Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Εμενα μου εχει ληξει πριν λιγες μερες το συμβολαιο στον ΟΤΕ.Εχω βαλει ΟΤΕ TV full pack στο 2+12 στα 21,90 ευρω πριν 1 μηνα (δεν περιμενα κι εγω 1 μηνα να «εκβιασω» λιγο,ειχα ξεχασει οτι θα εληγε τωρα το συμβολαιο του σταθερου).Επισης εχω 2 γραμμες σε οικογενειακο πακετο COSMOTE.Πηρα σημερα το πρωι στο 13888 να δω τι προσφορα μου κανουν για να παραμεινω,και μου ειπαν Double Play 24 με απεριοριστα σταθερα και 360' κινητα + ΟΤΕ TV,ολα μαζι 55,80 ευρω (33,90 τηλεφωνο + 21,90 παραμενει ο OTE TV).Ξαναπαιρνω το απογευμα να δω αν αλλαξαν γνωμη,και η προσφορα που μου εκαναν ηταν χειροτερη:39,90 για το σταθερο με τα παραπανω χαρακτηριστικα + 21,90 παραμενει στα ιδια ο ΟΤΕ Tv)=61,80 συνολο!Θα παω αυριο σε κανα καταστημα Ote να τα πουμε και τετ-α-τετ,κι αμα δεν κανουν καμια καλη προσφορα,θα μπουμπουνισω μια φορητοτητα στη Forthnet κι οτι βρεξει ας κατεβασει!

Δεν θα σου κανουν τιποτα καλυτερο.Εγω εκανα ενα πειραμα και μου ειπαν οτι εφοσον ειμαι ηδη στον ΟΤΕ,αν μου χαμηλωσουν λιγο την ταχυτητα στο ιντερνετ,μπορει να γλυτωση ...3-4 ευρω!!Απο τα 61.Οποτε,μονο φορητοτητα αλλου.

Ξαναπαιρνω το απογευμα να δω αν αλλαξαν γνωμη,και η προσφορα που μου εκαναν ηταν χειροτερη:39,90 για το σταθερο με τα παραπανω χαρακτηριστικα + 21,90 παραμενει στα ιδια ο ΟΤΕ Tv)=61,80 συνολο!Θα παω αυριο σε κανα καταστημα Ote να τα πουμε και τετ-α-τετ,κι αμα δεν κανουν καμια καλη προσφορα,θα μπουμπουνισω μια φορητοτητα στη Forthnet κι οτι βρεξει ας κατεβασει!

Τόσο πάει τιμή καταλόγου και στο κατάστημα δε θα σου κάνουν καλύτερη.
Πήγαινε για φορητότητα.

Κι ομως,στο πρωτο τηλ που εκανα το πρωι,μου ειπαν 55,8 δηλαδη 6 ευρω διαφορα!...Ναι,με βλεπω να «πιεζω» (α λα Βαρουφακης) μεσω φορητοτητας...Το προβλημα μου ειναι μονο αν μου κανει καλη προσφορα ο ΟΤΕ (στον οποιο βασικα θελω να μεινω) και εχω κανει την αιτηση φορητοτητας,μηπως μου απορριψουν την υπαναχωρηση οι αλλοι και μου ζητανε τελη ενεργοποιησης κλπ γιατι εχω διαβασει απειρα τετοια παραπονα στο ιντερνετ με εμπροθεσμες υπαναχωρησεις....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν καταλαβαινω το αγχος σας για το 3play του ΟΤΕ. Δεν ειναι ακριβη η τηλεοραση του, η τηλεφωνια ειναι. Με τετοιες "προσφορες" συμφερει να βαλετε μια hol cyta η wind με 22-24 ευρω και να παρετε σκετο ΟΤΕTV με 28.

Δεν καταλαβαινω το αγχος σας για το 3play του ΟΤΕ. Δεν ειναι ακριβη η τηλεοραση του, η τηλεφωνια ειναι. Με τετοιες "προσφορες" συμφερει να βαλετε μια hol cyta η wind με 22-24 ευρω και να παρετε σκετο ΟΤΕTV με 28.

