Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Mε πήραν από το 13888 και μου είπαν 22,9 το κόστος και πως από 20 Αυγούστου θα αυξηθεί.Τους είπα πως δεν προτίθεμαι να φύγω από Forthnet. Άρα 22,9 είναι το Sports Pack για μη πλεάτες Οτέ,προς το παρόν.Έτσι μου είπαν.

Mε πήραν από το 13888 και μου είπαν 22,9 το κόστος και πως από 20 Αυγούστου θα αυξηθεί.Τους είπα πως δεν προτίθεμαι να φύγω από Forthnet. Άρα 22,9 είναι το Sports Pack για μη πλεάτες Οτέ,προς το παρόν.Έτσι μου είπαν.

Kαλό μου ακούγετε.. Σου δίνουν καλύτερη τιμή απ ότι είναι κανονικά...Για την ακρίβεια στο δίνουν στην τιμή που είναι για τους πελάτες οτε

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Χάρη μου, σε αυτούς τους καιρούς, για επιπλεον 12ε στην καλύτερη και 36ε στην χειρότερη σε βαθος 12 μηνων, δεν αξιζουν την δεσμευση. Αν το παρουμε απολυτα μαθηματικά, φυσικά το 19.90 ειναι καλυτερο, αλλά το ρίσκο δεν ειναι αξιο σημασιας για να δεσμευτεί καποιος για 2 χρονια.

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Καλησπέρα κι από εμένα παίδες.
Μια σύντομη ερώτηση. Μου προσέφεραν από Cosmote δορυφορικό OTE TV full pack για 2 έτη με 19,90 τελική τιμή και δωρεάν εγκατάσταση+εξοπλισμό και όλα αυτά δίχως να έχω κάποια άλλη σχέση με ΟΤΕ (εννοώ κινητό, σταθερό κλπ).

Εσείς ως ειδήμονες, εγκρίνετε? Ξέρετε πόσο διαρκούν αυτές οι προσφορές (να βιαστώ?)??
Επίσης, μπορώ να υπογράψω τώρα και να γίνει η ενεργοποίηση - εγκατάσταση από Σεπτέμβριο μιας και είμαι σε φάση μετακόμισης?

Ευχαριστώ

Ναι πολύ καλή τιμή είναι, ειδικά αν δεν αυξηθεί από Αύγουστο.
Καθυστέρησέ τους λίγες μέρες αφού μετακομίζεις τώρα.

Δεν έχω πάρει ΟΤΕ TV σκέτο αλλά υποθέτω σου στέλνουν μία αίτηση. Να στην στείλουν και καθυστέρησε λίγο να την στείλεις πίσω.

Χάρη μου, σε αυτούς τους καιρούς, για επιπλεον 12ε στην καλύτερη και 36ε στην χειρότερη σε βαθος 12 μηνων, δεν αξιζουν την δεσμευση. Αν το παρουμε απολυτα μαθηματικά, φυσικά το 19.90 ειναι καλυτερο, αλλά το ρίσκο δεν ειναι αξιο σημασιας για να δεσμευτεί καποιος για 2 χρονια.

Ρίσκο με ποια λογική?
Την οικονομική με το σκεπτικό δεν ξέρουμε τι μας συμβαίνει αύριο? Για αυτό ΟΚ συμφωνώ.

Αλλά να υποβαθμιστεί το πακέτο κίνδυνος σχεδόν δεν υπάρχει.
Μόνο τα δικαιώματα της Premier League λήγουν στο τέλος του 2016 και δεν νομίζω ότι υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να μην ανανεωθούν.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Καλησπέρα κι από εμένα παίδες.
Μια σύντομη ερώτηση. Μου προσέφεραν από Cosmote δορυφορικό OTE TV full pack για 2 έτη με 19,90 τελική τιμή και δωρεάν εγκατάσταση+εξοπλισμό και όλα αυτά δίχως να έχω κάποια άλλη σχέση με ΟΤΕ (εννοώ κινητό, σταθερό κλπ).

