Λοιπόν παίδες να συνοψίσω κι εγώ, μετά από "παιχνίδι" 3 εβδομάδων περίπου με όλες τις εταιρίες... Έχω ποστάρει τη φάση μου και στις προηγούμενες σελίδες αλλά τέσπα. Θα γράψω την εμπειρία μου, στην τελική κι ένας να βοηθηθεί καλό είναι. Γι' αυτό υπάρχουν τα forum εξάλλου.
Μου προσέφεραν λοιπόν από τον ΟΤΕ το OTE 24άρι + απεριόριστα σταθερά + 30' κινητά + ΟΤΕ TV 24μηνα (υπενθυμίζω ότι μέχρι τώρα ήμουν πελάτης HOL) και μου το έδιναν στη γνωστή τιμή των 42,80 (24,90 + 17,90). Μου φαινόταν συμπαθητική η τιμή του αλλά σε κάποια φάση αναφέρθηκε εδώ μέσα ότι προσέφεραν σε συμφορουμίτες (οι οποίοι βέβαια ήταν υφιστάμενοι πελάτες και πιθανότατα κάνανε αίτηση φορητότητας) ΟΤΕ 24άρι + 250' σταθερά + 30' κινητά + ΟΤΕ TV 24μηνα στα 38,80 (20,90 + 17,90) και ήθελα να μου δώσουν κι εμένα αυτήν την προσφορά. Μετά από τηλέφωνα που τους έκανα και με έπαιρναν κι αυτοί, αρνούνταν την ύπαρξη αυτής της προσφοράς μου λέγανε ότι δεν μπορούσαν να μου δώσουν κάτι τέτοιο. Αποφάσισα λοιπόν να εγκαταλείψω την προοπτική του OTE TV (έχω μούρλα με την Premier League πολλά χρόνια και βασανίστηκα αρκετά είναι η αλήθεια) και να στραφώ προς μια προσφορά από Wind και VDSL πακέτο, επίσης συμφέρον.
Κι ενώ έκανα την αίτηση φορητότητας από HOL+Vodafone προς Wind, με παίρνει μετά από λίγες ώρες μια κοπέλα από τις προσφορές του ΟΤΕ (με τρομερά θηλυκή-ελκυστική φωνή να σημειώσω -σκάλωσα άσχημα σας λέω, δεν ακούς συχνά τέτοια φωνή :2thumb22sup: - αλλά και σωστό άτομο, καθόλου πρίξιμο κι ήξερε να ακούει με τα αυτιά κι όχι με το στόμα όπως πολλοί άλλοι) και μου έδωσε τη γνωστή προσφορά που υπήρχε μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου. Για όσους δε ξέρουν, μιλάω για την προσφορά OTE 24άρι + απεριόριστα σταθερά + 30' κινητά (24μηνο) + ΟΤΕ TV (12μηνο) στα 35,80 (24,90 + 10,90) και με έβαλε στην πρίζα να το ξανασκεφτώ.
Την επόμενη μέρα βεβαίως με τίναξαν στα τηλέφωνα από HOL+Vodafone για να με κρατήσουν κι έκανα τρελό deal που περιελάμβανε εννοείται VDSL (και με τους δικούς μου όρους), με αποτέλεσμα να με κρατήσουν. Και στα καπάκια με παίρνει η κοπελιά από ΟΤΕ να με ρωτήσει αν το σκέφτηκα. Τα λέγαμε για αρκετή ώρα με την κοπελιά και αρνήθηκα την προσφορά της με μισή καρδιά πραγματικά. Η πλάκα ήταν ότι όταν με ρώτησε και της εξήγησα την προσφορά που με ανάγκασε να μείνω στις εταιρίες που είμαι, το κατανόησε πλήρως (σε φάση: κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου) και δεν μπήκε καν στη διαδικασία να με πιέσει όπως κάνουν συνήθως.
Επίσης να ενημερώσω και γι' αυτό που λέγαμε στις περασμένες σελίδες, αν γίνεται δηλαδή να πάρεις την προσφορά ΟΤΕ double play + ΟΤΕ TV που δίνουν (σε οποιαδήποτε από τις τιμές που είπα πιο πάνω), αλλά σε διαφορετικές διευθύνσεις το καθένα. Την ρώτησα αν είναι παράτυπο ή όχι κάτι τέτοιο (της είπα ότι γνωρίζω ότι υπάρχει κόσμος που το έχει κάνει) και αυτό που μου είπε είναι ότι το γνωρίζει ότι το έχουν κάνει πελάτες αυτό. Ωστόσο μου είπε: εγώ δεν θα μπορούσα να προτείνω κάτι τέτοιο (και λογικό είναι) ούτε είναι δική μας αρμοδιότητα. Αυτό είναι στην αρμοδιότητα των τεχνικών που ορίζονται για να διαχειριστούν και να διεκπεραιώσουν τη διαδικασία της εγκατάστασης. Αν έρθει εκείνη η ώρα και το δεχτούν, όλα καλά.
Αυτά τα ολίγα παιδιά, προς ενημέρωση όλων.