σε αυτο εχεις δικιο καλητερα συμφερη ετσι επειδη ειμουν στο οτε η τηλεφωνια ειναι ακριβη παιρνεις το δοριφορικο και τηλεφωνια απο αλλο παροχο.....
στη τιμολογιακη πολιτικη του οτε δεν εχω εμπυστοσυνη καθολου ,αν και τωρα ειμαι στη φορτνετ κανα 10μηνο τουλαχειστον τιμολογιακα οτι εχεις
συμφωνηση αυτο υσχιει......βεβαια τεχνικη υποστηρη ειχα ποιο καλητερη στον οτε .......

+1 συμφωνώ απόλυτα με τον ducksong, εκτός αν είστε σε περιοχή που καλύπτει μόνο ο ΟΤΕ. Δείτε και αυτή την περίπτωση, αν δεν σας κάνει την "τιμή" ο ΟΤΕ.

Εχεις δικιο,αλλα επειδη η περιπτωση μου ειναι πιο περιπλοκη,γιατι εχω και κινητο στον Cosmote για το οποιο τωρα εχω εκπτωση 20%(περιπου 9 ευρω) λογω σταθερου ΟΤΕ,εχω υπολογισει το συνολο των εξοδων μου για τηλεφωνια+ΟΤΕ tv βγαινει ακριβως το ιδιο αν παραμεινω στον ΟΤΕ,αλλα στα 33,9 ευρω/μηνα,με το να παω στη Wind (που ειναι η φθηνοτερη με 20 ευρω/μηνα) Οτι κερδιζω απο την φορητοτητα στη Wind (33,9-20=13,9) τα δινω στον OTEtv+Cosmote (5,5+9=16,5)

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Παιδιά να ρωτήσω κάτι που θυμήθηκα.
Πριν λίγες μέρες που μίλησα με τις προσφορές του ΟΤΕ, μου κάνανε τη γνωστή προσφορά: (24Mbps + δωρεάν σταθερά + 30' κινητά ) + ΟΤΕ TV Full pack = 24,90 + 17,90 = 42,80. Με εγκατάσταση και εξοπλισμό δωρεάν.

Μου είπε όμως ότι θα πληρώσω και 35 ευρώ νομίζω στην αρχή, για τη φορητότητα (είμαι στη HOL τώρα). Το έχει πληρώσει κανείς άλλος αυτό ή ψάχνουν για κορόιδο;
Το λέω σε φάση: εμ ενδιαφέρομαι να έρθω στην εταιρία τους, εμ θα με χρεώσουν κιόλας γι' αυτό; Είναι δηλαδή σαν να πληρώνουμε είσοδο για να μας αφήσουν να μπούμε μέσα.

Έχει χρεωθεί κανείς από εσάς αυτό το ποσό στην αρχή;;; Για να ξέρω τι να του πω του ανθρώπου μεθαύριο που θα με πάρει...

Τέλη ενεργοποιήσεις όλοι το πληρώνουν εκτός αν τρέχει εκείνη την στιγμή κάποια προσφορα λίγο σπάνια πριν λίγο καιρό το είχε στο σάιτ τους προσφορα κοιτα μήπως την εχει ακόμα

Τέλη ενεργοποιήσεις όλοι το πληρώνουν εκτός αν τρέχει εκείνη την στιγμή κάποια προσφορα λίγο σπάνια πριν λίγο καιρό το είχε στο σάιτ τους προσφορα κοιτα μήπως την εχει ακόμα

Άντε ρε... Και διαβάζω το topic εδώ καιρό τώρα αλλά δε θυμάμαι να έχει αναφερθεί αυτό το 35άρι.
Ok καλώς, ευχαριστώ για το info.

EDIT:

Αααα και κάτι άλλο που με προβληματίζει.
Ας υποθέσουμε ότι αποδέχομαι την προσφορά και βάζω 24άρα γραμμή και OTE TV. Κι ας υποθέσουμε ότι του τη βαράει του OTE και αυξάνει την μηνιαία τιμή του OTE TV κάποια ευρώ παραπάνω, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν αν θυμάμαι καλά. Και κάνει το κλασσικό "κολπάκι" και λέει στους υφιστάμενους πελάτες: "Αν θέλετε, μπορείτε να σπάσετε το συμβόλαιο και να φύγετε αζημίως, χωρίς καμιά ρήτρα δηλαδή".

