Πάω να ψωνίσω PS4 ...:bigcry:
Κι εγω αυτο περιμενω για να παρω PS4perator:
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Πήρε το μάτι κανενός PS4 με Project Cars πακέτο?
στο xbox τρεχει σε 900p και μετα γινεται upscale se 1080, γι αυτο και πιο χαλια γραφικα.
Σε PS4 ειναι πολυ καλα (native 1080p), λιγο πιο κατω απο ενα PC φυσικα, αλλα οχι τεραστιες διαφορες.
1. Γραφικά.
Ελαφρώς το PCars.
Το PCars υπερέχει σε περιβάλλον, πίστες, αντικείμενα, φωτισμό, μοντέλα (εξωτερικά) αλλά:
Το AC υπερέχει στο εσωτερικό (πραγματικά εξαιρετικό εδώ, μοιάζουν όλα ανάγλυφα/ αληθινά ενώ στο Pcars λες κ είναι πλαστικούρα τύπου lego), σε χρωματική παλέτα (πιό "αληθινή", μέχρι κ το Raceroom υπερέχει εδώ).
Γενικά το Pcars έχει το wow factor αλλά μοιάζει παιχνίδι ενώ το Assetto πιό αληθινό.
Επίσης η νύχτα είναι άθλια.
Το performance πολύ καλό, με γραφικά καλύτερα από το AC έχω 60fps (σε καθαρό καιρό) και 40 με βροχή.
Tο UI είναι άθλιο και χαωτικό.
2. Ήχος. Το AC νικά με διαφορά. Ειδικά οι bottom touch ήχοι του Pcars είναι άθλιοι. Επίσης απουσίαζουν εντελώς οι ήχοι από τα λάστιχα.Καμια ειδοποιήση, ούτε όταν μπλοκάρεις ή φεύγεις.
3. Α.Ι. Από τα χειρότερα που έχω δει. Του AC μοιάζουν σαν πυρηνικοί επιστήμονες μπροστά τους.
4. FFB . Ελαφρώς το AC!!! Καλή δουλειά εδώ από το Pcars αλλά θέλει tweaking.
5. Πίστες. Εδώ το laserscanning κάνει την διαφορα. Φλαταδούρα το Pcars .
6. Handling. Θα το πω έτσι : σιγουρα οι τύποι του Assetto έχουν πάρει μια κόπια του Pcars και γελανε μέχρι δακρύων.
Δυστυχώς δεν μου αρέσει.
Δεν είναι άθλιο, το περίμενα πολύ χειρότερο, αλλά είναι πχ αρκετά πιο κάτω από raceroom αλλά σαφώς ανώτερο από grid/shift κ τα συναφή.
Γενικά μερικά αμάξια είναι καλά πχ GT3 ή τα DTM αλλά τα road cars ή κάτι Audi LMS/ formula πχ όχι (δεν τα είδα όλα φυσικά).
Γενικά το παιχνίδι μοιάζει ότι βγήκε πριν την ώρα του. Bugs με συμπλέκτη/ πενταλς που χάνουν ρυθμίσεις/ setup που για να τα βρεις θες χάρτη/ frame drops από το πουθενά/ απώλεια focus (λες κ πατάς Alt-tab) κτλ
Σίγουρα θέλει πολύ δουλειά ακόμα αλλά λογικά θα βελτιωθεί.
Προς το παρόν ΔΕΝ το προτείνω για αγορά. Παρά είναι arcade για τα γούστα μου.
Αν πχ έβαζα εδω στο Assetto 10/10 , στο Raceroom βάζω 7/10 , στο Pcars 5/10 και πχ στο Shift2 2/10.
Ένα από τα πολλά mini reviews από φίλους, που διαβάζω από χτες για το P.Cars. Εδώ συγκρίνει την PC έκδοση κυρίως με Assetto Corsa:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.