Προσφορά Cosmote TV

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

O Οτε χρεώνει πανάκριβα την χρήση χαλκού στους παρόχους, και έτσι η ΕΕΤΤ τον αναγκάζει να πουλάει και στον κόσμο πιο ακριβά ... με αποτέλεσμα μια γραμμή με απλό ιντερνετ να είναι πολύ ακριβή από τον Οτε.

βέβαια οι πάροχοι που έχουν δικό τους χαλκό, μπορούν να έχουν καλύτερες τιμές, αλλά αυτό δεν υπάρχει σε όλη την Ελλάδα ...
Και ο Οτε ρίχνει την τιμή του, αλλά μόνο αν το συνδυάζει με τηλεφωνία ... ή κάνει συμφέρουσες προσφορές μαζί με κινητά ή τηλεόραση
Νομίζω δλδ, κάτι τέτοιο θα εννοεί.
Ακούμε πάλι ότι θέλουμε. Πρέπει να προσδιορίσεις το πανάκριβο. Και επειδή εάν μιλάμε χωρίς στοιχεία καλύτερα να μην μιλάμε καθόλου....
Το V-Α.ΡΥ.Σ. BRAS [Α/Κ] 30 Mbps κοστίζει 3.38 ευρώ το πανάκριβο με το ακριβότερο να είναι V-Α.ΡΥ.Σ. BRAS [KV] το 50-αρι στα 11 ευρώ. (και θα με συγχωρέσετε αλλά δεν θα πληρώνω εγώ σαν πελάτης του ΟΤΕ το δίκτυο και πόσο μάλλον την ανάπτυξη του FTTC και οι υπόλοιποι θα το έχουν δωρεάν).

Και τα παραπάνω για το VDSL. Να δούμε τώρα το ακριβό ADSL.
6,10 ευρώ για τα 24Mbps.

Και το πρόβλημα δεν είναι αυτά τα 5-10 ευρώ,αλλά το ότι δεν αποδίδουν ούτε αυτά πουλώντας κάτω του κόστους όπως κάνουν. Αλλά τα έχουμε ξανα-πεί, θα ξεκαθαρίζει το τοπίο αρκετά γρήγορα. Συνολικά 3 όμιλοι θα μείνουν.

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Καλησπερα παιδια,

Χτες μου εκαναν μια προσφορα απο τον ΟΤΕ .

Το παραδοξο της υποθεσης ειναι οτι με πηραν τηλ στο ....κινητο (WIND)!!!!
Εχουμε και λεμε,

Επειδη ειμαι σε αλλον παροχο (Forthnet/nova προσφορα 2012 με το NS1 29.90 ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ) και για να ξαναγυρισω στον ΟΤΕ μου προσφεραν τα παρακατω

• ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΛΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ
  • 24αρι Ιντερνετ
  • Δωρεαν αστικα υπεραστικα
  • Δωρεαν εγκατασταση εξοπλισμου (πιατο-αποκωδικοποιητης)
  • 12μηνο συμβολαιο και μετα το περας του συμβολαιου ο αποκωδικοποιητης...δικος μου
  • 12 μηνες στο FULL PACK OTE TV
  • Τελικη τιμε ΜΕ ΦΠΑ 35.80(το ,80 εαν θυμαμαι καλα)

Το παλικαρι που πηρε , οταν τον ρωτησα τι γινεται με την τιμη ΜΕΤΑ το 12μηνο μου ειπε "...δεν μπορω να σας εγγυηθω για την ιδια τιμη , αλλα επειδη θελουμε να κρατησουμε τους πελατες που επειστρεφουν απο αλλους παροχους, συνηθως γινεται η επεκταση με τις ιδιες τιμες....εαν καταλαβαινεται τι θελω να πω...."

Last edited:

Καλο ακουγεται, αν και δε θα τους πειραζε να βαλουν και καμια ωρα κινητα.

Αυτες ειναι προσφορες,μονο για νεους υποψηφιους πελατες...

