Προσεγμένες εκδόσεις κλασσικής σε καλές τιμές...

εγώ πάντως όταν παρακολούθησα μικρό σύνολο (δωματίου) με φωνή ζωντανά, μου σηκώθηκε κάθε τρίχα στη ράχη.
Η γυναίκα μου και η κόρη μου δάκρυσαν και το ίδιο σχεδόν συνέβη γιά όλο το ακροατήριο.
Φυσικά ποτέ δεν εισέπραξα το ίδιο συναίσθημα από κανένα δίσκο ή μηχάνημα...

βέβαια η τραγουδίστρια ήταν στα 2.5 μέτρα, μπροστά μου.
αν ήθελα την άγγιζα κι όλας...

Μολις αρχίσουν οι φωνές κάτι παθαίνω. Δεν αντέχω ρε σεις ...:flipout:

Εκλεισες τά 48 και παραξένεψες.:grandpa:
Πιανο σόλο δεν μπορείς,φωνές δεν μπορείς,κουαρτέτα δεν μπορείς....:flipout::flipout:
Θές ....μωρό και γρήγορα.:flipout::flipout::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Μωρό a la Μονικα,οχι της καλαθούνας ,ντάξ??:BDGBGDB55:

Last edited:
Ντόκ ξανασκέψου το για φωνές... Κι εγω έτσι έλεγα, αλλα παρεσύρθην με κάποιες κυρίες, ιδίως του baroque. Τωρα τελευταία άκουσα και τη Magdalena του Σπύρου και τρέχω και δεν φτάνω... Καλά λέει ο (παρών) Σπύρος...Για φωνές, μόνο με μωρο :grinning-smiley-043

Sydvwmnv kyrioi, alla dev mporw va katalabw gia poia Magdalena grafete edw, pavtws eva psa3imo sto Googlo mou ebgale 2 Magdalenes, eivai kapoia apo autes?

Attachments

• Magdalena-Bergstrom.jpg
    Magdalena-Bergstrom.jpg
    30 KB · Views: 9
  • magdalena graaf.jpg
    magdalena graaf.jpg
    23.9 KB · Views: 9
χαχαχαχα, η ''δικιά μας'' είναι εξίσου ωραία, αλλά έχει και υπέροχη φωνή ...
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=25786

kozena_haendel.jpg

... βέβαια, λυπάμαι Σπύρο (Αγαθ.) μου, αλλά όπως όλες οι κλασσάτες γκόμενες, έτσι και αυτή είναι πιασμένη .... Την πρόλαβε και την παντρεύτηκε ο (σερ ) Σίμωνας Ράτλ (σνέηκ ) ..... Τελικά οι γυναίκες της προκοπής είναι σαν τις τουαλέτες .... είτε κατειλλημμένες, είτε χαλασμένες (στο μυαλό ... )

... αυτό που με τρελλαίνει είναι το σημαδάκι πάνω από το Z στο όνομα της ... δείχνει άλλη κλάση βρε παιδί μου ....

πως το έλεγε ο Χριστιανόπουλος, εκείνα τα ωραία χρόνια της μετάβασης από την καθαρεύουσα στην νεο-βαρβαρίζουσα;
.....μὴν καταργεῖτε τὴν ὑπογεγραμμένη
ἰδίως κάτω ἀπὸ τὸ ὠμέγα
εἶναι κρῖμα νὰ ἐκλείψει
ἡ πιὸ μικρὴ ἀσέλγεια
τοῦ ἀλφαβήτου μας ......

αμάν αυτή η βιβλιοθήκη .... δεν μπορείς να μας γράψεις όλους μέλη, να κατεβάζουμε ηλεκτρονικά ότι θέλουμε ;;;

....επίσης μήπως έψαξες εάν υπάρχουν και δίσκοι με την άνωθεν εικονιζομένη γοργόνα ;;;; ξέρεις, ψάξιμο με ''κλειδί'' την ουρά ....

Hdn givetai, alla prepei va dnlw8eis sav egkekrimevos aomatos prwta!!!
Alla mexri tote mporw va dwsw mia xnra bon8eias, av xreiastei, se virtual filous!
Asteia asteia, etsi grafame kai me ypogegramevo wmega otav arxisa gymvaseio priv 100 xrovia!

Απάντηση: Re: Προσεγμένες εκδόσεις κλασσικής σε καλές τιμές...

die kleinejungmeerfrau ... μπα, πολύ μέτριο σε σχέση με την φήμη του ...

Από τις φωτογραφίες πάντως, η γοργονούλα της Κοπεγχάγης φαίνεται πολύ αρμονική και καθόλου επιτηδευμένη. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ! :love:

Κωστή μπορείς όμως να τούς βρείς στην πάμφθηνη αλλά εξαιρετική έκδοση τής Naxos..
Ισως είναι η καλύτερη εκτέλεση πού κυκλοφορεί στην αγορά.Tήν συνιστώ ανεπιφύλακτα.

414p1LTzucL._SL500_AA240_.jpg