Προσεχώς 3D

Οι εταιρίες χρησιμοποιούν διάφορες προωθητικές μεθόδους, και καλά κάνουν. Για παράδειγμα έχει γεμίσει ο τόπος από "αυθόρμητες" ενέργειες χρηστών που έδωσαν 400$ για να πάρουν ένα ipad και να το κάνουν μπαλάκι, να το σπάσουν, να το κάψουν, να το βάλουν στο blender, να το πατήσουν κάτω, κλπ.

Re: - SONY TV Line-up 2010 -

Το 3D της Sony απο Αγγλια μερια ξεκινα τον Ιουνη

PS3
Upgrade στο PS3 για αρχη για να γινει 3d game compatible
2ο upgrade αργοτερα μεσα στο 2010 για 3d bd movies compatible
Στα πλαισια αυτης της "στρατηγικης" 4 νεα 3D stereoscopic PS3 παιχνιδια μεσω PSN
για οποιους αγορασουν Bravia 3D TV
Τα παιχνιδια : Wipeout HD, Motorstorm Pacific Rift, PAIN , Super Stardust HD.

3D TV
Τα πρωτα μοντελα που θα κυκλοφορησουν
KDL-HX803 series,
40in (£1400)
46in (£1600)
will feature 3D up-conversion of 2D sources ...........
μετα απο μερικες εβδομαδες τα επομενα μοντελα της σειρας 3D.

SW
Cloudy With a Chance of Meatballs
Deep Sea 3D Blu-ray discs
Μαζι με ορισμενα μοντελα bd players και 3D TVs

To Cloudy With a Chance of Meatballs θα κυκλοφορησει και μονο του (αρχη απο Γερμανια) 1/6 τιμη στα 29Ε

3D Glasses
Στην LX900 θα ερχονται transmitter & γυαλια μαζι
Στην ΗΧ800 ξεχωριστα , αλλα θα υπαρξει μια περιοδο προσφορων που θα δινονται τσαμπα

Players
To BDP-S470 '3D-ready' κυκλοφορει και upgrade θα βγει τον Ιουνη
Το BDP-S570 3D capable κυκλοφορει Μαιο

Αυτα εδω
http://www.whathifi.com/News/Sony-confirms-launch-plans-for-3D-TV-Blu-ray-and-PS3-3D-games/

http://hcc.techradar.com/blogs/team...v-packages-and-pink-3d-spex-announced-15-04-1

http://hcc.techradar.com/playback/b...-ray-release-scheduled-arrive-summer-14-04-10

Last edited:
Samsung issues warnings about 3-D TV

Pregnant women, drunk people and "those who are sleep deprived" should not watch 3-D television because of potential health issues, electronics manufacturer Samsung says on its Web site.
The company also says people at risk for stroke or epileptic seizures should consult a medical professional before watching TV in three dimensions.

Περισσότερα ΕΔΩ

Καλημέρα!

Πολύ άσχημη εξέλιξη... πραγματικά!

Ίσως κάποιος να σκεφτεί ότι απλά καλύπτουν το ποπό τους...

Πάντως, τόσο το γεγονός ότι έχουν παρατηρηθεί ζαλάδες στο κινηματογραφικό 3d, όσο και το γεγονός ότι το προιόν τίθεται υπό αμφισβήτηση και μάλιστα όσον αφορά θέματα υγείας πρέπει αν μη τι άλλο να μας προβληματίσουν...

κλάψ!

Χα Χα αντί για manual θα βάζουν οδηγίες όπως και στις ασπιρίνες
Κέντρο λοιμώξεων τηλ: 210……. :helmet:
Πέρα από την πλάκα δεν νομίζω ότι θα είναι αποτρεπτικός λόγος. Δες για παράδειγμα τα κινητά τηλ. τόσα έχουν πει αλλά όλοι έχουν και από δυο.

Ναι, αλλά το 3D έχει όντως θέματα.. Κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό.

