Mε πήραν από το 13888 και μου είπαν 22,9 το κόστος και πως από 20 Αυγούστου θα αυξηθεί.Τους είπα πως δεν προτίθεμαι να φύγω από Forthnet. Άρα 22,9 είναι το Sports Pack για μη πλεάτες Οτέ,προς το παρόν.Έτσι μου είπαν.
Χάρη μου, σε αυτούς τους καιρούς, για επιπλεον 12ε στην καλύτερη και 36ε στην χειρότερη σε βαθος 12 μηνων, δεν αξιζουν την δεσμευση. Αν το παρουμε απολυτα μαθηματικά, φυσικά το 19.90 ειναι καλυτερο, αλλά το ρίσκο δεν ειναι αξιο σημασιας για να δεσμευτεί καποιος για 2 χρονια.
Καλησπέρα κι από εμένα παίδες.
Μια σύντομη ερώτηση. Μου προσέφεραν από Cosmote δορυφορικό OTE TV full pack για 2 έτη με 19,90 τελική τιμή και δωρεάν εγκατάσταση+εξοπλισμό και όλα αυτά δίχως να έχω κάποια άλλη σχέση με ΟΤΕ (εννοώ κινητό, σταθερό κλπ).
Εσείς ως ειδήμονες, εγκρίνετε? Ξέρετε πόσο διαρκούν αυτές οι προσφορές (να βιαστώ?)??
Επίσης, μπορώ να υπογράψω τώρα και να γίνει η ενεργοποίηση - εγκατάσταση από Σεπτέμβριο μιας και είμαι σε φάση μετακόμισης?
Ευχαριστώ
Χάρη μου, σε αυτούς τους καιρούς, για επιπλεον 12ε στην καλύτερη και 36ε στην χειρότερη σε βαθος 12 μηνων, δεν αξιζουν την δεσμευση. Αν το παρουμε απολυτα μαθηματικά, φυσικά το 19.90 ειναι καλυτερο, αλλά το ρίσκο δεν ειναι αξιο σημασιας για να δεσμευτεί καποιος για 2 χρονια.
Καλησπέρα κι από εμένα παίδες.
Μια σύντομη ερώτηση. Μου προσέφεραν από Cosmote δορυφορικό OTE TV full pack για 2 έτη με 19,90 τελική τιμή και δωρεάν εγκατάσταση+εξοπλισμό και όλα αυτά δίχως να έχω κάποια άλλη σχέση με ΟΤΕ (εννοώ κινητό, σταθερό κλπ).
Εσείς ως ειδήμονες, εγκρίνετε? Ξέρετε πόσο διαρκούν αυτές οι προσφορές (να βιαστώ?)??
Επίσης, μπορώ να υπογράψω τώρα και να γίνει η ενεργοποίηση - εγκατάσταση από Σεπτέμβριο μιας και είμαι σε φάση μετακόμισης?
Ευχαριστώ
Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα?Λες ότι δεν έχεις σχέση με ΟΤΕ για κινητό,σταθερό κλπ.Μήπως η προσφορά από Cosmote όπως λες,αφορούσε μαζί και νέα σύνδεση Cosmote?Γιατί αν αφορά αποκλειστικά και μόνο ΟΤΕ TV,χωρίς νέες συνδέσεις για σταθερό ή κινητό,τότε είναι η καλύτερη προσφορά που έχω ακούσει εγώ προσωπικά.
Ρίσκο με ποια λογική?
Την οικονομική με το σκεπτικό δεν ξέρουμε τι μας συμβαίνει αύριο?
Εχει ακουστει καλυτερη προσφορα απο αυτη : dp 24,90 για δυο χρονια και full ote tv 15,90 για ενα χρονο? Πηρε κανεις την φορητοτητα δωρεαν?
24,90 + 15,90 είναι η προσφορά που δίνεται κατά κόρον με τις παροχές που γράφεις.Μόλις πήρα τηλ για προσφορά και μου είπανε ote TV full pack & σταθερό απεριόριστα ,30' κινητά ,24 internet 44 το μήνα ,με το καινουριο τιμοκαταλογο. Πληρωνω μόνο τέλη ενεργοποίησης 31 . Ειναι καλη προσφορά λέτε ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.