Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Είχα την επιλογή να πάρω προσφορά με 24,90 όπου θα ήταν με 30 λεπτά προς κινητά ανά μήνα άλλα επειδή ξεπερνάμε μέσω όρο τις 3 ώρες τον μήνα σε κινητά γι'αυτο και επελεξα να δώσω 5 ευρώ παραπάνω για επιπλέον 5,30 ώρες στην ουσία.
Και μόνο τα 10 ευρώ που θα γλιτωνω κάθε μήνα από το κινητό θα μου φαίνεται σαν να πληρώνω 35,80 ευρώ τον μήνα.

Σε καταστημα Γερμανός σημερα που πήγα να πληρώσω το κινητό μου είπαν αν φερω με φορητοτητα ΚΙΝΗΤΟ από άλλη εταιρία στην cosmote παίρνω OTETV full με 19.90 για δυο χρονια με δωρεαν εξοπλισμο/εγκατασταση. Καλό ακούγεται αλλα σε εμένα που έχω ήδη 3 κινητα cosmote δεν το έδωσαν...Μόνο με φορητότητα είπαν... και τους είπα ωραία το καλοκαίρι που λήγει το 18μηνο μου με 3 τηλεφωνα (οικογενειακο) cosmote τα ξαναλέμε...
Είναι η πρώτη προσφορα που δεν συνδιαζεται με σταθερο/internet νομίζω...

εχω το πακετο DB24+30Λ κινητα+απερ.σταθερα υπεραστικα +ΟΤΕ ΤΒ =35 ΕΥΡΩ δηλαδη 25 τηλ+ιντερνετ για 24 μηνες δηλ μεχρι 12/2016
και 10.95 οτε τβ για 12 μηνες. που εληξε τελη γεναρη..
ανανεωσα για 12 μηνες ακομα τον ΟΤΕΤΒ με τιμη 15,90 το μηνα συνολικα δηλ 25+15,90=40,90 το μηνα
..νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο μπορουσα να παρω..

Καλησπέρα στην παρέα.
Σκέφτομαι να κάνω μετάβαση απο cyta σε οτε και να βάλω και ote tv.

Με ενδιαφέρει το dp 24 με 30' σε κινητά, απεριοριστα σταθερά και tv full pack.

Τι τιμή πιστεύεται μπορώ να πετύχω για το καθένα ξεχωριστά και πώς?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

24,90 το μήνα θα σου δώσουν αστικές, υπεραστικές, 30´προς κινητά, ιντερνέτ έως 24mbps και 19,90 το μήνα το full pack του ΟΤΕTV με δέσμευση 24 μηνών.

ναι αυτό πήρα και εγώ από φορητότητα με δωρεάν εγκατάσταση ΟΤΕ tv

ναι αυτό πήρα και εγώ από φορητότητα με δωρεάν εγκατάσταση ΟΤΕ tv

και πρέπει να καλέσω κάπου συγκεκριμένα για αυτή την προσφορά?

2106295102 αυτό πήρα. 45 αστικά υπεραστικά, voip γραμμή , 30' κινητά, μόντεμ entry 2i, αποκωδικοποιητή hybrid, δώρο κεραία ( 60αρα έφεραν και είχα της Νόβα 80αρα αλλά δεν δέχθηκε ο τεχνικός να αφήσουμε της Νοβα) και εγκατάσταση. Για 24 μήνες. Καπάκι με πήρε η Νόβα και μου είπαν στην ίδια τιμή Full pack Νόβα ,12 ώρες προς κινητα, Multiview για 12 μήνες. Αυτά μου τα έδιναν με 65 και όταν τους είπα ότι θέλω προσφορά μου είχαν πει σε 2 μήνες θα σε κάνουμε προσφορά. Οπότε και ΕΦΥΓΑ Οτε. Δεν το μετάνιωσα καθολου και ας πλήρωσα πέναλτι στη forthnet 50 .

καλησπέρα,έχω wind σταθερό που δεν έχει λήξει ακόμα το συμβόλαιο και σκεφτόμουν μόλις λήξει (Ιούλιο) να κάνω dp24 mbps + 30min κινητά + απερ.σταθερά + otetv full pack με 44,80 όπως έχει αναφερθεί και πιο πάνω.Με πήραν εχθές από το 2108006300 και μου πρότειναν ote tv full pack στα 19,90 χωρίς να ανακατέψουμε το σταθερό!Το τηλ αυτό αν το καλέσεις απαντάει σαν τμήμα προσφορών cosmote.Κάλεσα και 13888 και μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοια προσφορά και η τιμή 19,90 για fullpack otetv είναι μόνο σε συνδιασμό με το σταθερό.Τι πιστεύετε?

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Τι να πιστεύουμε?Όταν σε κάλεσαν από το νούμερο που λες,μπορούσες και έπρεπε να ρωτήσεις αν η τιμή που σου πρόσφεραν,αφορούσε σκέτο ΟΤΕ TV ή ήταν συνδυασμός με σταθερή τηλεφωνία και internet.Μπορείς να τους καλέσεις εσύ και να ζητήσεις να στο διευκρινίσουν.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Τι να πιστεύουμε?Όταν σε κάλεσαν από το νούμερο που λες,μπορούσες και έπρεπε να ρωτήσεις αν η τιμή που σου πρόσφεραν,αφορούσε σκέτο ΟΤΕ TV ή ήταν συνδυασμός με σταθερή τηλεφωνία και internet.Μπορείς να τους καλέσεις εσύ και να ζητήσεις να στο διευκρινίσουν.

