Προσφορά Cosmote TV

Οι "προσφορες" που εχει στο site του ο οτε για το cosmote tv
αν παει καποιος να κανει την παραγγελια θα δει οτι ειναι συνδιασμενες και με τηλεφωνικη συνδεση (η με φορητοτητα η με καποιον που δεν εχει τηλεφωνικη γραμμη και βαζει τωρα)

δηλαδη οχι μονο δεν ειναι για καποιον που εχει cosmote tv και τελειωνει to συμβολαιο του αλλα δεν ειναι και για καποιον που εχει τηλεφωνικη συνδεση οτε και θελει να βαλει cosmote tv

μετα απο αιτηση φορητοτητας σε νοβα μου εγινε προσφορα την οποια και αποδεχτηκα οτε 2play απεριοριστα +6,5 ωρες προς κινητα + tv full pack 41.3 τελικη τιμη + 30% εκπτωση στα 2 νούμερα κινητα

μετα απο αιτηση φορητοτητας σε νοβα μου εγινε προσφορα την οποια και αποδεχτηκα οτε 2play απεριοριστα +6,5 ωρες προς κινητα + tv full pack 41.3 τελικη τιμη + 30% εκπτωση στα 2 νούμερα κινητα
Γιά το ίδιο πακέτο πληρώνω 58!!

Μπορεί κάποιος να πει πως γίνετε αυτό με την αίτηση στην νόβα?
Εγώ για παράδειγμα είναι τώρα στον Οτε και παίρνω τηλέφωνο την νόβα για προσφορά, μου λένε ναι , το δέχομαι και μετά γίνετε το παραπάνω?
Εννοώ το βλέπουν κάπως από τον Οτε και σε παίρνουν για καλύτερη προσφορά ώστε να μην φύγεις?
(αυτό όμως που κάνεις με την νόβα τηλεφωνικά, δεν θεωρείτε συμβόλαιο? Εννοώ αν δεχτείς την προσφορά τους στο τηλέφωνο και συμφωνήσεις)

Οι "προσφορες" που εχει στο site του ο οτε για το cosmote tv
αν παει καποιος να κανει την παραγγελια θα δει οτι ειναι συνδιασμενες και με τηλεφωνικη συνδεση (η με φορητοτητα η με καποιον που δεν εχει τηλεφωνικη γραμμη και βαζει τωρα)

δηλαδη οχι μονο δεν ειναι για καποιον που εχει cosmote tv και τελειωνει to συμβολαιο του αλλα δεν ειναι και για καποιον που εχει τηλεφωνικη συνδεση οτε και θελει να βαλει cosmote tv

στο site για παραγγελια μονο ote tv οταν πατας και εχει τα πακετα δεν αναφερει και δεν μπλεκει την τηλεφωνικη συνδεση. ειναι ξεκαθαρο. εμενα η απορια μου κ εξακολουθει να ειναι τι γινεται με το κοστος μεσω δορυφορου καποιου που εχει σκετο οτε tv αλλα αλλον παροχο τηλεφωνου με καποιον που εχει η ειναι να βαλει οτε τηλεφωνια και θελει να βαλει οτε tv. παντα οι δευτεροι ειχαν μειωμενη τιμη περι τα 6 ευρω περιπου ενω τωρα δεν αναφερεται πουθενα αυτο. εγω π.χ δινω στο περιπου θα στα πω 25 ευρω το full + 3 ο σκληρος +2,5 ο φορος και συν 6 που δεν εχω οτε σταθερο= περιπου/μηνα 36-37 ευρω οπως και ενας αλλος φιλος που το εχει αναφερει εδω. δηλαδη καποιος που θα γινει τωρα συνδρομητης χωρις καποια μειωση κ.λ.π θα δινει με ολα τα παραπανω 30 περιπου!!!

