Προσφορά Cosmote TV

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Παιδια εγω κατοπιν αιτηματος διακοπης στο ιντερνετ 4mbps που ειχα,πηρα την εξης προσφορα για να ανανεωσω : ιντερνετ 4 mbps με 250 αστικα υπεραστικα στα 19.90 με 2ετη δεσμευση.Ote tv full pack για 6 μηνες δωρεαν και τους υπολοιπους 6 απο 26.90 το μηνα για 1 χρονο δεσμευση.Mε λιγα λογια μου βγαινει το ote tv στα 13,5 το μηνα.Πιστευω πετυχα παρα πολυ καλη προσφορα.Τωρα για του χρονου βλεπουμε!

Συγγνώμη για την απορία αλλά όταν λέτε αίτημα διακοπής στον ΟΤΕ τι ακριβώς εννοείτε, παίρνω τηλέφωνο στο 13888 και ζητάω διακοπή της υπάρχουσας γραμμής τηλεφώνου και ιντερνετ και αυτοί σου κάνουν προσφορά ή έχω καταλάβει λάθος

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Έχω σταθερό οτε και θέλω και tv αλλά μου το δίνουν 26.9 το μήνα. Πως θα πετύχω καλύτερη τιμή? Έχω συμβόλαιο ακόμα στο σταθερό δεν μπορώ να το διακόψω.

Αν κάνεις συμβόλαιο για 2 χρόνια θα στο δώσουν 24,90.

Συγγνώμη για την απορία αλλά όταν λέτε αίτημα διακοπής στον ΟΤΕ τι ακριβώς εννοείτε, παίρνω τηλέφωνο στο 13888 και ζητάω διακοπή της υπάρχουσας γραμμής τηλεφώνου και ιντερνετ και αυτοί σου κάνουν προσφορά ή έχω καταλάβει λάθος

Ναι αλλα ρισκαρεις,να σου κανουν το αιτημα αποδεκτο,υπαρχει κι αυτο το ενδεχομενο.Γιαυτο τους ζητας διακοπη κι αν δεις οτι δε σου κανουν καποια προσφορα,τους λες οτι θες να το ξανασκεφτεις.Και μετα,βλεπεις και κανεις.Αλλα συνηθως κανουν καποια προσφορα.Κι σε εμενα,περασε καιρος για να αποφασισω να κανω αυτην την κινηση.

Re: Προσφορά ΟΤΕ

καλημερα εχω μονο οτε τβ και εκανα διακοπη γιατι εληξε το συμβολαιο μου και με προτειναν 25 ευρω για 2 χρονια για full pack....αλλα δν με ενδιαφερει καθολου το σινεμα..αμα τους προτεινω μονο sports pack θα μου δωσουν στην τιμη καταλογου στα 22,90??

εγώ και πέρσι και φέτος ζήτησα διακοπή (full pack) και μου έκαναν έκπτωση πάλι για (full pack). Επειδή μου βγαίνει και πάλι πιο φτηνό απο το sports pack που θέλω, δέχομαι την προσφορά και συνεχίζω.

Κι εμενα μου εκαναν προσφορα στο υπαρχον προγραμμα. Επειδη ουτε εμενα με ενδιαφερει το σινεμα ζητησα μονο σπορτ πακ αλλα μου εδιναν τιμη καταλογου με την αντιστοιχη εκπτωση με 24μηνο για πελατες οτε.

Σταθερο 250 αστικα και καποια λεπτα κινητα, ιντερνετ 24αρι πληρωνω 30 και otetv μεχρι 20/8 πληρωνα 17,90 και απο 20/8 19,90 . Στην τηλεφωνια θα μπορουσα να εχω καλυτερη τιμη αλλα ειναι παλιο πακετο δεσμευμενο ως τπν Μαϊο ή Ιουνιο 2016.

By the way, μολις ελαβα το ακολουθο μηνυμα:

OTE TV: ΑΠΟ ΤΙΣ 20/8 Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΑΣ ΟΤΕ TV ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΤΑ 26,90 /ΜΗΝΑ. ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΕΙΘΕΙΤΕ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ 24,90 /ΜΗΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ 24ΜΗΝΕΣ! ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΤΕ COSMOTE ΓΕΡΜΑΝΟΣ ‛Η ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 13888

Πηρα τηλεφωνο για διευκρινηση και μου ειπαν πως η τιμη που εχουμε συμφωνησει ισχυει κανονικα. Δεν ξερω αν προκειται για mass message ή αν θα αλλαζαν την τιμη σε περιπτωση που δεν επαιρνα. Το δευτερο σεναριο ακουγεται κακοβουλο, αλλα μια διευκρινηση μαζι τους ειναι καλυτερη για αποφυγη παρεξηγησεων.

