Προσφορά Cosmote TV

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Κοιταξτε παιδια το θεμα ειναι το τι θελει ο καθενας να εχει σπιτι του...
Ο ΟΤΕ εχει full μπαλα αλλα οχι Champions League,Europa League,Super League,Euroleague,εχει ομως αρκετα HD χωρις εξτρα χρεωση οπως επισης και πολλα τοπικα καναλια,τα καναλια των ταινιων ομως υστερουν σε ταινιες εναντι της Nova...

Οποτε η συγκριση ειναι λιγο ανουσια γιατι εξαρταται απ τα γουστα του καθενος...
Τωρα οσον αφορα συγκριση με τιμες τοτε η συγκριση που μπορει να γινει ειναι σε full pack,internet 24 Mbps και κλησεις με απεριοριστα αστικα-υπεραστικα...
Οποτε ο ΟΤΕ με απεριοριστα αστικα-υπεραστικα + 60' λεπτα προς κινητα + 24 Mbps + OTE TV full pack = ((35,9 x 6) + (40,9 x 6) + (19,9 x 12)) / 12 = 58,3 ευρώ/μήνα
Nova με απεριοριστα αστικα-υπεραστικα + 30' λεπτα προς κινητα + 24 Mbps + Nova full pack = 77,46 ευρώ/μήνα

Re: Προσφορά ΟΤΕ

δινεται και πιατο δωρεαν στην προσφορα? η εγκατασταση πρεπει υποχρεωτικα να γινει απο οτε η μπορεις και μονος σου?
Μπορει να απαντησει καποιος σε αυτο? και μετα τσακωνεστε για την προσφορα

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Μπορει να απαντησει καποιος σε αυτο? και μετα τσακωνεστε για την προσφορα

Αν θες να μάθεις ψάξε μόνος σου, όπως έψαξα κι εγώ! Εδώ είμαστε για να τσακωνόμαστε, όχι για πληροφορίες... ;)
Διαβάζω στην ιστοσελίδα:

Για τον OTE TV Μέσω Δορυφόρου απαιτείται κεραιοσύστημα δορυφορικής λήψης. Η τιμή του κεραιοσυστήματος ΟΤΕ είναι 55 και η τιμή της εγκατάστασής του από εξουσιοδοτημένο εγκαταστάτη ΟΤΕ είναι 50 («Εγκατάσταση και Κεραιοσύστημα»). Η τιμή για Εγκατάσταση και Κεραιοσύστημα περιλαμβάνει: α) την προμήθεια και εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας, μεταλλάκτη συχνοτήτων (LNB), βάσεων στήριξης και ομοαξονικού καλωδίου, β) δορυφορική λήψη σε ένα μόνο σημείο στον χώρο του Πελάτη γ) μέγιστη απόσταση μεταξύ του δορυφορικού κατόπτρου και του αποκωδικοποιητή μέχρι 30 μέτρα δ) τη δυνατότητα λήψης αποκλειστικά του OTE TV Μέσω Δορυφόρου .Τυχόν επιπρόσθετες κατασκευές ή υλικά χρεώνονται κατόπιν συνεννόησης με τον εγκαταστάτη. Μέγιστη απόσταση εξυπηρέτησης από τους εξουσιοδοτημένους εγκαταστάτες είναι 20χλμ. πέραν των οποίων καταβάλλεται σε αυτούς χιλιομετρική αποζημίωση (πληροφορίες για το κόστος της χιλιομετρικής αποζημίωσης παρέχονται στα σημεία πώλησης ΟΤΕ TV).

Λογικά από τη στιγμή που πληρώνεις ξεχωριστά από την τσέπη σου δεν θα υπάρχει πρόβλημα αν έχεις έτοιμη εγκατάσταση, το δέκτη βλέπω τον δίνουν δωρεάν.

Last edited:

δινεται και πιατο δωρεαν στην προσφορα? η εγκατασταση πρεπει υποχρεωτικα να γινει απο οτε η μπορεις και μονος σου?

Aν εχεις Nova θελει μονο ενα Duo LNB, σε εναν γνωστο μου αυτο εκανε ο τεχνικος αλλα αν το ηξερε θα το ειχε κανει μονος του μου ειπε οπως εκανε και με τη Nova...
Τωρα ποσα λεφτα του πηρε δεν θυμαμαι...

Κοιταξτε παιδια το θεμα ειναι το τι θελει ο καθενας να εχει σπιτι του...
Ο ΟΤΕ εχει full μπαλα αλλα οχι Champions League,Europa League,Super League,Euroleague,εχει ομως αρκετα HD χωρις εξτρα χρεωση οπως επισης και πολλα τοπικα καναλια,τα καναλια των ταινιων ομως υστερουν σε ταινιες εναντι της Nova...

