Απλά για την οικονομία της συζήτησης να πω ότι η Jolie δεν είναι η πρώτη που υπεβλήθη σε αυτή την επέμβαση,υπάρχει και ντοκυμανταίρ τουλάχιστον τριετίας με αυτό το θέμα,όπου πολλές γυναίκες που χειρουργήθηκαν προληπτικά καταθέτουν την εμπειρία τους,άρα δε μιλάμε για κάτι νεο.Οι προσωπική μου άποψη δεν έχει σημασία,απλά θα πω το εξής: Η ευγονική ξαναμπαίνει στην παγκόσμια ατζέντα με σαφώς πιο ελκυστικό promotion,βλέπετε η τελευταία,γνωστή,απόπειρα συνοδεύτηκε απο Ολοκαύτωμα και εκκαθαρίσεις εκατομμυρίων.Άπαξ και αρχίσουμε να ψάχνουμε τα γονίδιά μας σε τέτοιο επίπεδο,δεν υπάρχει επιστροφή για την ανθρωπότητα.
ΥΓ
αλήθεια,η κ.Jolie δέν έχει κόρες;Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε στο μέλλον,πρωτα ο Θεός,πως θα χειριστεί τα "ελλατωματικά" γονίδια που ενδεχομένως τους κληροδότησε..
Μα όταν το θέμα αναλύεται και συζητείται σε παρόντα χρόνο, τότε η "λύσεις" τύπου "προληπτική" ιατρική έρχονται στο μυαλό σαν εμπόριο και εξασφάλιση μεγαλύτερου κέρδους....λόγω γνώσεως λειτουργίας μιας παγκόσμιας κοινωνίας, με τις εξαιρέσεις της.....φυσικά.
Σε μια άλλη εποχή(που μπορεί να μην έρθει ποτέ) και σε μια άλλη κοινωνία το ξανασυζητάμε.....σε διαφορετική βάση...
Δεν αντιλέγω στα επιμέρους.... Στο μόνο που διαφοροποιούμαι είναι ότι...
Εγω δεν θα αφαιρούσα οποιοδήποτε όργανο και οτιδήποτε "προληπτικά".....
Και σου εύχομαι να μη χρειαστεί ποτέ
Να μη βρεθείς ποτέ καν στο δίλημμα.
1500 για μια τσάντα;;;;;;;;;;;;;;;;;;
wtf?
κάποια myrad genetics έχει πατεντάρει τα συγκεκριμένα γονίδια ...
βρε stop being poor ..........
1500 για μια τσάντα;;;;;;;;;;;;;;;;;;
wtf?
κάποια myirad genetics έχει πατεντάρει τα συγκεκριμένα γονίδια ...
βρε stop being poor ..........
Κλασικά είμαι ενάντια αυτών των πατεντών …
Βέβαια οι ‛εκπρόσωποι’ ελληνικών κλινικών θα σου πουν (όπως λένε και στο ράδιο) ότι αυτοί έχουν στοιχεία πιο στοχευμένα για την Ελλάδα, και κάνουν κι άλλα περισσότερα…
συνοπτικά για την υπόθεση (και νομικά) ...
http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j...=rtzioS5hf3M3kE5dPoaKJw&bvm=bv.46471029,d.ZWU
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.