solareagle
AVClub Addicted Member
- 13 March 2014
- 1,671
Re: Προσφορά ΟΤΕ
Δεν θα σου κανουν τιποτα καλυτερο.Εγω εκανα ενα πειραμα και μου ειπαν οτι εφοσον ειμαι ηδη στον ΟΤΕ,αν μου χαμηλωσουν λιγο την ταχυτητα στο ιντερνετ,μπορει να γλυτωση ...3-4 ευρω!!Απο τα 61.Οποτε,μονο φορητοτητα αλλου.
Εμενα μου εχει ληξει πριν λιγες μερες το συμβολαιο στον ΟΤΕ.Εχω βαλει ΟΤΕ TV full pack στο 2+12 στα 21,90 ευρω πριν 1 μηνα (δεν περιμενα κι εγω 1 μηνα να «εκβιασω» λιγο,ειχα ξεχασει οτι θα εληγε τωρα το συμβολαιο του σταθερου).Επισης εχω 2 γραμμες σε οικογενειακο πακετο COSMOTE.Πηρα σημερα το πρωι στο 13888 να δω τι προσφορα μου κανουν για να παραμεινω,και μου ειπαν Double Play 24 με απεριοριστα σταθερα και 360' κινητα + ΟΤΕ TV,ολα μαζι 55,80 ευρω (33,90 τηλεφωνο + 21,90 παραμενει ο OTE TV).Ξαναπαιρνω το απογευμα να δω αν αλλαξαν γνωμη,και η προσφορα που μου εκαναν ηταν χειροτερη:39,90 για το σταθερο με τα παραπανω χαρακτηριστικα + 21,90 παραμενει στα ιδια ο ΟΤΕ Tv)=61,80 συνολο!Θα παω αυριο σε κανα καταστημα Ote να τα πουμε και τετ-α-τετ,κι αμα δεν κανουν καμια καλη προσφορα,θα μπουμπουνισω μια φορητοτητα στη Forthnet κι οτι βρεξει ας κατεβασει!
Δεν θα σου κανουν τιποτα καλυτερο.Εγω εκανα ενα πειραμα και μου ειπαν οτι εφοσον ειμαι ηδη στον ΟΤΕ,αν μου χαμηλωσουν λιγο την ταχυτητα στο ιντερνετ,μπορει να γλυτωση ...3-4 ευρω!!Απο τα 61.Οποτε,μονο φορητοτητα αλλου.