Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Πως απαρνηθηκες την Premier για μερικα ευρω παραπανω... :rifle: Αλλα καθενας κανει κουμαντο στη δικη του τσεπη του.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Sorry για το προηγούμενο post μου πριν λίγη ώρα... (απαντούσα στον @solareagle.)
Είπα μερικά... παραπανίσια και καταλαβαίνω γιατί διαγράφηκε. :)

Πάντως αυτό που κατάλαβα βάσει αυτών που ανέφερα στο post μου στην αμέσως προηγούμενη σελίδα αλλά και από αναφορά ανθρώπου σε παραδιπλανό forum που διάβαζα πριν, είναι ότι με πίεση και προσπάθεια, ακόμα και τώρα μπορεί να πάρει κάποιος το πακέτο OTE double play + OTE TV στα 35,80 (με το συμβόλαιο του OTE TV στα 10,90, 12μηνο βεβαίως. Τώρα αν τύχεις σε καμιά σπάνια περίπτωση πωλητή και μπορεί να σου το κάνει 24μηνο, απλά respect). Κι ας λένε οι υπάλληλοι του ΟΤΕ ότι αυτή είναι παλιά προσφορά και ίσχυε αποκλειστικά μέχρι τα Χριστούγεννα...

Λοιπόν παίδες να συνοψίσω κι εγώ, μετά από "παιχνίδι" 3 εβδομάδων περίπου με όλες τις εταιρίες... Έχω ποστάρει τη φάση μου και στις προηγούμενες σελίδες αλλά τέσπα. Θα γράψω την εμπειρία μου, στην τελική κι ένας να βοηθηθεί καλό είναι. Γι' αυτό υπάρχουν τα forum εξάλλου.

Μου προσέφεραν λοιπόν από τον ΟΤΕ το OTE 24άρι + απεριόριστα σταθερά + 30' κινητά + ΟΤΕ TV 24μηνα (υπενθυμίζω ότι μέχρι τώρα ήμουν πελάτης HOL) και μου το έδιναν στη γνωστή τιμή των 42,80 (24,90 + 17,90). Μου φαινόταν συμπαθητική η τιμή του αλλά σε κάποια φάση αναφέρθηκε εδώ μέσα ότι προσέφεραν σε συμφορουμίτες (οι οποίοι βέβαια ήταν υφιστάμενοι πελάτες και πιθανότατα κάνανε αίτηση φορητότητας) ΟΤΕ 24άρι + 250' σταθερά + 30' κινητά + ΟΤΕ TV 24μηνα στα 38,80 (20,90 + 17,90) και ήθελα να μου δώσουν κι εμένα αυτήν την προσφορά. Μετά από τηλέφωνα που τους έκανα και με έπαιρναν κι αυτοί, αρνούνταν την ύπαρξη αυτής της προσφοράς μου λέγανε ότι δεν μπορούσαν να μου δώσουν κάτι τέτοιο. Αποφάσισα λοιπόν να εγκαταλείψω την προοπτική του OTE TV (έχω μούρλα με την Premier League πολλά χρόνια και βασανίστηκα αρκετά είναι η αλήθεια) και να στραφώ προς μια προσφορά από Wind και VDSL πακέτο, επίσης συμφέρον.

Κι ενώ έκανα την αίτηση φορητότητας από HOL+Vodafone προς Wind, με παίρνει μετά από λίγες ώρες μια κοπέλα από τις προσφορές του ΟΤΕ (με τρομερά θηλυκή-ελκυστική φωνή να σημειώσω -σκάλωσα άσχημα σας λέω, δεν ακούς συχνά τέτοια φωνή :2thumb22sup: - αλλά και σωστό άτομο, καθόλου πρίξιμο κι ήξερε να ακούει με τα αυτιά κι όχι με το στόμα όπως πολλοί άλλοι) και μου έδωσε τη γνωστή προσφορά που υπήρχε μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου. Για όσους δε ξέρουν, μιλάω για την προσφορά OTE 24άρι + απεριόριστα σταθερά + 30' κινητά (24μηνο) + ΟΤΕ TV (12μηνο) στα 35,80 (24,90 + 10,90) και με έβαλε στην πρίζα να το ξανασκεφτώ.

