Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Μου έδωσαν για 24αρι ίντερνετ απεριόριστα σταθερά, 30 λεπτά προς κινητά με 24.90 το μήνα και δωρεάν την αναγνώριση κλήσεων.

Re: Προσφορά ΟΤΕ

6 μερες,τωρα δεν νομιζω πια να παρουν,πως μπορω να ακυρωσω την φορητοτητα?

Ποσες μερες πρεπει να περιμενει καποιος;Ειναι μεγαλη ατυχια να λεει ο καθενας για την προσφορα του και σενα να μην σε εχουν παρει.Δεν τους παιρνεις εσυ ενα τηλ;Εκτος αν δεν εχεις ιδιαιτερο προβλημα αν φυγεις.

Εγώ έκανα υπαναχωρηση από forthnet σε ΟΤΕ δηλαδή δέχτηκα την αντιπροτασει του ΟΤΕ. Πόσες μέρες θέλει για να ενεργοποιηθει το συμβόλαιο. Ήμουν ήδη στον ΟΤΕ

Εγώ έκανα υπαναχωρηση από forthnet σε ΟΤΕ δηλαδή δέχτηκα την αντιπροτασει του ΟΤΕ. Πόσες μέρες θέλει για να ενεργοποιηθει το συμβόλαιο. Ήμουν ήδη στον ΟΤΕ
Υπομονή, αυτό περιμένω και εγώ, θα πάρει μερικές ημέρες.

Υπομονή, αυτό περιμένω και εγώ, θα πάρει μερικές ημέρες.
Ναι αλλά χωρίς συμβόλαιο περνάνε οι μέρες και χρεωνομαι με τα τηλ που κάνω. Την Παρασκευή ακύρωση την αίτηση στην forthnet σήμερα έχουμε Τρίτη

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

(Εκτός Θέματος) Πάντως εμένα μου την είπαν σήμερα που πήγα και έκανα υπαναχώρηση από την wind, ότι δήθεν πέφτει έξω ο προϋπολογισμός του...μαγαζιού.

Ναι αλλά χωρίς συμβόλαιο περνάνε οι μέρες και χρεωνομαι με τα τηλ που κάνω. Την Παρασκευή ακύρωση την αίτηση στην forthnet σήμερα έχουμε Τρίτη

Μόλις λάβουν το αίτημα ακύρωσης (ο ΟΤΕ) από τον άλλο πάροχο σε 2 με 3 ημέρες θα είναι ενεργοποιημένο το πακέτο σου.

Τελικα με πηραν σημερα απο τον ΟΤΕ και μου εδωσαν 250λεπτα προς αστικα,30 λεπτα σε κινητα,δωρεαν αναγνωριση ,24αρι ιντερνετ και ΟΤΕ ΤV ολα μαζι στα 36,5 για 2 χρονια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σου έστειλε username και password η Forthnet;
Ναι μου εχει στειλει

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Τελικα με πηραν σημερα απο τον ΟΤΕ και μου εδωσαν 250λεπτα προς αστικα.....
Σίγουρα; Δεν θυμάμαι να έχουμε διαβάσει κάτι ανάλογο, σε άλλες προσφορές.
Διορθώστε με... :smile:

Το DP 24 Eco ειναι η παραπανω προσφορα με τα συγκεκριμενα λεπτα ομιλιας

Ναι, η συγκεκριμένη προσφορά από 54,80 έχει κατέβει στα 47,80 (https://www.ote.gr/web/guest/sl/203250/bprosforesb?lastLayoutId=298)

Εσένα σου έκαναν πρόταση στα 36,5...

Πολύ καλά, εάν υποθέσουμε ότι σε καλύπτει ο δωρεάν παρεχόμενος χρόνος σε σταθερά και κινητά...

Κανουν τετοιους συνδυασμους,μου φαινεται για να μπερδεψουν.Προσφορες μονο στην κατηγορια των δωρεαν.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Σίγουρα; Δεν θυμάμαι να έχουμε διαβάσει κάτι ανάλογο, σε άλλες προσφορές.
Διορθώστε με... :smile:

