Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

απο φορητοτητα μπορει ,για υπαρχων συνδρομητη το βλεπω δυσκολο ,συνυθος δεινουν κατι οταν εχεις την προθεση να την κοπανησης διλαδη φορητοτητα

Ποτε δε δινουν κατι τετοιο,σε ενεργο συνδρομητη.

Βγηκε καινουργια προσφορα για νεους πελατες OTE TV, 2 μηνες δωρο + πιατο για 14μηνη δεσμευση

Βγηκε καινουργια προσφορα για νεους πελατες OTE TV, 2 μηνες δωρο + πιατο για 14μηνη δεσμευση

Δεν νομιζω οτι ειναι καινουργια προσφορα,και δεν νομιζω οτι ισχυει μονο για νεους πελατες.Αυτο το πακετο εχω παρει κι εγω πριν 1 1/2 μηνα περιπου,ως ηδη πελατης ΟΤΕ (δεν πηρα την κεραια γιατι ειχα).

Η προσφορα βγηκε πριν λιγες μερες και θα ισχυει μεχρι τελος του μηνα.
Εχουν ξαναβγει παρομοιες προσφορες.
Επισης γραφω "νεους πελατες OTE TV".

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Με την προϋπόθεση οτι έχεις ΟΤΕ τηλεφωνία η μήπως όχι ;

Μετά από ένα χρόνο στον ΟΤΕ (τηλέφωνο-internet-Ote) ζήτησα νέα προσφορά και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάποιο προσφορά αυτή τη στιγμή και μου ανέφεραν τις τιμές τιμοκαταλόγου.
Έκανα αίτηση φορητοτητας σε άλλο πάροχο και την ίδια μέρα με κάλεσαν από τον ΟΤΕ και μου πρότειναν πακέτο τηλεφωνίας (24αρι ίντερνετ-απεριόριστα αστικά υπεραστικά και 30 λεπτά προς κινητά) στα 24.90 και ΟΤΕ tv full pack στα 17.90 σύνολο 42.90 τελική τιμή (με αναγνώριση κλήσης) για 24 μήνες και καμιά μεταβολή τιμής εντός της 2ετιας.Και δώρο δωροεπιταγη από γερμανό 120 ευρώ ή έκπτωση 10 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο για 2 αροιθμους cosmote.
Θεώρησα δίκαιη την προσφορά και Την αποδέχτηκα αμέσως.

Επίσης διαβάζω από πολλούς και το θεωρώ λάθος "βάλτε cyta-hol κτλ και έξτρα Ote tv."Ας πούμε ότι βρίσκουμε πακέτο τηλεφωνίας και ίντερνετ 24αρι ίντερνετ-απεριόριστες κλήσεις)στα 20 ευρώ (πράγμα δύσκολο) και ΟΤΕ tv full pack στα 28 ευρώ πάμε κατευθείαν στα 48 και αν.Που και πάλι 43 (Που δίνει ο ΟΤΕ με ετιση φορητότητας) με 48 ευρώ στην αλλη λύση είναι 5 ευρώ ακριβότερα το μήνα ή 60 ευρώ το χρόνο άρα Ποιο το όφελος?

Ενας απ τους πολλούς είμαι και εγώ και το προτείνω σε άτομα που είτε δεν είναι συνδρομητές ΟΤΕ οπότε δεν έχουν δεχθεί τόσο καλή προσφορά είτε είναι και δεν θέλουν-για τους δικούς τους λόγους- να "μπλέξουν" με αιτήσεις + ακυρώσεις. Ο κάθε ένας έχει διαφορετικές καταστάσεις και μπορεί να τον συμφέρουν εναλλακτικές που εσένα δεν σου κάνουν. Σε κάθε περίπτωση πάντως συμφωνώ μαζί σου ότι αν είσαι ήδη συνδρομητής ΟΤΕ μια αίτηση φορητότητας στη Νόβα θα σου δώσει την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Last edited by a moderator:

Η απορεια που ειχα εκφρασει πιο πανω αλλα δεν εγινα κατανοητος ειναι αν τετοιες προσφορες μπορει να παρει και καποιος που θα ερθει με φορητοτητα απο αλλη εταιρια στον οτε ή αυτες οι προσφορες ισχυουν μονο σε πελατες που ανανεωνουν??