Η ερώτηση είναι: Δικαιούμαστε να φύγουμε αζημίως σπάζοντας και το συμβόλαιο της 24άρας γραμμής του internet ή το δικαίωμα υπαναχώρησης το έχουμε μόνο για τον OTE TV (oπότε θα μας μείνει "αμανάτι" η γραμμή internet) ;;;

Last edited:
Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Παιδιά να ρωτήσω κάτι που θυμήθηκα.
Πριν λίγες μέρες που μίλησα με τις προσφορές του ΟΤΕ, μου κάνανε τη γνωστή προσφορά: (24Mbps + δωρεάν σταθερά + 30' κινητά ) + ΟΤΕ TV Full pack = 24,90 + 17,90 = 42,80. Με εγκατάσταση και εξοπλισμό δωρεάν.

Μου είπε όμως ότι θα πληρώσω και 35 ευρώ νομίζω στην αρχή, για τη φορητότητα (είμαι στη HOL τώρα). Το έχει πληρώσει κανείς άλλος αυτό ή ψάχνουν για κορόιδο;
Το λέω σε φάση: εμ ενδιαφέρομαι να έρθω στην εταιρία τους, εμ θα με χρεώσουν κιόλας γι' αυτό; Είναι δηλαδή σαν να πληρώνουμε είσοδο για να μας αφήσουν να μπούμε μέσα.

Έχει χρεωθεί κανείς από εσάς αυτό το ποσό στην αρχή;;; Για να ξέρω τι να του πω του ανθρώπου μεθαύριο που θα με πάρει...

Ποτε πήρες φίλε μου την προσφορά? Εμένα μου το δίνουν 47.90 το ίδιο ακριβως πακέτο.Σε πήραν απο κάποιο νουμερο εξωτερικού συνεργάτη ή τους πήρες όπως εγώ στο 13888?
Σε ευχαριστω

Πριν καμιά βδομάδα μου την έδωσαν, αλλά αν διαβάσεις το topic θα καταλάβεις ότι αυτή η τιμή που μου είπαν τρέχει αρκετό καιρό τώρα. Το πιο κατάλληλο τηλ είναι το 2106295102, έχει δωθεί κι εδώ και σε άλλα forum (εγώ τους πήρα και μετά από λίγο με πήραν πίσω). Εξάλλου αυτόν τον αριθμό πολλές φορές το δίνουν κι οι υπάλληλοι του 13888 στους πελάτες.

Προσωπικά είμαι αρκετά κοντά στο να δεχτώ την προσφορά, αλλά πρέπει να μου λυθεί η απορία που είπα στο EDIT του προηγούμενου post μου για την περίπτωση υπαναχώρησης, γιατί είναι αρκετά πονηρό αλλά και πιθανό σενάριο.

Last edited:

Αυτο προφανως θα αποσαφηνιζεται μονο σε συμβολαιο. Αν και κατα τη γνωμη μου μονο και μονο οτι λενε οτι αυτο το ποσο ειναι για τηλεφωνια-ιντερνετ και αυτο για tv σημαινει οτι ειναι ανεξαρτητα. Βεβαια καποιος σε προηγουμενο post ειχε ρωτησει και ξεκαθαρισε οτι η συνολικη τιμη θαναι κλειδωμενη για 2 χρονια.
Εγω αυτο που εξακολουθω να μην καταλαβαινω ειναι αν τα τελη ενεργοποιησης ειναι το ιδιο με τα τελη φορητοτητας. Αν καποιος γνωριζει ας το ξεκαθαριζει γιατι νομιζω ειναι διαφορετικο.

