Αρχική σελίδα
Επείγουσα ανακοίνωση - ψηφοδέλτιο Επικρατείας ΠΑΣΟΚ
Aθήνα, 2-9-2007: Με αφορμή το γεγονός ότι ο υποψήφιος στην 6η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Κουβέλης παρουσιάζεται στα ΜΜΕ ως «επικεφαλής του ελληνικού τμήματος του WWF», η περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς διευκρινίζει τα εξής:
1. Ο Σπύρος Κουβέλης συνεργάστηκε με το WWF Ελλάς πριν από 10 χρόνια (1992 μέχρι το 1997), ως επικεφαλής του τμήματος περιβαλλοντικών προγραμμάτων. Έκτοτε, ο κ. Κουβέλης ουδεμία σχέση έχει με την οργάνωση και προφανώς δεν την εκπροσωπεί.
2. Το WWF Ελλάς δεν υποστηρίζει κανέναν πολιτικό σχηματισμό. Ως μη κυβερνητική οργάνωση, το WWF Ελλάς θεωρεί την πολιτική αμεροληψία και ανεξαρτησία από κομματικούς σχηματισμούς αρχές απαράβατες, τις οποίες και έχει επιτυχώς διαφυλάξει στα 17 χρόνια δράσης του στον Ελληνικό χώρο.
3. Το WWF Ελλάς καλεί όλα τα κόμματα και τους υποψηφίους να σεβαστούν την πολιτική ανεξαρτησία του και να μην επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν προεκλογικά το όνομα και τη δράση του.
Απο τήν ιστοσελίδα www.wwf.gr
Αυτό δεν είναι εξαπάτηση??Απο πού ορμάται ο Κυριος Νο 6 τού ψηφοδελτίου τής Επικρατείας και δηλώνει επικεφαλής τής συγκεκριμένης οργάνωσης εν έτει 2007 καί το Ελληνικό Τμήμα τής wwf τον διαψεύδει περίτρανα??
Kαι αυτό α λά φώφη.Σιγά μωρέ που οι ´χαχόλοι´οι πολίτες θα δώσουν σημασία σε τέτοια.
Πετάμε ένα περί ´λαού´και ´σκευωρίας τής δεξιάς ´και καθαρίσαμε.
Αλλά έτσι είναι.Οταν κληρονομείς ένα κόμμα όπως οι Γλύξμπουργκ τήν Βασιλεία,και έχεις και 100000 φίλους που σε αναδεικνύουν δια βοής αρχηγό με διαδικασίες Σαντάμ Χουσεϊν σιγά μήν και δέν περιφρονείς τον Πολίτη.
Κατά τα άλλα στίς 17 σοσιαλισμός ή μάλλον το νέο σύνθημα ´Εθνική Αναγέννηση´.Να μή κάνουμε τώρα σημειολογικές αναφορές στο πού παραπέμπουν τα περί ´Αναγεννήσεως τού Εθνους από τίς στάχτες´...
Τα δημοσιογραφικά security, στα οποία αναφέρθηκε κατά την έξοδό του ο Α. Λιάτσος εάν δεν είχαν σκοπό να θίξουν την συντονίστρια του debate τότε για ποιόν αναφέρονταν να υποθέσω για την Στάη?
Δημοσιογραφική αλητεία του κυρίου Λιάτσου. Ας βγει να μας πει για ποια security μιλάει.
Σαφώς και προφανώς, μιλούσε για την κ. Στάη.....
Ο Αλαβάνος πόνταρε πολύ στην οργισμένη του εμφάνιση, ήταν αρκετά τηλεοπτικός, κατάφερε να φέρει την κουβέντα εκεί που ήθελε, και πήρε πόντους έναντι του Καραμανλή όσον αφορά του "ταραξίες". Πολύ πετυχημένο και το κλείσιμό του.