Εσείς ως ειδήμονες, εγκρίνετε? Ξέρετε πόσο διαρκούν αυτές οι προσφορές (να βιαστώ?)??
Επίσης, μπορώ να υπογράψω τώρα και να γίνει η ενεργοποίηση - εγκατάσταση από Σεπτέμβριο μιας και είμαι σε φάση μετακόμισης?

Ευχαριστώ

Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα?Λες ότι δεν έχεις σχέση με ΟΤΕ για κινητό,σταθερό κλπ.Μήπως η προσφορά από Cosmote όπως λες,αφορούσε μαζί και νέα σύνδεση Cosmote?Γιατί αν αφορά αποκλειστικά και μόνο ΟΤΕ TV,χωρίς νέες συνδέσεις για σταθερό ή κινητό,τότε είναι η καλύτερη προσφορά που έχω ακούσει εγώ προσωπικά.

Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα?Λες ότι δεν έχεις σχέση με ΟΤΕ για κινητό,σταθερό κλπ.Μήπως η προσφορά από Cosmote όπως λες,αφορούσε μαζί και νέα σύνδεση Cosmote?Γιατί αν αφορά αποκλειστικά και μόνο ΟΤΕ TV,χωρίς νέες συνδέσεις για σταθερό ή κινητό,τότε είναι η καλύτερη προσφορά που έχω ακούσει εγώ προσωπικά.

Αυτή ήταν η προσφορά εχθές. Σήμερα με κάλεσαν και παραδέχτηκαν πως έκανα λάθος και συνοδεύεται μαζί με σταθερό. Τρέχα γύρευε....

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Μάλιστα.Άρα είναι μια από τις προσφορές που γίνονται για 2 χρόνια τηλ-internet μαζί με το συνηθισμένο 19.90 για τη δορυφορική.

Ρίσκο με ποια λογική?
Την οικονομική με το σκεπτικό δεν ξέρουμε τι μας συμβαίνει αύριο?

Φυσικά. Αναθεωρησα πολλά εν μια νυκτί, με τα απιστευτα πραγματα που είδα στην Αθηνα τις λιγες μέρες που ηρθα. Αυτό δεν ειναι ζητημα για να συζητηθεί εδω φυσικά. Πιστευω πως ο οτε εχει στρατηγικη μόνο να εμπλουτιζει την πλατφόρμα για να γινει μονοπώλιο. Δεν βλεπω να χάνει δικαιώματα λοιπόν, με τα κινηματογραφικά πρωτα στη λίστα, οποτε απο αποψη περιεχομενου, προφανως δεν τιθεται θεμα.

Εχει ακουστει καλυτερη προσφορα απο αυτη : dp 24,90 για δυο χρονια και full ote tv 15,90 για ενα χρονο? Πηρε κανεις την φορητοτητα δωρεαν?

Εχει ακουστει καλυτερη προσφορα απο αυτη : dp 24,90 για δυο χρονια και full ote tv 15,90 για ενα χρονο? Πηρε κανεις την φορητοτητα δωρεαν?

Εγω πήρα την παραπάνω προσφορά και την φορητότητα δωρεάν!!

Μόλις πήρα τηλ για προσφορά και μου είπανε ote TV full pack & σταθερό απεριόριστα ,30' κινητά ,24 internet 44 το μήνα ,με το καινουριο τιμοκατςλογο .πληρωνω μόνο τέλη ενεργοποίησης 31 . Ειναι καλη προσφορά λέτε ;

Χθες ειχα 4 κλησεις απο ΟΤΕ και ολες ηταν ιδιες.
Full pack TV: 15,90
Σταθερο-ιντερνετ (24αρι)-30' κινητα: 24,90
Με 5€ ακομα 6 ωρες κινητα
Αρα 40,8€ ή 45,8€ με 6 ωρες κινητα

Ειπωθηκε σε καποιον κατι καλυτερο?