Οποτε η συγκριση ειναι λιγο ανουσια γιατι εξαρταται απ τα γουστα του καθενος...
η σύγκριση δεν είναι ανούσια αλλά υποκειμενική. Ο ΟΤΕ έχει 3-4 μεγάλα προταθλήματα αλλά δεν εχει τα 2 βασικά που ενδιαφέρουν τον "μέσο
έλληνα" (επειδή αναφέρθηκε): CL-EL και ελληνικό πρωτάθλημα. Η τιμή είναι στα 20 για συνδρομητές ΟΤΕ σε σταθερό και νετ οπότε αν πας στο συνδυαστικό πακέτο έχεις μια τιμή πάνω από 60 το μήνα. με τις προσφορές τις νοβα, και κυρίως με αυτή των χριστουγέννων, αυτό νομίζω ότι πάνε να χτυπήσουνε!

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Αν θες να μάθεις ψάξε μόνος σου, όπως έψαξα κι εγώ! Εδώ είμαστε για να τσακωνόμαστε, όχι για πληροφορίες... ;)
Διαβάζω στην ιστοσελίδα:

Για τον OTE TV Μέσω Δορυφόρου απαιτείται κεραιοσύστημα δορυφορικής λήψης. Η τιμή του κεραιοσυστήματος ΟΤΕ είναι 55 και η τιμή της εγκατάστασής του από εξουσιοδοτημένο εγκαταστάτη ΟΤΕ είναι 50 («Εγκατάσταση και Κεραιοσύστημα»). Η τιμή για Εγκατάσταση και Κεραιοσύστημα περιλαμβάνει: α) την προμήθεια και εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας, μεταλλάκτη συχνοτήτων (LNB), βάσεων στήριξης και ομοαξονικού καλωδίου, β) δορυφορική λήψη σε ένα μόνο σημείο στον χώρο του Πελάτη γ) μέγιστη απόσταση μεταξύ του δορυφορικού κατόπτρου και του αποκωδικοποιητή μέχρι 30 μέτρα δ) τη δυνατότητα λήψης αποκλειστικά του OTE TV Μέσω Δορυφόρου .Τυχόν επιπρόσθετες κατασκευές ή υλικά χρεώνονται κατόπιν συνεννόησης με τον εγκαταστάτη. Μέγιστη απόσταση εξυπηρέτησης από τους εξουσιοδοτημένους εγκαταστάτες είναι 20χλμ. πέραν των οποίων καταβάλλεται σε αυτούς χιλιομετρική αποζημίωση (πληροφορίες για το κόστος της χιλιομετρικής αποζημίωσης παρέχονται στα σημεία πώλησης ΟΤΕ TV).

Λογικά από τη στιγμή που πληρώνεις ξεχωριστά από την τσέπη σου δεν θα υπάρχει πρόβλημα αν έχεις έτοιμη εγκατάσταση, το δέκτη βλέπω τον δίνουν δωρεάν.

Ναι γενικα ξέρω τι ισχύει. Απλα στην συγκεκριμένη προσφορά είπα μηπως δίνουν και το πιατο

Φίλε Johns πάνω από 60 ευρώ δε βγαίνει το συνδυαστικό του ΟΤΕ,μη λέμε ανακρίβειες.Όσο για το τι τον ενδιαφέρει τον μέσο Έλληνα από μπάλα ασ'το καλύτερα.Εξάλλου και 6 τα ματς του ΠΑΟ στο uefa τα έδειξε ο Αντέννα.Ο Αντέννα θα δείξει και τα 2 του ΟΣΦΠ στον επόμενο γύρο.

Last edited:

Φίλε Johns πάνω από 60 ευρώ δε βγαίνει το συνδυαστικό του ΟΤΕ,μη λέμε ανακρίβειες.Όσο για το τι τον ενδιαφέρει τον μέσο Έλληνα από μπάλα ασ'το καλύτερα.Εξάλλου και 6 τα ματς του ΠΑΟ στο uefa τα έδειξε ο Αντέννα.Ο Αντέννα θα δείξει και τα 2 του ΟΣΦΠ στον επόμενο γύρο.

Σωστή η παρατήρηση για το Europa. Από τη στιγμή που ο ΑΝΤ1 ενσωματώθηκε στον ote δεν συγκαταλέγεται πλέον στα ατού της nova. Η συντριπτική πλειοψηφία θα κάτσει να δει μόνο τα ματς των ελληνικών ομάδων και αυτά πλεόν είναι διαθέσιμα και από τους 2.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Σωστή η παρατήρηση για το Europa. Από τη στιγμή που ο ΑΝΤ1 ενσωματώθηκε στον ote δεν συγκαταλέγεται πλέον στα ατού της nova. Η συντριπτική πλειοψηφία θα κάτσει να δει μόνο τα ματς των ελληνικών ομάδων και αυτά πλεόν είναι διαθέσιμα και από τους 2.

Mην ξεχνας ομως οτι μπορει να μην παιζουν ελληνικες ομαδες στο CHL απο δω και περα μεχρι το Μάιο αλλα υπαρχει πολυς κοσμος που θελει να το βλεπει εξ' αλλου η Nova εχει τα δικαιωματα του CHL μεχρι το 2015 οποτε απο Σεπτεμβρη παλι θα εχουμε ελληνικες ομαδες στο CHL και στη Nova...

