πηρα σημερα για ανανεωση και μου λεει οτι η προσφορα 12 +2 εληξε την κυριακη γνωριζει καποιος κατι?
αν εχω ontelecoms και otetv,και παω στον οτε λετε να ισχυουν οι 6μηνες;
καλη χρονια σε ολους..στελνω και το πρωτο μηνυμα εδω .. αν και το διαβαζω ανελιπως .. αντε καλη αρχη ....αν εχω ontelecoms και otetv,και παω στον οτε λετε να ισχυουν οι 6μηνες;
Πάρε τώρα τηλέφωνο στον ΟΤΕ.Κάποια μαμακία έχουν κάνει.Για 2 λόγους:παιδια πηρα μολις το πακετο με τα 55.πιατο κλπ. Ειναι δυνατον να μην εχει μεσα το 30μ καλωδιο?!! ξεχωρα οτι το πιατο δεν γραφει οτε tv και μεσα εχει οδηγιες για nova
αν εχω ontelecoms και otetv,και παω στον οτε λετε να ισχυουν οι 6μηνες;
παιδια , η προσφορα ισχυει ακομα για τους 6 μηνες δωρεαν ?
παιδια , η προσφορα ισχυει ακομα για τους 6 μηνες δωρεαν ?
Ισχυει για μεταφορα απο αλλο παροχο και χωρις double play. Ειχε η μητερα μου Forthnet απλο τηλεφωνο και την εβαλα στον ΟΤΕ για να επωφεληθω της προσφορας. Θα δινει 20 το μηνα για τους πρωτους 6 μηνες και τους επομενους 6 μηνες 25 + 20 ΟΤΕTV με απεριοριστα σταθερα.
Μέχρι και 31/1, 6 μήνες δωρεάν το otetv.dp 24 mbps είναι 31,80 τους 6 πρώτουε μήνες και 36,80 τους 6 επόμενους.Τα 26,90 που γράφεις είναι για τα 2 mbps,όπου μετά το εξάμηνο γίνονται 31,90.Παίδες επειδή έχασα λίγο την μπάλα μπορείτε να βοηθείσετε;
Είμαι Forthnet 2play economy & Nova Cinema και λέω να πάω OTE 2 play 24 & OTE TV μέσω δορυφόρου.
Παίζει καμία ιδιάιτερη προσφορά εκτός από αυτό στο site τους (26,90 για 6 μήνες το OTE 2play 24)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.