Υπάρχει λόγος που δεν έχει "πιάσει" τόσα χρόνια.. Απλά, αυτή την εποχή η βιομηχανία ξέμεινε από cash cows.. και μέσα στην απελπισία της "έριξε" στην αγορά το backup της..

Δημήτρη μακάρι να μην είναι έτσι...

Πραγματικά η εικόνα χρειάζεται αρκετή ακόμη αναβάθμιση.
Σκέψου για παράδειγμα πόσο πίσω είναι σε σχέση με τον ήχο...
(εντάξει δεν ξεκινήσαν μαζί και το μάτι είναι πολύ πιο σύνθετο όργανο...το δέχομαι)

Η αλήθεια πάντως παραμένει ότι απέχουμε πάρα-πάρα πολύ από το να βλέπουμε στην tv αυτό που βλέπουμε στη πραγματικότητα... Δεν ξέρω αν είναι καν εφικτό ή αν ποτέ θα γίνει κάτι τέτοιο ή έστω πλησιάσουμε!
Η θέση μου πάντως είναι θετική. Η εξέλιξη της τεχνολογίας μπορεί να καταφέρει σε βάθος χρόνου τα πάντα.

Samsung issues warnings about 3-D TV

Pregnant women, drunk people and "those who are sleep deprived" should not watch 3-D television because of potential health issues, electronics manufacturer Samsung says on its Web site.
The company also says people at risk for stroke or epileptic seizures should consult a medical professional before watching TV in three dimensions.

Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν πειράζει ευκαιρία να περάσουμε απευθείας στις ... 4 διαστάσεις.
Αν ήταν να μένουμε σε τέτοια precautions, τότε κανένας μας δεν θα είχε αγοράσει ούτε κινητό τηλέφωνο...

Re: Απάντηση: Προσεχώς 3D

Πραγματικά η εικόνα χρειάζεται αρκετή ακόμη αναβάθμιση.
Σκέψου για παράδειγμα πόσο πίσω είναι σε σχέση με τον ήχο...
(εντάξει δεν ξεκινήσαν μαζί και το μάτι είναι πολύ πιο σύνθετο όργανο...το δέχομαι)

Η αλήθεια πάντως παραμένει ότι απέχουμε πάρα-πάρα πολύ από το να βλέπουμε στην tv αυτό που βλέπουμε στη πραγματικότητα...

Νίκο, έχεις την εντύπωση πως στον ήχο ακούμε από τα ηχεία αυτό που ακούμε και στην πραγματικότητα; :p :ernaehrung004:

Nαι (εκτός αν τα αυτιά μου βρίσκονται σε χειρότερη κατάσταση από τα μάτια μου :blush:).

Σκέψου πόσες φορές έχεις μπερδευτεί από ένα ήχο στο ραδιόφωνο και νομίζεις ότι κάτι έγινε στην πραγματικότητα. Και είναι ένα απλό φθηνό ραδιόφωνο. Προφανώς υπάρχουν συχνότητες που αναπαράγονται με ευκολία και άλλες όχι, δεν αντιλέγω, ιδιέταιρα όταν πρόκειται για σύνθεση συχνοτήτων.

Ακόμη και έτσι όμως, έχω ακούσει και ηχοσύστημα (σε ειδικό χώρο) στο οποίο κλείνοντας τα μάτια είχες τις ακριβείς θέσεις των οργάνων μπροστά σου. Αν άνοιγε μια κουρτίνα από δίπλα και εμφανιζόταν το συγκεκριμένο τρίο ζωντανό... δεν θα μου φαινόταν παράξενο (και όλα αυτά πριν 15-20 χρόνια...).

Ότι καλύτερο έχω δεί από "πραγματική" εικόνα ήταν το Avatar, το οποίο αν εξαιρέσεις κάποιες αντανακλαστικές κινήσεις δεν με έπεισε ποτέ ότι ήταν πραγματικό.

Μη ξεχνάμε ότι ο ήχος είναι από τη γέννησή του τρισδιάστος, έτσι δεν είναι?