Καλησπερα παιδια,

Εχουμε και λεμε,

Επειδη ειμαι σε αλλον παροχο (Forthnet/nova προσφορα 2012 με το NS1 29.90 ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ) και για να ξαναγυρισω στον ΟΤΕ μου προσφεραν τα παρακατω
  • 24αρι Ιντερνετ
  • 12μηνο συμβολαιο και μετα το περας του συμβολαιου ο αποκωδικοποιητης...δικος μου
Το παλικαρι που πηρε , οταν τον ρωτησα τι γινεται με την τιμη ΜΕΤΑ το 12μηνο μου ειπε "...δεν μπορω να σας εγγυηθω για την ιδια τιμη , αλλα επειδη θελουμε να κρατησουμε τους πελατες που επειστρεφουν απο αλλους παροχους, συνηθως γινεται η επεκταση με τις ιδιες τιμες....εαν καταλαβαινεται τι θελω να πω...."

και εμένα πριν 2 βδομάδες με είχαν πάρει τηλέφωνο με την ίδια προσφορά και τους είπα να με πάρουν τέλη Ιουνίου (αρχές Ιουλίου λήγει το 12μηνο Καλοκαιρινή προσφορά + novacinema με 39,90 για πάντα). Στην υπενθύμηση που τους έκανα ότι αυτή την τιμή την έχω για πάντα μου είπαν να τους το θυμίσω για να δούν τι μπορεί να κάνουν για "ειδική κατηγορία τιμολόγησης" σαν την δική μου. Λέτε να δώσουν τίποτα "για πάντα" και στον ΟΤΕ; Θα το σκεφτώ πολύ έντονα να φύγω τότε. Θα δείξει τέλη Ιουνίου τι ακριβώς θα γίνει.

η προσφορα στα 35.80 φιλε stonecityboys εχει τον αποκωδικοποιητη με τον δισκο? εχει επισης αναγνωριση κλησεων ?

Πολλα ειναι....
(υπερβαλλω, αλλα: )

Ημουν Vodafon & ΗΟL (6αρα γραμμη, 20λεπτα προς κινητα...) και πληρωνα 22,9.

Εκανα αιτηση φορητοτητας για Cosmote.

Με πηραν απο vodafon την επομενη, και χωρις να μιλησω με HOL (μιλησε ο ανθρωπος της Vodafon που με καλεσε...) μου εδωσαν με 13,53 ευρω 6αρα γραμμη, και 4 ωρες προς κινητα, ενω με 16 ευρω μπορουσα 24αρα γραμμη και επισης 4 ωρες προς κινητα...

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Καλησπερα παιδια,

Εχουμε και λεμε,

• 24αρι Ιντερνετ

1. Για την μεταφορά της γραμμής θα πληρώσεις 36.08 ευρώ.Αυτό λέγεται "τέλος φορητότητας".Για την ενεργοποίηση του ίντερνετ δεν θα πληρώσεις τέλος.ούτως ή άλλως είναι δωρεάν για όλους.
2. Αφού έχεις ήδη το πιάτο και ο αποκωδικοποιητης είναι με χρησιδάνειο δεν θα εγκατασταθεί τίποτα, παρά μόνο η στόχευση του νέου δορυφόρου.Θα μου πεις πως γλιτώνεις 25 ευρώ.Ναι, μα δε μιλάμε πως ξεκινάς από το μηδέν.
3. Και δικός σου να είναι ο αποκωδικοποιητής δεν έχει ουσία.Χωρίς otetv δε δουλεύει.

