Αντε και να το κανω πιο συγκεκριμενο.
Και την γυναικα μου μετα τη γεννηση του 2ου μου παιδιου και με κληρονομικα δεδομενα της προταθηκε αφαιρεση μητρας .
Ευτηχως δεν εγινε και ειχαμε την χαρα να κανουμε και το 3ο μας.
Φυσικά πριν ακρωτηριαστεί κανείς πρέπει να το σκεφτεί.
Δε φαντάζομαι να έχει την εντύπωση ότι προσωπικά είμαι υπέρ του ακρίτου ακρωτηριασμού.
Ούτε μόνο βάση μιας εξέταση ή άλλο
Καλά κάνεις και το επισημάνεις – να μην υπάρχει κάποια παρανόηση …
Αλλά σταματώ γιατί βλέπω ότι μαλλον δε τα λέω καλά και υπάρχουν παρανοήσεις
Doctor Bucher MD δεν είμαι![]()
πριν ακρωτηριαστεί κάποιος (και δεν μιλάμε για αφαίρεση σπίλων ..... τέτοια υπεραπλούστευση ?) ....
όποιος θέλει μπορεί να πάει και στον Deepak Chopra ....
μια χαρά τα λες, απλά imho το παράδειγμα με τους σπίλους ήταν ατυχές ...
btw έχω πρόχειρη την "κβαντική θεραπεία" του Chopra αν θες πέρνα να στο δώσω να ρίξεις μια ματιά ....
Σε ενα παιδικο παρτυ οι γιαγιαδες 70+ χρονων πηγαν τα εγκονακια τους κατω απο 7.
Ο μεσος ορος ηλικιας του παρτυ ειναι 37
Πλακα κανουμε..............
Το timing αγαπητοι μου ,,,,,,,,,,,, το timing , το Αγιο Δισκοποτηρο της της Ζωης
εάν θέλει κανείς να αποφύγει την υπεραπλούστευση και είναι πολύπλευρα ενημερωμένος, μπορεί να καταφύγει σε πολλές πηγές γνώσεων, πριν τα ''κόψει και ταΐσει τις γάτες'', ιδιαίτερα αν κάνει καλό σεξ με αυτά .
Πολύ φοβάμαι ότι η χώρα της "καισαρικής από επιλογή" θα καταντήσει σύντομα και η χώρα της "μαστεκτομής από επιλογή"...
Και το κάθε τσόκαρο που θέλει σιλικονάτα βυζιά θα το χρησιμοποιήσει σαν δικαιολογία.
Πολύ φοβάμαι ότι η χώρα της "καισαρικής από επιλογή" θα καταντήσει σύντομα και η χώρα της "μαστεκτομής από επιλογή"...
Και το κάθε τσόκαρο που θέλει σιλικονάτα βυζιά θα το χρησιμοποιήσει σαν δικαιολογία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.