Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ
Το V-Α.ΡΥ.Σ. BRAS [Α/Κ] 30 Mbps κοστίζει 3.38 ευρώ το πανάκριβο με το ακριβότερο να είναι V-Α.ΡΥ.Σ. BRAS [KV] το 50-αρι στα 11 ευρώ. (και θα με συγχωρέσετε αλλά δεν θα πληρώνω εγώ σαν πελάτης του ΟΤΕ το δίκτυο και πόσο μάλλον την ανάπτυξη του FTTC και οι υπόλοιποι θα το έχουν δωρεάν).
Και τα παραπάνω για το VDSL. Να δούμε τώρα το ακριβό ADSL.
6,10 ευρώ για τα 24Mbps.
Και το πρόβλημα δεν είναι αυτά τα 5-10 ευρώ,αλλά το ότι δεν αποδίδουν ούτε αυτά πουλώντας κάτω του κόστους όπως κάνουν. Αλλά τα έχουμε ξανα-πεί, θα ξεκαθαρίζει το τοπίο αρκετά γρήγορα. Συνολικά 3 όμιλοι θα μείνουν.
Ακούμε πάλι ότι θέλουμε. Πρέπει να προσδιορίσεις το πανάκριβο. Και επειδή εάν μιλάμε χωρίς στοιχεία καλύτερα να μην μιλάμε καθόλου....O Οτε χρεώνει πανάκριβα την χρήση χαλκού στους παρόχους, και έτσι η ΕΕΤΤ τον αναγκάζει να πουλάει και στον κόσμο πιο ακριβά ... με αποτέλεσμα μια γραμμή με απλό ιντερνετ να είναι πολύ ακριβή από τον Οτε.
βέβαια οι πάροχοι που έχουν δικό τους χαλκό, μπορούν να έχουν καλύτερες τιμές, αλλά αυτό δεν υπάρχει σε όλη την Ελλάδα ...
Και ο Οτε ρίχνει την τιμή του, αλλά μόνο αν το συνδυάζει με τηλεφωνία ... ή κάνει συμφέρουσες προσφορές μαζί με κινητά ή τηλεόραση
Νομίζω δλδ, κάτι τέτοιο θα εννοεί.
Το V-Α.ΡΥ.Σ. BRAS [Α/Κ] 30 Mbps κοστίζει 3.38 ευρώ το πανάκριβο με το ακριβότερο να είναι V-Α.ΡΥ.Σ. BRAS [KV] το 50-αρι στα 11 ευρώ. (και θα με συγχωρέσετε αλλά δεν θα πληρώνω εγώ σαν πελάτης του ΟΤΕ το δίκτυο και πόσο μάλλον την ανάπτυξη του FTTC και οι υπόλοιποι θα το έχουν δωρεάν).
Και τα παραπάνω για το VDSL. Να δούμε τώρα το ακριβό ADSL.
6,10 ευρώ για τα 24Mbps.
Και το πρόβλημα δεν είναι αυτά τα 5-10 ευρώ,αλλά το ότι δεν αποδίδουν ούτε αυτά πουλώντας κάτω του κόστους όπως κάνουν. Αλλά τα έχουμε ξανα-πεί, θα ξεκαθαρίζει το τοπίο αρκετά γρήγορα. Συνολικά 3 όμιλοι θα μείνουν.