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Μετά από ένα χρόνο στον ΟΤΕ (τηλέφωνο-internet-Ote) ζήτησα νέα προσφορά και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάποιο προσφορά αυτή τη στιγμή και μου ανέφεραν τις τιμές τιμοκαταλόγου.
Έκανα αίτηση φορητοτητας σε άλλο πάροχο και την ίδια μέρα με κάλεσαν από τον ΟΤΕ και μου πρότειναν πακέτο τηλεφωνίας (24αρι ίντερνετ-απεριόριστα αστικά υπεραστικά και 30 λεπτά προς κινητά) στα 24.90 και ΟΤΕ tv full pack στα 17.90 σύνολο 42.90 τελική τιμή (με αναγνώριση κλήσης) για 24 μήνες και καμιά μεταβολή τιμής εντός της 2ετιας.Και δώρο δωροεπιταγη από γερμανό 120 ευρώ ή έκπτωση 10 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο για 2 αροιθμους cosmote.
Θεώρησα δίκαιη την προσφορά και Την αποδέχτηκα αμέσως.

Αν διάβασες 3 σελίδες πίσω, υπάρχουν 2 άτομα που ήταν υφιστάμενοι πελάτες και μετά από αίτηση φορητότητας τους πήρα πίσω τηλ από τον ΟΤΕ και τους έκαναν καλή (στα δικά μου μάτια καλύτερη) προσφορά από την κλασσική των 42.90. Βέβαια εσένα σου δίνουν καλή εκπτωσούλα στα κινητά (αν έχεις Cosmote βεβαίως), ή αλλιώς μεγαλύτερη δωροεπιταγή.
Πιθανότατα θα τη δεχόμουν κι εγώ, αν είχα κανα δυο κινητά στην Cosmote.

Προσωπικά πάντως το σκέφτομαι ακόμα για τα 42.90 (δέχτηκα κι εγώ την ίδια προσφορά, χωρίς τα extra δώρα). Μου την έσπασαν και λίγο από το 13888 που δεν μου δίνουν την άλλη προσφορά που λέω πιο πάνω και μου λένε κλασσικές βαρετές χαζο-εταιρικο-πωλητριο-κουβέντες. Κι έχω από την άλλη το VDSL της Wind σε προσφορά, που επίσης συμφέρει, κι είμαι σε δίλλημα.

Επίσης διαβάζω από πολλούς και το θεωρώ λάθος "βάλτε cyta-hol κτλ και έξτρα Ote tv."Ας πούμε ότι βρίσκουμε πακέτο τηλεφωνίας και ίντερνετ 24αρι ίντερνετ-απεριόριστες κλήσεις)στα 20 ευρώ (πράγμα δύσκολο) και ΟΤΕ tv full pack στα 28 ευρώ πάμε κατευθείαν στα 48 και αν.Που και πάλι 43 (Που δίνει ο ΟΤΕ με ετιση φορητότητας) με 48 ευρώ στην αλλη λύση είναι 5 ευρώ ακριβότερα το μήνα ή 60 ευρώ το χρόνο άρα Ποιο το όφελος?

Αυτό ούτε εγώ το έχω καταλάβει... Κανένας συνδιασμός "internet άσχετης εταιρίας + ΟΤΕ TV" δεν είναι δυνατόν να είναι πιο οικονομικός από τα 42.90 που δίνουν από τις προσφορές του ΟΤΕ.

edit: Μόλις έγραψα το post, απάντησε κι ο φίλος από κάτω και μας γείωσε... :P

....Εγω παλι εχω γνωστο με hol double play (24αρι+απεριοριστες+300'κινητα) & οτε tv full pack
με 39 ευρω/μηνα τελικη τιμη.
Ειναι ολα σχετικα στο τι συμφερει τον καθενα.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