Την επόμενη μέρα βεβαίως με τίναξαν στα τηλέφωνα από HOL+Vodafone για να με κρατήσουν κι έκανα τρελό deal που περιελάμβανε εννοείται VDSL (και με τους δικούς μου όρους), με αποτέλεσμα να με κρατήσουν. Και στα καπάκια με παίρνει η κοπελιά από ΟΤΕ να με ρωτήσει αν το σκέφτηκα. Τα λέγαμε για αρκετή ώρα με την κοπελιά και αρνήθηκα την προσφορά της με μισή καρδιά πραγματικά. Η πλάκα ήταν ότι όταν με ρώτησε και της εξήγησα την προσφορά που με ανάγκασε να μείνω στις εταιρίες που είμαι, το κατανόησε πλήρως (σε φάση: κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου) και δεν μπήκε καν στη διαδικασία να με πιέσει όπως κάνουν συνήθως.

Επίσης να ενημερώσω και γι' αυτό που λέγαμε στις περασμένες σελίδες, αν γίνεται δηλαδή να πάρεις την προσφορά ΟΤΕ double play + ΟΤΕ TV που δίνουν (σε οποιαδήποτε από τις τιμές που είπα πιο πάνω), αλλά σε διαφορετικές διευθύνσεις το καθένα. Την ρώτησα αν είναι παράτυπο ή όχι κάτι τέτοιο (της είπα ότι γνωρίζω ότι υπάρχει κόσμος που το έχει κάνει) και αυτό που μου είπε είναι ότι το γνωρίζει ότι το έχουν κάνει πελάτες αυτό. Ωστόσο μου είπε: εγώ δεν θα μπορούσα να προτείνω κάτι τέτοιο (και λογικό είναι) ούτε είναι δική μας αρμοδιότητα. Αυτό είναι στην αρμοδιότητα των τεχνικών που ορίζονται για να διαχειριστούν και να διεκπεραιώσουν τη διαδικασία της εγκατάστασης. Αν έρθει εκείνη η ώρα και το δεχτούν, όλα καλά.

Αυτά τα ολίγα παιδιά, προς ενημέρωση όλων.

Να ρωτησω το OTE TV ποιο πακετο ητανε ??? Γιατι αρχιζω και σκεφτομαι πως να το παρω και γω το πακετο...! ειμαι ηδη ΟΤΕ βεβαια εχει ληξει το συμβολαιο μου και πληρωνω 30 ευρω ηδη με Ιντερνετ και τηλεφωνο...!

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Να ρωτησω το OTE TV ποιο πακετο ητανε ??? Γιατι αρχιζω και σκεφτομαι πως να το παρω και γω το πακετο...! ειμαι ηδη ΟΤΕ βεβαια εχει ληξει το συμβολαιο μου και πληρωνω 30 ευρω ηδη με Ιντερνετ και τηλεφωνο...!

Φίλε μου το Full Pack δίνουν πάντα από τις προσφορές όλοι οι πωλητές. Δεν έχω ακούσει και κάποιον που να του κάνανε προσφορά με το Sports Pack ή με το Cinema (άλλωστε δεν τους συμφέρει κιόλας, προτιμούν να δώσουν specs στον κόσμο ώστε να μην ρίχνουν την τιμή). Το θεώρησα δεδομένο ότι το ξέρει ο κόσμος αυτό, γι' αυτό και παρέλειψα να το αναφέρω.

GiOrGoSk21 πόσο σου έδωσε το πακέτο η HOL?

Σου απάντησα με pm γιατί πάμε offtopic με αυτή τη συζήτηση και θα μας τα σβήσουν οι mods. Αν θέλεις κάτι άλλο, πες μου σε pm.

Αντίστοιχη προσφορά με VDSL και ΟΤΕ tv εως 45 ευρώ περιμένω μέχρι τον Σεπτέμβρη που λήγει το συμβόλαιο μου.

45; χλωμό το κόβω. Μετά από αίτηση φορητοτητας μου έδωσαν προσφορά για vdsl(30mbps) που ήθελα + otetv στα 54 ευρώ.

45; χλωμό το κόβω. Μετά από αίτηση φορητοτητας μου έδωσαν προσφορά για vdsl(30mbps) που ήθελα + otetv στα 54 ευρώ.

Για τωρα ναι συμφωνώ αν και δεν απέχει και πολύ το 45 απο το 54.

Μετα το καλοκαίρι ελπίζω να δώσουν καλύτερες τιμές.