Έχει ξανα-αναφέρει άτομο -πρόσφατα, λίγες σελίδες πριν- ότι του έκαναν τη συγκεκριμένη προσφορά (το πακέτο είναι το Double Play Economy, όπως λέει κι ο φίλος παραπάνω). Απλά δεν το προσφέρουν πολύ συχνά αυτό το πακέτο γιατί δε τους συμφέρει. Όπως έχω ξαναπεί, αυτούς (αλλά και τις άλλες εταιρίες βεβαίως) τους συμφέρει να δίνουν περισσότερα specs (aka απεριόριστα λεπτά ομιλίας) για να έχουν "δικαιολογία" να διατηρούν λίγο πιο ψηλά τη μηνιαία τιμή που θα τσεπώνουν από τον πελάτη, ακόμα κι από αυτόν που δε χρησιμοποιεί πολύ το σταθερό του (βασικά κυρίως από αυτούς). Και ναι, υπάρχουν άνθρωποι και μάλιστα πάρα πολλοί που δε χρησιμοποιούν σταθερό και τους ενδιαφέρει ελάχιστα εως καθόλου ο δωρεάν χρόνος ομιλίας (ένας από αυτόυς είμαι κι εγώ). Ε αυτούς θα τους συνέφερε ένα πακέτο με λίγα λεπτά ομιλίας, π.χ. 120'-200' (κι αυτά έτσι για τη σιγουριά) και προφανώς με κάπως μειωμένη τιμή σε σχέση με το Double Play απεριόριστα. Δε συμφέρει όμως την εταιρία να δίνει τέτοια πακέτα.

Κλασσικοί νόμοι του marketing είναι αυτοί. Γι' αυτό θέλει αρκετή επιμονή (και υπομονή βεβαίως) για να πετύχεις αυτό που θέλεις σαν πελάτης.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Έχει ξανα-αναφέρει άτομο -πρόσφατα, λίγες σελίδες πριν- ότι του έκαναν τη συγκεκριμένη προσφορά (το πακέτο είναι το Double Play Economy, όπως λέει κι ο φίλος παραπάνω). Απλά δεν το προσφέρουν πολύ συχνά αυτό το πακέτο γιατί δε τους συμφέρει. Όπως έχω ξαναπεί, αυτούς (αλλά και τις άλλες εταιρίες βεβαίως) τους συμφέρει να δίνουν περισσότερα specs (aka απεριόριστα λεπτά ομιλίας) για να έχουν "δικαιολογία" να διατηρούν λίγο πιο ψηλά τη μηνιαία τιμή που θα τσεπώνουν από τον πελάτη, ακόμα κι από αυτόν που δε χρησιμοποιεί πολύ το σταθερό του (βασικά κυρίως από αυτούς). Και ναι, υπάρχουν άνθρωποι και μάλιστα πάρα πολλοί που δε χρησιμοποιούν σταθερό και τους ενδιαφέρει ελάχιστα εως καθόλου ο δωρεάν χρόνος ομιλίας (ένας από αυτόυς είμαι κι εγώ). Ε αυτούς θα τους συνέφερε ένα πακέτο με λίγα λεπτά ομιλίας, π.χ. 120'-200' (κι αυτά έτσι για τη σιγουριά) και προφανώς με κάπως μειωμένη τιμή σε σχέση με το Double Play απεριόριστα. Δε συμφέρει όμως την εταιρία να δίνει τέτοια πακέτα.

Κλασσικοί νόμοι του marketing είναι αυτοί. Γι' αυτό θέλει αρκετή επιμονή (και υπομονή βεβαίως) για να πετύχεις αυτό που θέλεις σαν πελάτης.

Από αυτούς είμαι και εγώ δεν μιλάω καθόλου από αυτή την γραμμή, οπότε δεν με ενδιαφέρουν τα απεριόριστα σταθερά/υπεραστικά, αυτό που με ενδιαφέρει είναι το κόστος και μόνο αυτό.

Προσφορά ΟΤΕ

Με πηραν τηλεφωνο, καθως εχω μια γραμμη οτε, η οποια εχει ληξει πριν 20 ημερες. Για υφισταμενους συνδρομητες που ειμαι,, μου εκαναν 250' αστικα, υπεραστικα,
30' κινητα, 24mbps και full tv, στα 52,80 και 50 κοστος εγκαταστασης.....

Γελουσα 10 λεπτα.!!!!

Για φορητοτητα ειμαστε, αλλα δεν ξερω πως να γίνει, καθως θελω να παραμεινω οτε σε αυτη τη γραμμη

Last edited:
Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Σε σκέτα πακέτα υπάρχει περίπτωση καλύτερης τιμής ;
Σκέτα εννοείς χωρίς ΟΤΕ TV ?Αν ναι έμενα μου πρότειναν τα 250 λεπτά προς σταθερά 30 προς κινητά και 24αρι ίντερνετ στα 19,71 ,και αν ήθελα απεριόριστα σταθερά η τιμή ήταν 23,5.
Με ΟΤΕ TV τα παραπάνω πακέτα οι τιμές γίνονται 36,5 και 40,28 αντίστοιχα για 2 χρόνια με δωρεάν εξοπλισμό και εγκατάσταση.
Βέβαια να πω ότι στην Χίο χουμε μειωμένο ΦΠΑ γιαυτό και κάποιες διαφορές στις τιμές.