Έχει ξανα-αναφέρει άτομο -πρόσφατα, λίγες σελίδες πριν- ότι του έκαναν τη συγκεκριμένη προσφορά (το πακέτο είναι το Double Play Economy, όπως λέει κι ο φίλος παραπάνω). Απλά δεν το προσφέρουν πολύ συχνά αυτό το πακέτο γιατί δε τους συμφέρει. Όπως έχω ξαναπεί, αυτούς (αλλά και τις άλλες εταιρίες βεβαίως) τους συμφέρει να δίνουν περισσότερα specs (aka απεριόριστα λεπτά ομιλίας) για να έχουν "δικαιολογία" να διατηρούν λίγο πιο ψηλά τη μηνιαία τιμή που θα τσεπώνουν από τον πελάτη, ακόμα κι από αυτόν που δε χρησιμοποιεί πολύ το σταθερό του (βασικά κυρίως από αυτούς). Και ναι, υπάρχουν άνθρωποι και μάλιστα πάρα πολλοί που δε χρησιμοποιούν σταθερό και τους ενδιαφέρει ελάχιστα εως καθόλου ο δωρεάν χρόνος ομιλίας (ένας από αυτόυς είμαι κι εγώ). Ε αυτούς θα τους συνέφερε ένα πακέτο με λίγα λεπτά ομιλίας, π.χ. 120'-200' (κι αυτά έτσι για τη σιγουριά) και προφανώς με κάπως μειωμένη τιμή σε σχέση με το Double Play απεριόριστα. Δε συμφέρει όμως την εταιρία να δίνει τέτοια πακέτα.
Κλασσικοί νόμοι του marketing είναι αυτοί. Γι' αυτό θέλει αρκετή επιμονή (και υπομονή βεβαίως) για να πετύχεις αυτό που θέλεις σαν πελάτης.