Έμενα για να ανανεώσω για τα επόμενα 2 χρόνια μου έδωσαν 51,80 το μήνα 24άρι ίντερνετ + απεριόριστα σταθερά + 30' κινητά (24μηνο) + ΟΤΕ TV και δωρεάν αναγνώριση κλήσεων. Έμενα μου φαίνονται πολλά εσάς;

Έμενα για να ανανεώσω για τα επόμενα 2 χρόνια μου έδωσαν 51,80 το μήνα 24άρι ίντερνετ + απεριόριστα σταθερά + 30' κινητά (24μηνο) + ΟΤΕ TV και δωρεάν αναγνώριση κλήσεων. Έμενα μου φαίνονται πολλά εσάς;
Πολλά είναι, μέχρι 45 καλά είναι

συγα την προσφορα.... ο κοσμος ο απλος εχει αγνοια πολλες φορες και οι εκαστοτε εταιριες το εκμεταλευοντε,μπορει τα 50 ευρω να μην ειναι σοβαρο ποσο
ομως στην καθημερηνοτητα μας με τα σημερηνα δεδομενα μετραει βαση τους μυσθους που υπαρχουν στον ιδιωτικο τομεα ....στο δημοσιο ακομα τρωγετε

την καλημερα μου στα μελη

Πάρα πολλά. Αν διαβάσεις πιο πίσω, το έχουν πάρει φίλοι με 42,80 .

Την καλυτερη προσφορα την περνεις αν τους πας αιτηση φορητοτητας
Εμενα πριν μερικες μερες, αφου απειλεισα με διακοπη που προσφερανε, την VDSL 30+30' κινητα + full pack OTE στα 53 ευρω το μηνα αντι για 62 που δινει ο καταλογος.Νωρίτερα τους ειχα παρει κανα δυο τηλεφωνα για ανανεωση και μου προσφεραν τις τιμες καταλογου με 18μηνη δεσμευση,δηλαδή τιποτα καλυτερο.
Ξερω πολύ καλα ότι αν πηγαινα αιτηση φορητοτητας σιγουρα θα κατεβαζα και άλλο την τιμη αλλα πραγματικα ο φοβος να μπλέξω σε περιπτώσεις, να τραβηξει ο νεος παροχος της γραμμη και μετα να ζηταν ακυρωτικα, σε συνδιασμο με ολη τη χαρτουρα και τη διαδικασια που απαιτηται για ακυρωσεις κλπ κλπ ηταν αποτρεπτικος παραγοντας για κατι τετοιο.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Πάρα πολλά. Αν διαβάσεις πιο πίσω, το έχουν πάρει φίλοι με 42,80 .

Aπο οτι ειδα το πηραν μονο μετα απο αιτηση φορητοτητας οχι με απλη ανανεωση

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Ειμαι χρονια στον ΟΤΕ και μετα απο αιτηση φορητοτητας με πηρανε για να μου δωσουν προσφορα 24αρι/απεριοριστα/30 λεπτα κινητα στα 24.90 για 2 χρονια συμβολαιο(μαζι και η αναγνωριση κλησεων).εαν ηθελα και οτε τv το ποσο εφτανε στα 42 και κατι αν θυμαμαι καλα.(17,80 ΟΤΕ ΤV full pack 2 χρονια)
Μονοδρομος λοιπον η αιτηση φορητοτητας εαν θελει καποιος να πιασει τετοιες τιμες.

Πριν 3 ώρες, μίλησα εγω προσωπικά για λογαριασμο φίλου μου και η προσφορα που,πήρε σπό ΟΤΕ ειναι η κάτωθι.
Απεριόριστα σταθερά, υπεραστικα και 30' κινητά.
24αρι Internet
Δωρεάν αναγνώριση κλήσεων. ( το αναφέρουμε, διότι στον ΟΤΕ ηταν με χρέωση γενικά)
ΟΤΕ TV full pack.
Δωρεάν προμήθεια αποκωδικοποιητή και εγκατάσταση
Ξεκίνησε στην επικοινωνία στα 42,80 και κατέληξε στα 35,85 .
Επισης εαν το κινητο μου ηταν κόσμοτε, επιπλέον 15% έκπτωση σε οτι προγραμμα θα ειχα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και μια ερώτηση. Εαν ενεργοποιηθεί σε τηλεφωνική σύνδεση πακέτο OTE 3 play, μπορει η TV να μεταφερθεί σε αλλη διευθυνση;; Κοντινή βεβαια και του ίδιου κατόχου.

Ξεκίνησε στην επικοινωνία στα 42,80 και κατέληξε στα 35,85 .
Επισης εαν το κινητο μου ηταν κόσμοτε, επιπλέον 15% έκπτωση σε οτι προγραμμα θα ειχα
Πολύ καλά! Για πόσους μήνες;