Μεγαλο πλεονεκτημα του ΟΤΕ ειναι επισης τα πολλα HD καναλια...

Η προσφορά για τους 6 πρώτους μήνες ote tv ισχύει ή είναι παραμύθι;Ρωτάω γιατί δεν την έχω δει κάπου αλλού.

Ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος που ειναι ήδη συνδρομητής και εχει κλείσει χρόνο εχει πρόσφατα ενεργοποιήσει την προσφορά 12+2 για νεα ανανέωση;
Τον Ιούλιο που έκλεισε χρόνο ο ΟΤΕ TV του εξοχικου , ανανέωσα με το 12+2 , σήμερα που έκλεισα χρόνο στη μόνιμη κατοικία , το 13888 ΑΡΝΗΘΗΚΕ να μου ανανεώσει με το 12+2 καθώς είπε οτι πλέον αφορά ΜΟΝΟ νέες συνδρομές στον OTE TV!!!
Εχει κανείς ανάλογο περιστατικό???

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος που ειναι ήδη συνδρομητής και εχει κλείσει χρόνο εχει πρόσφατα ενεργοποιήσει την προσφορά 12+2 για νεα ανανέωση;
Τον Ιούλιο που έκλεισε χρόνο ο ΟΤΕ TV του εξοχικου , ανανέωσα με το 12+2 , σήμερα που έκλεισα χρόνο στη μόνιμη κατοικία , το 13888 ΑΡΝΗΘΗΚΕ να μου ανανεώσει με το 12+2 καθώς είπε οτι πλέον αφορά ΜΟΝΟ νέες συνδρομές στον OTE TV!!!
Εχει κανείς ανάλογο περιστατικό???

Πριν 1 μήνα ανανέωσα για 1 χρόνο ακόμη με 9,90 τους πρώτους 6 μήνες και 19,90 μετά......

;)

Last edited by a moderator:

Πριν 1 μήνα ανανέωσα για 1 χρόνο ακόμη με 9,90 τους πρώτους 6 μήνες και 19,90 μετά......

;)
Εχω την εντύπωση οτι η προσφορά που πήρες αφορά τους ...επαναπατρισθεντες απο άλλο πάροχο στον ΟΤΕ και όχι ήδη συνδρομητες του ΟΤΕ. Οπως και να έχει μετα απο ενα ...ενημερωτικό δικό μου μαιλ , χθες με πήραν απο το 13888 και ανανέωσα με το 12+2

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Κι εμενα παντως,για να ανανεωσω (ηδη εχω 1 χρονο στην ΟΤΕ TV),μου προσφεραν τους πρωτους 6 μηνες με 9,90 και τους υπολοιπους με 19,90.Δηλαδη εκπτωση 60 ..Αντιθετως μου ειπαν οτι το 12+2(οπου η εκπτωση ειναι 40 ),ειναι μονο για νεους συνδρομητες..
Να προσθεσω οτι ολα αυτα εγιναν μεσω τηλεφωνου,αφου στο oteshop δεν ειχαν ιδεα για προσφορες (ή ετσι ελεγαν τουλαχιστον...)

Εχω ΟΤΕ DOUBLE PLAY και νωριτερα που μιλησα με τις κυριες στο 13888 οσο αναφορα το ΟΤΕ ΤV μου ειπαν οτι η προσφορα που υπαρχει αυτη τη στιγμη ειναι για 2 μηνες δωρεαν το FULL PACK και τους υπολοιπους οτι ισχυει κανονικα δηλαδη 19,90 το μηνα.
Οταν ρωτησα αν υπαρχει προσφορα με τους πρωτους 6 μηνες δωρεαν μου ειπαν οτι δεν ισχυει κατι τετοιο.
Μετα απο κανενα μισαωρο που ξαναπηρα και μιλησα με αλλη υπαλληλο εγινε ακριβως η ιδια κουβεντα και μου ειπε οτι παλι δεν ισχυει.

Εγω εκανα αλλαγη παροχου (απο Forthnet σε ΟΤΕ) πριν λιγες μερες και πηρα ΟΤΕ ΤV με 6 μηνες δωρεαν και τους επομενους 6 με 19,90

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Ζητηστε να μιλησετε με το τμημα της διακοπης της συνδεσης (ή καπως ετσι λεγεται,δεν θυμαμαι ακριβως). Η κοπελα που μιλουσα αρχικα δεν ειχε ιδεα ,οπως ελεγε ,για καποια προσφορα,οποτε της ειπα οτι θελω να διακοψω την συνδρομη στην ΟΤΕ TV.Με συνδεσε λοιπον με το τμημα διακοπων, και εκει βγηκε ενα παλικαρι,ο οποιος με ενημερωσε για την προσφορα στους ηδη υπαρχοντες συνδρομητες.(πρωτοι 6 μηνες με 9,90 και μετα στα 19,90)

Γι'αυτους παντως που δεν ειναι συνδρομητες του ΟΤΕ TV και θελουν να βαλουν τωρα η προσφορα που ισχυει ειναι για 2 μηνες δωρεαν και οι υπολοιποι κανονικα οπως προανεφερα.