νομίζω έχω γράψει ότι η τιμή είναι "χωρίς να ανακατέψουμε το σταθερό"!Το ερώτημά μου είναι αν το τηλεφωνικό αυτο κέντρο μπορεί να δώσει προσφορά που το 13888 δεν μπορεί

Ο τρόπος που έθεσες το ερώτημά σου,δεν άφησε να φανεί κάτι τέτοιο.
Μπορεί όπως λες,να μην ανακατέψατε το σταθερό,αλλά δεν νομίζω η προσφορά να αφορά τιμή για νέα συνδρομή σε σκέτο ΟΤΕ TV.Γενικά,δεν έχει αναφερθεί ποτέ προσφορά με τέτοια τιμή,χωρίς να περιλαμβάνει και σταθερή τηλεφωνία-internet.Οπότε,είτε αν μπορεί να δοθεί από το κέντρο που σε κάλεσαν καλύτερη προσφορά από το 13888,είτε όχι,η τιμή αυτή για σκέτο ΟΤΕ TV,μάλλον δεν ισχύει...

Ο τρόπος που έθεσες το ερώτημά σου,δεν άφησε να φανεί κάτι τέτοιο.
Μπορεί όπως λες,να μην ανακατέψατε το σταθερό,αλλά δεν νομίζω η προσφορά να αφορά τιμή για νέα συνδρομή σε σκέτο ΟΤΕ TV.Γενικά,δεν έχει αναφερθεί ποτέ προσφορά με τέτοια τιμή,χωρίς να περιλαμβάνει και σταθερή τηλεφωνία-internet.Οπότε,είτε αν μπορεί να δοθεί από το κέντρο που σε κάλεσαν καλύτερη προσφορά από το 13888,είτε όχι,η τιμή αυτή για σκέτο ΟΤΕ TV,μάλλον δεν ισχύει...

H προσφορα ισχυει με φορητοτητα κινητου απο άλλη εταιρια σε COSMOTE. Δινουν ετσι otetv full με 19.90 (χωρις σταθερο/ιντερνετ).

το εχω αναφερει στο ποστ 3142...

Ούτε και αυτό ισχύει.Πριν 3-4 μέρες με κάλεσαν από το 13888 για φορητότητα του σταθερού μου και συνδυαστικά ΟΤΕ TV στα 19,90.Επειδή είχε αναφερθεί πρόσφατα ότι η τιμή αυτή ισχύει και για φορητότητα κινητού,το ρώτησα και πήρα αρνητική απάντηση.

Με πηραν απο το 2108006300 και μου το προτειναν + μου το ειπαν και στον Γερμανο.

Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες.Φεύγω και πάω Γερμανό να ρωτήσω.Επαναλαμβάνω πάντως,από το 13888 που με κάλεσαν πριν μερικές μέρες,μου είπαν ότι δεν ισχύει.Παράξενο επίσης,ότι δεν έχει αναφέρει κανένας να πήρε την προσφορά από φορητότητα κινητής.Θα ρωτήσω και θα επανέλθω...

Ρώτησα στον Γερμανό και είναι όπως τα είπα...Μόνο με φορητότητα σταθερού γίνεται προσφορά σε ΟΤΕ TV.Δεν υπάρχει προσφορά με φορητότητα κινητού.Επίσης,αυτό που έχει αποδειχτεί αρκετές φορές,είναι ότι πολλοί δεν καταλαβαίνουν ακριβώς τις προσφορές που δέχονται.Γι αυτό,καλό είναι να κάνουν συγκεκριμένες ερωτήσεις όταν δέχονται προσφορές.Αν υπάρξει κανένας που θα λάβει προσφορά με φορητότητα κινητού μόνο και προχωρήσει σε αυτή τελικά με υπογραφή συμβολαίου,εδώ είμαστε να την κρίνουμε σαν πραγματικό γεγονός που θα βοηθήσει κι άλλους να την εκμεταλλευτούν.

Τηλεφωνικά από εξωτερικό συνεργάτη μου έκαναν αυτή τη προσφορά να παω στη cosmote το κιν και να πάρω και ote tv στα 19.90 για 24 μήνες

Ρώτησα στον Γερμανό και είναι όπως τα είπα...Μόνο με φορητότητα σταθερού γίνεται προσφορά σε ΟΤΕ TV.Δεν υπάρχει προσφορά με φορητότητα κινητού.Επίσης,αυτό που έχει αποδειχτεί αρκετές φορές,είναι ότι πολλοί δεν καταλαβαίνουν ακριβώς τις προσφορές που δέχονται.Γι αυτό,καλό είναι να κάνουν συγκεκριμένες ερωτήσεις όταν δέχονται προσφορές.Αν υπάρξει κανένας που θα λάβει προσφορά με φορητότητα κινητού μόνο και προχωρήσει σε αυτή τελικά με υπογραφή συμβολαίου,εδώ είμαστε να την κρίνουμε σαν πραγματικό γεγονός που θα βοηθήσει κι άλλους να την εκμεταλλευτούν.

Εμένα πριν 10 περιπου μερες μου ειπαν αυτό, δηλαδη φορητοτητα κινητου μονο και οτε τβ στα 19.90 για 2 χρονια... ηταν ξεκαθαρο και το καταλαβα πολύ καλά.

Το πιθανότερο είναι να στο είπε υπάλληλος που δεν γνώριζε, ή που είχε μπερδευτεί. Δεν θα είναι η πρώτη φορά. Εγώ το ρώτησα με επιμονή και ζήτησα να μου απαντήσουν με σιγουριά. Κάπου πήραν και τηλέφωνο μετά την επιμονή μου...
Μια απορία έχω όμως... Αν κυκλοφορεί προσφορά με φορητότητα κινητού και χωρίς να είναι το σταθερό στον ΟΤΕ,πώς και δεν έχει ακουστεί από κανέναν να την δέχτηκε και να προχώρησε σε συμβόλαια ?Αυτή είναι η απορία μου...