Οι δημοσιογράφοι τώρα, όπως ειπώθηκε πιο πάνω προσπάθησαν να πάρουν τη δόξα από τους πολιτικούς. Μέχρι που φαγώθηκαν μεταξύ τους και ησύχασαν. Εγώ το μόνο που έχω να πω επ' αυτού, είναι ένα μεγάλο μπράβο στο Μαράκι μας για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα. Το συμπαθώ πάρα πολύ το Μαράκι σας, αλλά εδώ που τα λέμε δεν έκανε και τίποτα σπουδαίο........![]()
@ Γιάννη Χ"Γεωργίου
Δεν διευκρίνησε παρά πολύ αργά τα περί δημοσιογραφικών security. Και λόγω θέσης, ο όρος μόνο στην Χούκλη μπορούσε να αποδωθεί. Αυτή είχε το ρόλο του συντονιστή, οπότε εύκολα μπορούσε να παρεξηγηθεί από μια τέτοια δήλωση όπως και έγινε. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά δεν βγήκε στην εκπομπή.
Όσο για το τί έκανε, δεν έχει να κάνει τόσο με την δυσκολία του εγχειρήματος όσο με την ένταση που της δημιούργησε η ευθύνη του όλου εγχειρήματος. Δεν είναι λίγο, πίστεψέ με. Εγώ ακόμα είμαι σε υπερένταση από εχθές που ήμουν stand by ως tech support, για παν ενδεχόμενο. Ήταν και ο τρόπος που στήθηκε το debate και όλο το τρέξιμο που έχουμε φάει τις τελευταίες 20 μέρες με όσα έχουν συμβεί.
Σχετικά με το debate, θα προτιμούσα ο διάλογος των πολιτικών αρχηγών να προβλέπεται από τους κανόνες και όχι να λαμβάνει χώρα κατά παράβασή τους.
Σχετικά με τις συνεργασίες, τη ΝΔ συμφέρει η νοοτροπία "αυτοδυναμία ή εκλογές". Παρ' όλα αυτά, ο Καραμανλής άφησε να εννοηθεί ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει διάθεση συνεργασίας. Δεν του έκλεισε την πόρτα, όπως στον Καρατζαφέρη.
Για τους υπόλοιπους, όμως, δεν καταλαβαίνω γιατί απορρίπτουν τις συνεργασίες. Εγώ θα προτιμούσα να είμαι μέσα στο κέντρο αποφάσεων, επηρεάζοντας (κατά το μέτρο του δυνατού) τα πράγματα, παρά φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Θα προτιμούσα π.χ. ένα ΚΚΕ που θα έλεγε "θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, από όπου μπορούμε", παρά "ψηφίστε μας από αντίδραση, ακόμα και αν διαφωνείτε", που το βρίσκω αναξιοπρεπές.
Το άλλο, στον ΣΚΑΙ με you tube, Αβραμόπουλο και Διαμαντοπούλου το είδε κανείς; Το πήρα χαμπάρι αργά και το έχασα.
Σπύρο, :worshippy:που πας και τα ανακαλύπτεις :ernaehrung004:
Δημοσιογραφική αλητεία του κυρίου Λιάτσου. Ας βγει να μας πει για ποια security μιλάει.
Για το debate τώρα, νομίζω πως τα σκηνικά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Τουλάχιστον λίγο ποιο σκούρο background, ώστε ο ρυθμιστής να μπορούσε να κάνει τη δουλειά του σωστά. Ο οποίος ρυθμιστής πρέπει να ψηφίζει ΚΚΕ, γιατί η Παπαρήγα βγήκε super!
Πέρα από την πλάκα τώρα, νομίζω ότι ποιο σίγουρος για τη νίκη φάνηκε ο Παπανδρέου. Όχι μόνο στο debate αλλά και σε ότι ακολούθησε και ότι προηγήθηκε. Πραγματικά αρχηγική εμφάνιση.