Αααα και κάτι άλλο που με προβληματίζει.
Ας υποθέσουμε ότι αποδέχομαι την προσφορά και βάζω 24άρα γραμμή και OTE TV. Κι ας υποθέσουμε ότι του τη βαράει του OTE και αυξάνει την μηνιαία τιμή του OTE TV κάποια ευρώ παραπάνω, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν αν θυμάμαι καλά. Και κάνει το κλασσικό "κολπάκι" και λέει στους υφιστάμενους πελάτες: "Αν θέλετε, μπορείτε να σπάσετε το συμβόλαιο και να φύγετε αζημίως, χωρίς καμιά ρήτρα δηλαδή".

Η ερώτηση είναι: Δικαιούμαστε να φύγουμε αζημίως σπάζοντας και το συμβόλαιο της 24άρας γραμμής του internet ή το δικαίωμα υπαναχώρησης το έχουμε μόνο για τον OTE TV (oπότε θα μας μείνει "αμανάτι" η γραμμή internet) ;;;

Πηρα τηλεφωνο για να δω αν μπορω να παρω την προσφορα (ευχαριστω για το τηλεφωνο btw :D ) και μου το τονισε, χωρις να την ρωτησω, οτι η τιμη δεν αλλαζει για 2 χρονια ουτε στο σταθερο ουτε στο ote tv.

... μου κάνανε τη γνωστή προσφορά: (24Mbps + δωρεάν σταθερά + 30' κινητά ) + ΟΤΕ TV Full pack = 24,90 + 17,90 = 42,80. Με εγκατάσταση και εξοπλισμό δωρεάν.

Ενδιαφέρουσα η προσφορά.

Μήπως ρώτησες πως διαμορφώνεται η τιμή στο πακέτο με 360' σε κινητά;

Διαβαζοντας το παρων θεμα (απο τις τελευταιες 15 σελιδες και μετα) ειναι αξιοσημειωτο οτι ολοι οσοι πηρανε το 17,90 στο οτε tv και ρωτησανε τι θα γινει σε ενδεχομενη αυξηση τιμης, τους εχουν επιβεβαιωσει οτι θαναι κλειδωμενο. Απο την αλλη οσοι πηρανε κατι αλλο και κανανε την ιδια ερωτηση, τους ειπανε για υπαναχωρηση χωρις ρητρα.

@ clarkav

Κατά την εκτίμησή μου δεν έχει πολύ μεγάλη διαφορά και το λέω από προσωπική εμπειρία.

Είχα την υπηρεσία ΟΤΕ tv από τον Μάρτιο του 2013.

Τον Αύγουστο 2013, ο ΟΤΕ tv ανακοίνωσε αύξηση συνδρομής, με δυνατότητα υπαναχώρησης χωρίς ρήτρες.

Προσωπικά, επικοινώνησα με τον ΟΤΕ και ζήτησα διακοπή συμβολαίου.

Χωρίς πολύ σκέψη, μου προτάθηκε άμεσα, η συνέχιση της συνδρομής για έναν (1) χρόνο με τους αρχικούς 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ.

Συμπερασματικά, εκτιμώ, ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει προβληματισμός για την απορία σου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νομιζω 48 αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Θα επικοινωνήσω, φυσικά, αύριο για λεπτομέρειες.

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Απλα η διαφορα ειναι οτι εδω τα παιδια ρωτανε συγκεκριμενα για ενδεχομενη αυξηση και υποτιθεται οτι παιρνουν υπευθυνες απαντησεις σε ηχογραφημενες συνομιλιες. Και σε αυτους με τα 17,90 λενε για "κλειστο" συμβολαιο, οχι σε αλλους. Φανταζομαι εσυ δε θαχες κλειστο. Καλα βεβαια υποθεσεις κανω, αν απαντανε ψεμματα θανε ξεφτιλες.

Διαβαζοντας το παρων θεμα (απο τις τελευταιες 15 σελιδες και μετα) ειναι αξιοσημειωτο οτι ολοι οσοι πηρανε το 17,90 στο οτε tv και ρωτησανε τι θα γινει σε ενδεχομενη αυξηση τιμης, τους εχουν επιβεβαιωσει οτι θαναι κλειδωμενο.
Λογικό, αφού πρόκειται για διετές συμβόλαιο.