:ernaehrung004:

Εγώ πάλι νομίζω πως έχουμε εθιστεί τόσο πολύ στον ηλεκτρονικό ήχο, που τείνουμε να τον θεωρούμε "αληθινό" και "ρεαλιστικό". Άλλωστε, οι περισσότερες από τις εμπειρίες ζωντανής μουσικής που έχουμε, αναπαράγονται και αυτές από ηχεία... ;)

Για να μην το μπλέκουμε τόσο όμως, καθώς καθένας έχει εμπειρία διαφορου βαθμού του πως ακούγονται τα φυσικά όργανα, θα σου πω κάτι πολύ απλούστερο: ακόμα δεν έχω ακούσει αναπαραγωγή απλής ανθρώπινης φωνής από κώνο ή πάνελ, που να με κάνει να την μπερδέψω με πραγματικό άνθρωπο...

Και ο ήχος έχει σημαντική απόσταση να διανύσει μέχρι να αγγίξει τον απόλυτο ρεαλισμό, αυτό βέβαια δε σημαίνει πως μέχρι τότε θα στερείται της δυνατότητας να μας μαγέψει, μιας και η μαγεία προέρχεται πρωτίστως από τις συνθέσεις και ερμηνείες των ανθρώπων κι έπειτα από την αναπαραγωγή των μηχανών...

Έχουμε την ίδια άποψη τόσο για τον εθισμό με τον ηλεκτρονικό ήχο και τα ακούσματα ζωντανής μουσικής αλλα και όσον αφορά την μαγεία των συνθεσεων...

Διαφωνούμε για το αν οι ήχοι μπορούν να αναπαραχθούν αξιόπιστα από κώνους ή πάνελς.

Υπό τις κατάλληλες συνθήκες, ένα σχετικά απαίδευτο αυτί, μπορεί να ξεγελαστεί εύκολα..., κάτι που δεν μπορεί να συμβεί (κρίνοντας από τις προσωπικές μου εμπειρίες βέβαια) με την εικόνα από προβολικά ή άλλα μέσα απεικόνισης.

:grinning-smiley-043 -bye-

Re: Απάντηση: Προσεχώς 3D

Υπό τις κατάλληλες συνθήκες, ένα σχετικά απαίδευτο αυτί, μπορεί να ξεγελαστεί εύκολα..., κάτι που δεν μπορεί να συμβεί (κρίνοντας από τις προσωπικές μου εμπειρίες βέβαια) με την εικόνα από προβολικά ή άλλα μέσα απεικόνισης.

Aν κρίνω από αυτούς που σκύβουν για να αποφύγουν αντικείμενα σε τρισδιάστατες προβολές, ίσως και το απαίδευτο μάτι να μπορεί τελικά να ξεγελαστεί σχετικά εύκολα... ;) :ADFADF1:

Άσχετο, αλλά την μοναδική φορά που άκουσα κλασική μουσική στο Μέγαρο (ήταν υποχρεωτικό - δεν θα το έκανα αυτοβούλως), δεν μου άρεσε. Θα προτιμούσα να το άκουγα από ηχογράφηση. :flipout:

Στιγμιαία αντανακλαστική αντίδραση βασισμένη στο αίσθημα φόβου/αυτοσυντήρισης.

Δεν εννοώ αυτό Γιάννη :silly:

Μιλάω για "διακτινισμό" ορχήστρας...:ADFADF1:

:ernaehrung004:

Re: - SONY TV Line-up 2010 -

Με ποια κριτηρια ισχυριζεστε πως δεν ειναι αρκετες οι 52 ιντσες για 3D προβολη..?

Υ.Γ. γιατι θα τρελαθουμε τελειως.. :bigcry:

Μιά χαρά είναι το 3D ακόμα και στις 32 ίντσες! εάν θυμάστε βλέπαμε κάποτε στο STAR όταν ήταν ο Μαστοράκης, (έχω ακόμα τα βιντεοκλίπ) στις CRT τηλεοράσεις μας με γυαλιά βέβαια!