Ο Καραμανλής μου φάνηκε πολύ κουμπωμένος. Καμία σχέση με ότι μας είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Υπερβολικά μετρημένος, υποχωρητικός, καμία σχέση με την δυναμική εικόνα που έδειχνε μέχρι τώρα. Περιμένω να εγκαταλείψει αυτή την εικόνα στη συνέχεια της προεκλογικής περιόδου. Όσο για το βέτο, το είδαμε πως το έθεσε στις 11.07.2007 στο ευρωκοινοβούλιο, όταν το κόμμα του ήταν το μόνο που υπερψήφισε την θέση του συμβουλιου, μέσα στο οποίο υπήρχε εισήγηση του κ. Erik MEIJER (Ολλανδού ευρωβουλευτή) σχετικά με την ένταξη της FYROM με ονομασία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία συνοδευόμενη από έναν επιθετικό προσδιορισμό που θα προηγείται αυτής. Κανένα άλλο ελληνικό κόμμα δεν υπερψήφισε αυτή την θέση, πλην της ΝΔ.
Η Αλέκα είπαμε, ήταν η συμπάθεια του ρυθμιστή εικόνας. Μια κούκλα, με τα key, fill και back lights να είναι τέλεια, νομίζω πως κέρδισε τις εντυπώσεις, περισσότερο ίσως και από τον οργισμένο Αλαβάνο. Η αλέκα μου θύμησε τις άγριες φράουλες του Bergman. Μια πραμγατικά ήρεμη δύναμη που ενέπνεε σιγουριά για τα πιστεύω της. Ήταν ίσως η μόνη εκεί μέσα που πραγματικά πίστευε σε αυτά που έλεγε 100% και δεν είχε και καμία ντροπή γι αυτό.
Ο Αλαβάνος πόνταρε πολύ στην οργισμένη του εμφάνιση, ήταν αρκετά τηλεοπτικός, κατάφερε να φέρει την κουβέντα εκεί που ήθελε, και πήρε πόντους έναντι του Καραμανλή όσον αφορά του "ταραξίες". Πολύ πετυχημένο και το κλείσιμό του.
Αν ο Αβραμόπουλος ήταν για τον Βενιζέλο ο κύριος τίποτα, τότε ο χτεσινός Καρατζαφέρης τί μπορεί να είναι; Πέρα από το θέμα των μεταναστών, δεν ανέφερε τίποτα άλλο απολύτως. Ο λόγος του ήταν περισσότερο δημοσιογραφικός παρά πολιτικός, και αυτό μπορεί και να του στοιχίσει την είσοδό του στη βουλή (πράγμα που εύχομαι κι όλας για να είμαι και ειλικρινής).
Ο Παπαθεμελής, μπορεί να μην κέρδισε τις εντυπώσεις, μπορεί να μην μπει στη βουλή, μπορεί να μην έδωσε κανένα τόνο στην χτεσινή κουβέντα, αλλά τουλάχιστον, τα χριστιανικά του πιστεύω τα τίμησε. Και αυτό, σε εμένα (αν και δηλώνω άθρησκος) φάνηκε τουλάχιστον αξιοπρεπές.
Οι δημοσιογράφοι τώρα, όπως ειπώθηκε πιο πάνω προσπάθησαν να πάρουν τη δόξα από τους πολιτικούς. Μέχρι που φαγώθηκαν μεταξύ τους και ησύχασαν. Εγώ το μόνο που έχω να πω επ' αυτού, είναι ένα μεγάλο μπράβο στο Μαράκι μας για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα.
Βέβαια θάχει ενδιαφέρον να δούμε τήν ταξική προέλευση τών ψηφοφόρων του,πού μάλλον ουδεμίαν σχέση έχουν με αυτούς που αναφέρθηκε.
Οι περισσότεροι είναι οι ´φιλάνθρωποι´τού Φίλιον και τού Ντά Κάπο.
Η αλέκα μου θύμησε τις άγριες φράουλες του Bergman.
Είδα και τον Καρατζαφέρη με τη μάνικα στον Υμηττό.[...]
Τουλάχιστον οι κούτβηδες έστειλαν και δικούς τους να βοηθήσουν στα καμένα.Βοήθησαν και στήν προστασία τού Φιλοπάππου και τής Πνύκας [...]
Γιατί μωρέ; Δεν σου άρεσε η αιτιοόγηση που έκανα στη συνέχεια; :smile:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.