πηρα τωρα για προσφορα ωστε να αλλαξω την nova και μου ειπαν 2 χρονια 24,90 +19.90 με τα 30 λεπτα στα κινητα και θελει και 32 ευρω τα τελη για αλλαγη γραμμης
.. το 15.90 για 12 μηνες δεν το δινουν και εκαναν ενα αιτημα μπας και ... για να δουμε

Σήμερα έλαβα τηλεφωνικώς αρνητική απάντηση σε γραπτό αίτημα μου για καλύτερους όρους.

Μάλιστα τους είπα οτι δέχομαι την τιμολόγηση αλλά τουλάχιστον να μου κάνουν είτε 12μηνη δέσμευση και για τα 2 πακέτα είτε 24 μηνη. Ακόμη και σε αυτό ηταν αρνητικοί .

Τους ευχαρίστησα και την άλλη εβδομάδα που λήγει το συμβόλαιο μου ξεκινάω φορητότητα σε άλλο πάροχο.

Η αίτηση φορητότητας θα γίνει την ημέρα που λήγει το double play διότι ρώτησα και μου είπαν οτι εαν την κάνω έστω και λίγες ημέρες νωρίτερα θα έχει πενταλτι αποχώρησης 85 ευρώ.

Για το TV δεν υπάρχει τέτοιο πέναλτι.

Αυτα τα ολίγα.

πηρα τωρα για προσφορα ωστε να αλλαξω την nova και μου ειπαν 2 χρονια 24,90 +19.90 με τα 30 λεπτα στα κινητα και θελει και 32 ευρω τα τελη για αλλαγη γραμμης
.. το 15.90 για 12 μηνες δεν το δινουν και εκαναν ενα αιτημα μπας και ... για να δουμε

Τα 15,90 για 12 μήνες δε συμφέρουν, γιατί το τηλέφωνο (24,90) θα είναι για 24 μήνες. Οπότε όταν λήξουν οι 12 μήνες, θα αναγκαστείς ή να κόψεις την τηλεόραση ή να την πληρώσεις τιμή καταλόγου. Διακοπή τελείως δε θα μπορείς να κάνεις γιατί το τηλέφωνο θα έχει ακόμα συμβόλαιο.

απλά περνάει το ψυχολογικό όριο των 40 ευρώ που είχα και από την νόβα (τώρα είμαι στα 29.90) ...άσε που πιστεύω ότι σε 1 χρόνο όλο και κάτι θα υπάρξει πάλι σε πακέτο για ανανέωση ... περιμένω και από νόβα τηλέφωνο για πρόταση καλύτερης τιμής αλλαγής πακέτου για να δούμε εάν αξίζει η αλλαγή η όχι. Σκάφτομαι ΟΤΕ για τα 2 κανάλια ντοκιμαντέρ παραπάνω και το παιδικό το Disney δεν με ενδιαφέρουν τα αθλητικά ιδιαίτερα .. τα βλέπω και 2 ορόφους κάτω στον κουμπάρο εάν είναι κάποια ματς μια στο τόσο.

Η αίτηση φορητότητας θα γίνει την ημέρα που λήγει το double play διότι ρώτησα και μου είπαν οτι εαν την κάνω έστω και λίγες ημέρες νωρίτερα θα έχει πενταλτι αποχώρησης 85 ευρώ.

Για το TV δεν υπάρχει τέτοιο πέναλτι.

Αυτα τα ολίγα.
Από όσο ξέρω, δεν έχει σημασία πότε θα γίνει η αίτηση φορητότητας, αλλά πότε θα γίνει η ίδια η φορητότητα. Θέλει κάποιες μέρες η επεξεργασία κλπ. Αν εμένα το συμβόλαιό μου λήγει σε μία εβδομάδα, γιατί να μην μπορώ να κάνω αίτηση σε άλλο πάροχο από σήμερα, αφού έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί τίποτα πριν λήξει το συμβόλαιο;

Γιατι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί τίποτα; Αφου είπαν ξεκάθαρα για πένταλτι αποχώρησης.

Εαν πάει η αίτηση φορητότητας 2 ημέρες πριν λήξει το συμβόλαιο και την περάσουν ως αποχώρηση..; Εγώ δεν τους εμπιστεύομαι πάντως.

Γιατι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί τίποτα; Αφου είπαν ξεκάθαρα για πένταλτι αποχώρησης.

Εαν πάει η αίτηση φορητότητας 2 ημέρες πριν λήξει το συμβόλαιο και την περάσουν ως αποχώρηση..; Εγώ δεν τους εμπιστεύομαι πάντως.