....Εγω παλι εχω γνωστο με hol double play (24αρι+απεριοριστες+300'κινητα) & οτε tv full pack

Κάτσε βρε φίλε μου, θα μας τρελάνει ο γνωστός σου;;;;;
27+ κάνει το OTE TV για μη πελάτες ΟΤΕ. Δηλαδή παίρνει το HOL double Play GR+300'....12 ευρώ ;;;;;;;;;;
Ή μήπως ο ΟΤΕ από την καλή του την καρδιά του έδωσε το ΟΤΕ TV σε τιμή ξεφτίλα, γνωρίζοντας ότι δεν είναι πελάτης ΟΤΕ στο σταθερό+internet;

Είσαι σίγουρος; Είναι ανήκουστα αυτά.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Με την προϋπόθεση οτι έχεις ΟΤΕ τηλεφωνία η μήπως όχι ;
Δεν υπαρχει τετοια προϋπόθεση.

@john44ath Ο γνωστος σου δεν σου τα λεει καλα. Ετσι οπως τα υπολογιζω εγω βγαινει 51ευρω τελικη τιμη.

Αφού σου αρέσουν οι συνδιασμοί ψάξε μες στο forum τις προσφορές και δες πως γίνεται (Για κάποιους) να έχουν 24ρα, δωρεαν σταθερα - υπεραστικά, κινητά με αστική χρέωση, Νόβα Fullpack και ΟΤΕ Fullpack με 57,8/μ

Όλα γίνονται.Απλά έχει hol στα 18 ευρώ με έκπτωση από κινητό Vodafone.Και τον ΟΤΕ tv συνδεδεμένο με κάποιο αριθμό Ote και το έχει χρέωση 21.90 άρα 38.90 ευρώ.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Hol dp ευέλικτο 300' και otetv full pack, αν διαιρεσω το ποσό που θα δώσω για ένα χρόνο μου βγαίνει 31,60 τον μήνα.
Όλα γίνονται.

To OTETV μπορείς να το πάρεις "σκέτο" με 28/μήνα όποτε θές. Αν κάνεις φορητότητα σε εταιρία τηλεφωνίας για το 2play, πιο φθηνα θα σου ερθει. Μπορείς και να μήν κάνεις τίποτα και να περιμένεις το καλοκαίρι για κάποια καλύτερη προσφορά.

υπήρχει και η προσφορά με τα 10 ή 11 ευρώ που έδιναν οτε tv για συνδρομητές οτε με ιντερνετ οτε αλλά την έκοψαν αυτή την πρόσφορα . Μέχρι το καλοκαίρι μπορεί να βγάλουν κάτι ανάλογο

υπήρχει και η προσφορά με τα 10 ή 11 ευρώ που έδιναν οτε tv για συνδρομητές οτε με ιντερνετ οτε αλλά την έκοψαν αυτή την πρόσφορα . Μέχρι το καλοκαίρι μπορεί να βγάλουν κάτι ανάλογο

Γνώμη μου είναι ότι το καλοκάρι θα γίνει πόλεμος προσφορών και όποιος δεν έχει δέσμευση συμβολαίου τότε θα βγεί κερδισμένος

Last edited by a moderator:

Eμενα τελειωνει το συμβολαιο 19 Μαρτιου.Ποτε να κανω αιτημα φορητοτητας(Forthnet);

Επισης

HOL απεριόριστα + 300 λεπτά κινητά + VDSL 50άρι
ΟΤΕ ΤV με PVR

Τελική τιμή : 25 + 24 = 49 Ευρώ το μήνα.

Προφανώς οτι συμφέρει τον καθένα με βαση τις ανάγκες του και το τι μπορει (επιθυμεί) να ξοδέψει

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γνώμη μου είναι ότι το καλοκάρι θα γίνει πόλεμος προσφορών και όποιος δεν έχει δέσμευση συμβολαίου τότε θα βγεί κερδισμένος

Θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις στο θέμα εξαγοράς της Nova.