Συμβουλευτικά στα λέω. -bye-

ναι αλλά είναι 35,80 και δεν ξέρεις ακόμα τι προσθήκες μπορεί να γίνουν στον ΟΤΕ ΤV για να γίνει πιο ελκυστικό το συνολικό πακέτο. Η ΝΟΒΑ έχει να επιδείξει τέτοιο πακέτο (δορυφορικό) σε τέτοια τιμή; Ούτως ή άλλως που εγώ έχω στην ΝΟΒΑ τα 720 λεπτά σε κινητά δεν είναι πια μεγάλο κίνητρο. Απλά θα ήταν σούπερ αν μετά τους 12 μήνες δεν "εκτοξευτεί" η τιμή. Ούτε ο αποκωδικοποιητής της ΝΟΒΑ δουλεύει (έστω σωστά) αν φύγεις από την ΝΟΒΑ.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Ότι είπα, το είπα με την έννοια πως είναι ήδη κάτοχος ενός πακέτου που μόνο αν κλείσει η εταιρία θα το χάσει.Πηγαίνοντας στον ΟΤΕ, πέραν των 35.80 πρέπει να συνυπολογίσουμε και 1.23 (αναγνώριση κλήσεων)+3 ευρώ από τα τέλη φορητότητας (36/12=3).Άρα τα 35.80, γίνονται 40 ευρώ τον μήνα.
Αν δεις προηγούμενα post, πάντα τα ίδια λέω.Εφόσον η τιμή είναι για ένα χρόνο και είναι κάποιος ικανοποιημένος από αυτό που έχει και ειδικά για τους πελάτες της forthnet, δεν έχει λόγο να φύγει.Αν κάποιος δεν καλύπτεται και θέλει παραπάνω υπηρεσίες σε τηλεόραση, κάνει και την ανάλογη κίνηση.
Το ότι μας κάνουν μια προσφορά δεν σημαίνει πως πρέπει να μας γεννήσει νέες ανάγκες.Σκοπός των εταιριών είναι αυτός *το να μας δημιουργούν "ανάγκες".

Η σκέψη σου είναι πολύ σωστή και συμφωνώ μαζί σου. Από την άλλη όμως ο ΟΤΕ αρχίζει να μαζεύει πράγμα ενώ η ΝΟΒΑ δεν δίνει κάτι να σε "γλυκανει" πχ εγώ έχω καλοκαιρινή προσφορά + novacinema με 39.90 για πάντα, έλα όμως που τελειώνουν οι 12 μήνες HD δώρο με πιστωτική κάρτα; δηλαδή τι θα γίνει θα πληρώνω 5 ευρώ επιπλέον (δηλ. 44,90) για να δω μόνο cinema pack; ή θα πρέπει να τους απειλώ ότι θα φύγω για να μείνω στην ίδια τιμή; Αν μάλιστα σε λίγο καιρό η ΝΟΒΑ χάσει αθλητικά ή και κινηματογραφικά studio; τότε δεν θα έχω υποβαθμισμένο προϊόν; και μάλιστα μιλάω εγώ που δεν ενδιαφέρομαι τόσο για αθλητικά (γιαυτό πήρα novacinema). Αν ο ΟΤΕ μου δηλώσει ότι αυτή η τιμή είναι για πάντα εγώ μάλλον θα την κάνω, γιατί η ΝΟΒΑ έχει μεγάλη στασιμότητα και νιώθω ότι δεν τους καίγεται άμεσα καρφί. Είναι κρίμα γιατί όντως έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας, αλλά μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτήν αν έχω πιο πλουραλιστικό προϊόν. Α! μου αρέσει και ο ευρωπαϊκός κινηματογράφος, κάτι που η ΝΟΒΑ δεν το έχει πολύ σε εκτίμηση.

Συμφωνούμε και οι δυο.Δεν είσαι ικανοποιημένος και κοιτάς κάτι άλλο και πολύ καλά κάνεις.Στάθμισε τα και κάνε την ανάλογη κίνηση.

πχ εγώ έχω καλοκαιρινή προσφορά + novacinema με 39.90 για πάντα, έλα όμως που τελειώνουν οι 12 μήνες HD δώρο με πιστωτική κάρτα; δηλαδή τι θα γίνει θα πληρώνω 5 ευρώ επιπλέον (δηλ. 44,90) για να δω μόνο cinema pack;
Αν ήσουν νέος συνδρομητής nova θα έδινες πάλι 45 ευρώ για το cinema pack , αλλά θα είχες δώρο το tablet, το hd δωρεάν , ενώ με 50 ευρώ αγοράζεις το pace με σκληρό.... χάνεις μόνο τα 720 λεπτά κινητά νομίζω.
( για 12μηνο θέλει δλδ, επιπλέον 3 ευρώ ενεργοποίηση και 4 ευρώ το μήνα αν δεν εχεις τον 865 .... θα σου βγει 52 ευρώ το μήνα με tablet και αγορά του 865 )

Από την άλλη σωστά σου υπολόγισαν τον ΟΤΕ στα 40 ευρώ για ένα χρόνο, συν 4 ευρώ για ενοικίαση μηχανήματος με σκληρό δίσκο = 44 . και πρόσθεσε τι κινητα κάνεις εκει...