Φίλε μου εσύ έχεις ένα συμβόλαιο με έναν πάροχο, με το οποίο δεσμεύεσαι ότι θα πληρώνεις για χ μήνες το ψ ποσό. Αφού το συμβόλαιο σου λήγει στις 9/9/15, έχεις ήδη πληρώσει το συμφωνηθέν ποσό γιατί ο μήνας (δίμηνο στον ΟΤΕ) προπληρώνεται.
Απο την ημέρα που πλήρωσες τον τελευταίο λογαριασμό σου έχεις το δικαίωμα να κάνεις αίτηση φορητότητας για όπου θες.
Αν περιμένεις να λήξει το συμβόλαιο σου πρίν κανεις φορητότητα θα τρέξει για 4-5 μέρες ο επόμενος μήνας με τον ΟΤΕ και θα κληθείς να πληρώσεις για αυτές τις μέρες.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Το αίτημα για φορητότητα διεκπεραιώνεται εντός 6 ωρών (φυσικά μιλάμε για ώρες εργασίας είτε πρωί είτε απόγευμα). Αν δοθεί έγκριση από τον νυν πάροχο στον επόμενο, είναι θέμα του επόμενου το πότε θα ενεργοποιηθεί ο πελάτης.
Άρα αν ο κάποιος κάνει αίτημα μία εβδομάδα πριν, μπορεί να έχει πληρώσει το αντίτιμο, μα αν γίνει η φορητότητα εντός αυτής τότε θα πληρώσει τα τέλη πρόωρης αποχώρησης και θα επιστραφούν αναλογικά οι ημέρες μη παροχής υπηρεσιών.

Το αίτημα για φορητότητα διεκπεραιώνεται εντός 6 ωρών (φυσικά μιλάμε για ώρες εργασίας είτε πρωί είτε απόγευμα). Αν δοθεί έγκριση από τον νυν πάροχο στον επόμενο, είναι θέμα του επόμενου το πότε θα ενεργοποιηθεί ο πελάτης.
Άρα αν ο κάποιος κάνει αίτημα μία εβδομάδα πριν, μπορεί να έχει πληρώσει το αντίτιμο, μα αν γίνει η φορητότητα εντός αυτής τότε θα πληρώσει τα τέλη πρόωρης αποχώρησης και θα επιστραφούν αναλογικά οι ημέρες μη παροχής υπηρεσιών.

Υπάρχει κάποιο link για το πως προκύπτει αυτό?

Άρθρο 7 παρ. 4 και 6.

Το μόνο λάθος που έκανα είναι πως το αίτημα φορητότητας από τον πάροχο στον άλλον πρέπει να διαβιβαστεί εντός μιας εργασιμης ημέρας. Απλά θεώρησα (λανθασμένα) πως οι αιτήσεις υποβάλλονται συνήθως άμεσα.

Αναφορικά με την 2η παράγραφο, πιστεύω πως βγαίνει από τα συμφραζόμενα.

Αν πρόκειται για φορητότητα ΠΡΟΣ τον ΟΤΕ τα πάντα γίνονται πολύ γρήγορα.Αν πρόκειται για φορητότητα ΑΠΟ τον ΟΤΕ σε άλλο πάροχο μεσολαβεί ένα διάστημα, αν θυμάμαι καλά 23 ημερολογιακές μέρες.Το είχα κάνει στον γιο μου όταν έμενε Ζάκυνθο. Πριν 5 χρόνια αυτό και η ημερομηνία ενεργοποίησης ήταν με απόλυτη ακρίβεια αυτή που μου είχαν δώσει από τη Forthnet Ζακύνθου. Και ισχύει ότι εφόσον έχει πληρωθεί και ο τελευταίος μήνας δέσμευσης,η μεταφορά μπορεί να γίνει άνετα,ακόμα κι αν ημερολογιακά δεν έχει συμπληρωθεί το12μηνο.Την ίδια ακριβώς απορία είχα κι εγώ, αλλά από το κατάστημα Forthnet Ζακύνθου μου είχαν δώσει αυτή την ενημέρωση,που όπως αποδείχτηκε ήταν ακριβής. Το 12μηνο έκλεινε 4 Οκτωβρίου και η μεταφορά πραγματοποιήθηκε 13 Σεπτεμβρίου, έχοντας ήδη πληρωθεί και ο 12ος μήνας.Επειδή μάλιστα είχε πληρωθεί και ο Οκτώβριος στον τελευταίο λογαριασμό, τα χρήματα μου επιστράφηκαν και τα πήρα από κατάστημα ΟΤΕ στην Αθήνα. Και πάλι βέβαια χάνεις τζάμπα κάποιες μέρες που έχεις ήδη πληρώσει, αλλά πρόστιμο δεν πληρώθηκε στην περίπτωσή μου.Τουλάχιστον πριν 5 χρόνια αυτό ίσχυε, στα σίγουρα.Επίσης, η φορητότητα ισχύει από την ημέρα που πραγματοποιείται η ενεργοποίηση στον νέο πάροχο.

Last edited:

Χάρη έχουν αλλάξει τα πράγματα. Αν εξαιρέσεις τον Αύγουστο και αρχές Σεπτέμβρη, λόγω αδειών, γύρω στις 10 μέρες σε εναλλακτικό.