει κανονικά και το τηλέφωνο και το splitter το ξεχνάς.

:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Πρόβλημα με την τηλεφωνία στο 2 play HOL

:2thumb22sup:

10 χρόνια πέρασαν, αλλά στην ουσία, ούτε μια μέρα ...
τρομερό βιντεάκι - και, τελικά, ο ΟΤΕ εξακολουθεί να είναι μονοπώλιο ...

Βλέπω τα Links αλλά όχι τις photo. Security policy.:guitarist:

θα τα δω από το σπίτι και θα δοκιμάσω την αφαίρεση του splitter και αλλαγή καλωδίων.

Επιπροσθέτως έχω πολύ κακή ποιότητα ήχου στο ασύρματο που είναι συνδεδεμένο πάνω στο splitter.

Για να δούμε...:2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Re: Πρόβλημα με την τηλεφωνία στο 2 play HOL

10 χρόνια πέρασαν, αλλά στην ουσία, ούτε μια μέρα ...
τρομερό βιντεάκι - και, τελικά, ο ΟΤΕ εξακολουθεί να είναι μονοπώλιο ...

μονοπώλιο??? Τί είναι αυτό? ....... πάει πέθανε αυτό :7SFGSFG:

Το splitter τοποθετείται πάντα μεταξύ OTE με μία απόληξη στο ADSL modem και την άλλη στο τηλέφωνο.

Αν έχετε 2play δεν υπάρχει πλέον τηλέφωνο απο τον ΟΤΕ οπότε και μπορεί να παίξει χωρίς splitter. Σε αυτη την περίπτωση το τηλέφωνο ειναι στον modem. Το splitter πίσω απο το FRITZ δεν κάνει απολύτως τίποτα.
Το θεμα του Kokar δεν δείχνει να ειναι θέμα spliter καθότι εχει 2Play και δεν εχει τηλέφωνο απο τον ΟΤΕ.

Τώρα σχετικά με τις συσκευές μπορεί να υπάρχουν προβλήματα αλλά συνήθως εμφανίζονται στις εξερχόμενες κλήσεις.

Υ,:drummer:

Εμένα πάντως ο παπαγάλος μου μιλάει ακόμα….
green-iguana.jpg

Τώρα που είμαι σπίτι και μπορώ να δω τις PHOTO, κατάλαβα. Το Netgear μου δεν έχει έξοδο για τηλ και προφανώς το τηλέφωνο θα πάρει πόδι μαζί μετο splitter για άλλη πρίζα.Τώρα.-bye-
Το fritz περιέχει splitter ?

Το θέμα είναι να μην χρειάζεται να κάνω 3 φορές την ημέρα reset τον router για να έχω τηλέφωνο…..άλλωστε εγώ έχω τα 6 και πριν την αλλαγή μου συγχρόνιζε στα 4800 περίπου ενώ τώρα 4591 αλλά έχω τηλέφωνο ( χτύπα ξύλο )

δε δίνει fritz πλέον η HOL. δίνει αυτό που δίνει και η ΟΝ. η μία το λέει pirelli, η άλλη netfaster, η πρώτη δίνει άσπρο χρώμα, η δεύτερη μαύρο ...