ΥΓ
Με λίγα λόγια συμφέρει αρκετά να αλλάζεις πάροχο κάθε χρόνο... ο Οτε ανεβάζει τιμές ενω η νοβα έχει επιπλέον δώρα ή θα κάνει νέες προσφορές.
Άποψή μου ότι δεν συγκρίνεται στις ταινίες η nova, πολύ σύντομα θα βαρεθείς να ψάχνεις στον Οτε και να βλέπεις παλιές... αλλά ο ένας χρόνος ίσως είναι καλό διάστημα για να μην συμβεί αυτό υπερβολικά και να το χαρείς, ενώ έχει και αθλητικά .... μετα ξανά νοβα με πιο όρεξη και με δωράκια. ;)

Last edited:
Καλησπερα σε ολους ,εμενα μου εκανε προσφορα ο ΟΤΕ με ΟΤΕfull pack,24 int.,αστικα υπεραστικα free +δωρεαν συστημα-εγκατασταση = 35 κ κατι ψιλα.
Εννοειται οτι χαιρεταω την ΝΟΒΑ.

Last edited by a moderator:

Φιλε ilias73...
η προσφορα που σου εκαναν ειναι οντως καλη αλλα...
απλως να ξερεις οτι ειναι η τρεχουσα προσφορα που κανουν σε ολους οσους ''μεταφερονται'' στον οτε αυτην την εποχη...
Καλη θεαση...

Ετερον εκατερον αγαπητε kkoum :) η ουσια ειναι οτι ο ΟΤΕ δειχνει να προσεχει για να εχει...

Θεωρώ ότι έχει κάνει το δυνατότερο άνοιγμα (απόκτηση εκατοντάδων πελατών με συγκεκριμένη προσφορά) των τελευταίων χρόνων.
Και μάλιστα χωρίς τυμπανοκρουσίες και διαφημιστική καμπάνια, αλλά στο μιλιτό μέσω τηλεφώνου.
Αν κρατήσει παραπλήσια τιμή του χρόνου πολύ πιθανόν να με κρατήσει πελάτη (μιας και έγινε και η επέκταση για +3χρόνια στην κάλυψη MotoGP), αλλιώς στα 56+ πάμε ασυζητητί για μεταφορά της γραμμής.
Προς το παρόν και για ένα χρόνο απολαμβάνω ένα προϊόν που με καλύπτει.
Απορώ πως δεν έχει απαντήσει το αντίπαλο δέος με ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ προσφορά.

Με την τεράστια συνδρομητική βάση σε σταθερή τηλεφωνία-ίντερνετ και τα πολλά σημεία εξυπηρέτησης, θα ήταν αποτυχία η μη αύξηση πελατών στην τηλεόραση.

κανετε καποιο λαθος η προσφορες γυνοντε απο της εταιριες αναλογα μετα συμφεροντα τους ,εμενα με αναγκασανε να φυγω με την
τιμολογιακη τους πολιτικη εφυγα μετα απο 30 χρονια στον οτε πριν 2 μηνες περιπου
πληρωνα γυρο στα 135-140 ευρω τη δημινια ,προηγουμενος πριν φυγω κανα 2μηνο ειχα κοψη και τον οτε τν ,ουτε μια προσφορα
δεν μου κανανε ακατεβατα 62,η 64 ευρω για το 24ρη μαζι μετον φουλπαρκ του οτε τν μου ζηταγανε.....
διαβαζοντας εδω για 35-40 ευρω δεν ξερω τη να πω πλεον αν μου ειχε γυνει προσφορα δεν θα εφευγα......ετσι ειναι ολες τους
και κατελιξα στη νοβα με το βασικο πακετο 29,90 ευρω,στο καιρο της κρισης ολα γυνοντε συμβιβαζεσε...........