Χωρίς απεριόριστα(αλλά με 200 λεπτά περίπου αν θυμάμαι σωστά) δίνουν το 2play στα 20,90.

Τα υπόλοιπα όπως στα είπαν.

Μόλις πήρα τηλ για προσφορά και μου είπανε ote TV full pack & σταθερό απεριόριστα ,30' κινητά ,24 internet 44 το μήνα ,με το καινουριο τιμοκαταλογο. Πληρωνω μόνο τέλη ενεργοποίησης 31 . Ειναι καλη προσφορά λέτε ;
24,90 + 15,90 είναι η προσφορά που δίνεται κατά κόρον με τις παροχές που γράφεις.

κι εμένα σήμερα μου πρότειναν με 19,90 24μηνη συνδρομή otetv full pack δωρεάν εξοπλισμό και εγκατάσταση. Υπάρχει καμιά παγίδα; Ρωτάω γιατί κάπου πήρε το μάτι μου για αυξήσεις από 20/08. Για 12 μήνες μου πρότειναν 15,90 .

Εγώ είμαι παλιός συνδρομητής ΟΤΕtv και δεν μπορώ να πω πως είμαι απο αυτούς που κυνηγάνε την καλύτερη δυνατή τιμή ΕΦΟΣΟΝ η τιμή που μου κάνουν κρίνω πως είναι καλή για το προϊόν που μου προσφέρουν.

Το στορι μας έχει ως εξης: Στην 30/04 έληξε η δέσμευση κι αμέσως πήρα τηλέφωνο για νέα δέσμευση. Στόχος δεν ήταν να έχω καλή τιμή, αλλά να "κλειδώσω" τιμή επειδή λόγω CL ΣΙΓΟΥΡΑ θα υπήρχε άυξηση τιμών, με άγνωστο το πόσο. Με αγνοούσαν συστηματικότατα και δεν μου έδιναν κλειδωμένη τιμή ακόμη και με 21,90 που τους έλεγα με τίποτα ή λέγοντας πως θα φυγω. Μόλις άκουσα πως το το full pack πάει στα 26,90 από 21,90 για συνδρομητές ΟΤΕ είπα πως αντικειμενικά είναι καλή τιμή (για όλα αυτά που προσφέρει) κι αν δεν μου κάνουν καλύτερη τιμή απλώς βαζω το sport pack me 24,90 . Και τότε ζητώ(ακόμη μια φορά) να κάνω κατάργηση και σκάει 17,90 μέχρι να γίνει η αυξηση) και 19,90 για 24 μήνες. Στο 24μηνο δεν ηθελα. Αυτό που με ενδιαφέρει ειναι η Πρεμιερ Λιγκ, με την οποία ο ΟΤΕ διανύει τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου. Επειδή ήμουν ανένδοτος μου έδωσαν επιπλέον -5 στο πάγιο του κινητού μου για ένα χρόνο και τότε δέχτηκα.

Πάντως κάτι μου λέει πως από του χρόνου η Premier League μεταοκιίζει απο τον ΟΤΕ, γι' αυτό και τα 24μηνα πακέτα :cool4:

Γιατί να χάσει την Premier League?
Έχασε τίποτα άλλο που πήγε σε διαγωνισμό?

Να είμαστε ρεαλιστές.

Εμένα ρε παιδιά μου βγαίνει 125 ευρώ το 2μηνο ( με 24ρα γραμμή, 300 λεπτά κινητά, full pack μείον τα κανάλια με τα έργα!) ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΩ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ??
Τους πήρα πολλές φορές τηλέφωνο για κάτι καλύτερο και μου κόβουν ένα 10ρικο το πολύ! (που με την αύξηση από τον Αύγουστο θα πάει στα 135 ευρώ, οπότε πάλι 125 θα μου βγαίνει) Τους λέω για τις προσφορές που διαβάζω εδώ και το παίζουν πάπιες!
ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
Ευχαριστώ? :-)