Cinemusic - Ανδρέας
Supreme Member
Μα καλα το service one δεν σταματησε να εχει το service απο τοτε που επαψε να εχει την αντιπροσωπευση ο Φουρλης;
θα σου γινει αντικατασταση μην αγχωνεσαι.6η μερα θα πιαστει.Με την επομενη τι θα κανεις που αποκλειεται να ναι ενταξει.
δεν νομιζω να ειναι γκαντεμης. φερνουν ελλαδα 2ης διαλογης συσκευες και οποιος ασχοληθει μετα.
παρατηρω οτι 4 στις 10 οθονες που εχουν περασει απο τα χερια μου ειχαν pixel. απο 1 εως και 4. βρηκα προσφατα χαλασμενο ακομα και σε κινητο νοκια. ματια να εχεις να βλεπεις. ειχε τυχει και εκανα συμφωνια παλιοτερα για μια σαμσουνγκ 32αρα. αν εχει πιξελ φερνεις αλλη και ελεγχος επιτοπου πριν την αγορα με λαπτοπ συνδεμενο επανω. και οι 3 που ανοιξα ειχαν απο ενα χαλασμενο. ολα τα σκαρτα εδω τα στελνουν....
Το doa νομιζω ισχυει σε μερικα καταστηματα αν δεν εχεις ανοιξει καθολου τη συσκευη και θες να την αλλαξεις στις μερες που γραφουνε.Υστερα παλι αν το προβλημα ειναι μεσα στις ημερες του doa και καλεσεις τεχνικο απο samsung τοτε δεν γινεται επισκευη(ακομη κι αν παιρνει)αλλα αντικατασταση.Αν περασει το doa και μπορει να επισκευαστει η tv τοτε δεν μπορεις να απαιτησεις αντικατασταση θα πρεπει να επισκευαστει.Ετσι νομιζω λειτουργει φιλε οποτε αν ειναι να καλεσεις τεχνικο καντο πριν ληξει το doa.Τα pixel παντως στο ξαναγραφω η samsung δικαιολογει μεχρι 7,απο εκει και πανω θεωρειται προβλημα γι' αυτους και σου κανουν αντικατασταση.Εγω παντως που ειχα παρε δωσε με την samsung ηταν αψογοι
(Συγνωμη jl δεν υπηρχε το μηνυμα σου οταν μπηκα στο thread γι αυτο και εγραψα,ας μετεφερθει και το δικο μου τοτε)
Πάντως αυτό με τα δεύτερης διαολογής προιόντα που φέρνουν στην Ελλάδα και μένα με έχει βάλει σε υποψίες γιατί βλέπω πάρα πολλά post με ελαττωματικές συσκευές. Η δεν ξέρουν να φτιάχνουν πλέον συσκευές η μας σερβίρουν στην Ελλάδα όλη την σαβούρα τους.
Μαλλον εισαι ατυχος, οσες οθονες για pc, τηλεορασεις εχω παρει, ποτε δεν ειχαν κανενα καμμενο pixel. Ειναι λιγο αυθαιρετο το συμπερασμα οτι μας φερνουν Β διαλογης κομματια, αποδειξεις υπαρχουν ή απλες προσωπικες εμπειριες;
Μαλλον εισαι ατυχος, οσες οθονες για pc, τηλεορασεις εχω παρει, ποτε δεν ειχαν κανενα καμμενο pixel. Ειναι λιγο αυθαιρετο το συμπερασμα οτι μας φερνουν Β διαλογης κομματια, αποδειξεις υπαρχουν ή απλες προσωπικες εμπειριες;
Πρωτού αρχίσουμε τα εκτός θέματος, εγώ να θυμίσω ότι οι τηλεοράσεις του polakis δεν είχαν κάποιο πρόβλημα, πέρα από θέματα ανομοιομορφίας.
Τα οποία αποδέχθηκε η αντιπροσωπία και έγιναν οι αλλαγές των τηλεοράσεων και τελικά η επιστροφή χρημάτων. Αν είχε δείξει άλλη συμπεριφορά η αντιπροσωπεία, δεν θα είχε γίνει τίποτα από όλα αυτά.
Βεβαιως να το τονισουμε αυτο και πως ανεξαρτητα της ταλαιπωριας ( που για αυτό δεν φταίει ο αντιπρόσωπος ) σπανια βλεπουμε τετοια αντιμετώπιση.
Αλλαγη τεσσαρων τηλεορασεων και στο τέλος επιστροφη χρημματων ... αυτα δεν τα εχουμε συνηθησει απο ελληνες αντιπροσωπους
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.