Απάντηση: Re: ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ και ΔΙΑΤΡΟΦΗ / ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ο Ντεπ.ποιος Τζονι ;;;; :chinscratch:
ο Ντεπ.ποιος Τζονι ;;;; :chinscratch:
Input =
1) Θελω να αδυνατισω 10 με 15 κιλα (ειμαι 92, 1.75, 44+).
2) Δεν εχω χρονο για γυμναστηρια.
3) Δεν θελω να παιξω με συμπληρωματα και φαρμακα.
Output = ?????
.
Ξεκίνισα ερασιτεχνικά εδώ και 10 χρόνια και γυμνάζομαι γιατι μου αρέσει
και ξεδίνω.
Οταν είμαι στο γυμναστήριο αφήνω τον έξω κόσμο έξω απ' την πόρτα.
μανωλη μαναμ
220 - βαρος
η 220 - ηλικια???????
Μανώλη μάνα μου, υποκλίνομαι! :smileJap:
Πρέπει να χάσω καμιά τριανταριά :bang: κιλά και έχω ένα (στατικό) ποδήλατο σε μια άκρη, η μοναδική - προς το παρόν - συνέπεια του οποίου είναι να μου χαλά τη στερεοφωνική εικόνα!
Γλυκά, ζάχαρη, τηγανητά δεν τρώω γενικά. Λατρεύω τα τυριά και τα ζυμαρικά. Το βασικό φαγητό είναι - χμ - το δείπνο, πριν τη βραδυνή ακρόαση. Αυτό με τα ψάρια και τις βιταμίνες είναι υποχρεωτικό;
Α, δεν οδηγώ, περπατώ σε κάθε ευκαιρία και συνήθως ανεβαίνω τις κανονικές σκάλες του μετρό. Αλλά αυτά απ' ότι κατάλαβα από το γραπτό σου, καίνε υδατάνθρακες.
Η-ΛΙ-ΚΙ-Α μανα μου
πχ 220-44= 176
176 χ 0.8 = 140.8 ...οι 140 παλμοί που λέγαμε
176 χ 0.6 = 105.6 περίπου 106 για το ελάχιστο οριο αεροβίωσης
...ΩΧ .....ΑΧ .....ΙΧ .....ΕΧ ......:slapface:
ε γιατι γραφεις βαρος πιο πανω στα διαλα:damnyou::damnyou::damnyou::damnyou:
Ρε συ Γιώργο ..δέν τα ξέρω αυτά τα χαπάκια , αλλά ...τι θές και μπλέκεις με χημικά , τήν στιγμή που δέν υπάρχει βιασύνη ή άλλο λόγος ?Καλα τα λετε παιδες,αλλα με τη βουλιμια τι κανουμε;
Απο αυριο αρχιζω χαπακια Reductil,επικουρικα του καθημερινου περπατηματος
που αρχισα εδω και λιγες μερες.
Τα εχει δοκιμασει κανεις;
Ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας...βιαζομαι!
Ακριβόπουλε δε θα γίνω ξανά κορμαρα θα δείς τι έχεις να πάθεις. Τι παναγία Σουμελά και τρίχες. Η διαδρομή Γρεβενά-Βασιλίτσα τι σου λέει; Για να μή σου πώ για ανάβαση από δασικούς δρόμους στο Χιονοδρομικό στο Καϊμακτσαλάν. Πάνω από 8 ώρες μας πήρε.... Ρε θα σε κάνω να υποφέρεις λέμε!.....Ποδηλατάκι στο βουνό.
Χάνεις βάρος, φτιάχνεις ωραία οπίσθια και σούπερ γάμπα!![]()
Η φυσική κατάσταση βελτιώνεται θεαματικά...
Προσωπικά καπνίζω σαν μαύρος αλλά έχω αντοχές καλές για την ηλικία μου λόγω του ποδηλάτου.
15-20 χιλιόμετρα με αρκετή ανηφόρα είναι καλά.
2-3 φορές την εβδομάδα.
Η διαδρομή δεν πάιρνει πάνω από 45 λεπτά χωρίς να "σπάσουμε" το ποδηλατάκι και τα πνευμόνια μας.
Το καλοκαίρι ανέβηκα στη Σουμελά και ξετρελάθηκα.
15 χιλ, φούλ ανηφόρα (10% κλίση) σε 1 ώρα και 30 λεπτά.
........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.