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Μπορεί κάποιος να πει πως γίνετε αυτό με την αίτηση στην νόβα?
Εγώ για παράδειγμα είναι τώρα στον Οτε και παίρνω τηλέφωνο την νόβα για προσφορά, μου λένε ναι , το δέχομαι και μετά γίνετε το παραπάνω?
Εννοώ το βλέπουν κάπως από τον Οτε και σε παίρνουν για καλύτερη προσφορά ώστε να μην φύγεις?
(αυτό όμως που κάνεις με την νόβα τηλεφωνικά, δεν θεωρείτε συμβόλαιο? Εννοώ αν δεχτείς την προσφορά τους στο τηλέφωνο και συμφωνήσεις)

Ή κάνεις μία αίτηση μέσω ίντερνετ. Θα σε καλέσουν από την Νόβα για επιβεβαίωση στοιχείων και για την αποστολή των απαραίτητων εγγράφων, και μετά από μερικές ημέρες θα σε πάρουν από ΟΤΕ, με σκοπό να σε κρατήσουν. Και τότε λογικά θα πάρεις την καλύτερη προσφορά τους.

Eμενα με βαση αυτο δεν μου φαινεται ξεκαθαρο οτι δεν εμπλεκεται στις "προσφορες" και η τηλεφωνια
COSMOTE.jpg

Eμενα με βαση αυτο δεν μου φαινεται ξεκαθαρο οτι δεν εμπλεκεται στις "προσφορες" και η τηλεφωνια
COSMOTE.jpg
ναι συμφωνοι εκει που εισαι ομως μπορεις να προχωρησεις κανονικα την παραγγελια πιο πακω και να μην επιλεξεις κατι...κατι σαν τα αεροπορικα που σου εχει και εξτρα βαλιτσες η ξενοδοχειο κ.λ.π.

Δεν γινεται αυτο πρεπει να επιλεξεις αναγκαστικα κατι απο τα δυο

στο douple play vdsl Πχ σου δινει και 3 επιλογη αν εισαι υφισταμενος πελατης

VDSL.jpg

για το cosmote tv δεν εχεις αυτην την δυνατοτητα

Δεν γινεται αυτο πρεπει να επιλεξεις αναγκαστικα κατι απο τα δυο

στο douple play vdsl Πχ σου δινει και 3 επιλογη αν εισαι υφισταμενος πελατης

VDSL.jpg

για το cosmote tv δεν εχεις αυτην την δυνατοτητα

δεν ξερω ισως κοιταμε καπου διαφορετικα? εγω βρισκα τα πακετα οτε tv και συνεχιζω...μου βγαζει κ αυτα που εχεις στην φωτο και ειναι οντος ενα τσεκαρισμενο.προχωραω πιο κατω επιλεγω με η χωρις σκληρο..σου βγαζει μονο 12μηνη συμβαση και το βαζω στις αγορες στο καλαθι.προχωρησα την παραγγελια απλα για να δω και στο email μου ηρθε τι παρηγγειλα και την μηνιαια συνδρομη. δεν αναφερει τιποτα για τηλεφωνικη συνδεση επειδη απο την αρχη για πακετο οτε εβαλα. βεβαια σαφως και υπαρχουν αυτες οι επιλογες μετα που ανεβασες στην φωτο αλλα εν τελη δεν δειχνει να το επηρρεαζουν στην παραγγελια..μαλιστα με καλεσαν για να πιστοποιησουν την παραγγελια μου και δεν με ρωτησαν τιποτα για τηλεφωνικη συνδεση,παροχο κ.λ.π.(βεβαια την ακυρωσα διοτι πειραμα εκανα).

25,90 είναι χωρίς τους φόρους μου είχανε πει .Αρα με τους φόρους βγαίνει 28 και κάτι .

Μονο για cosmote TV ειναι οι τιμες.
Προσοχη ομως το καπελο 10% για τα τελη συνδρομητικης τηλεορασης
που δεν περιλαμβανεται στη τιμη.

Τελικά μου έκαναν προσφορά για 22 ευρώ το μήνα (full pack) + οι 2 πρώτοι μήνες στα 15 ευρώ.
Και ζήτησα κάτι καλό για το VDSL Large στα 50 και μου είπαν .... την ίδια τιμή από το site.
Τους είπα θα το διακόψω (μου λήγουν και τα 2 σε δέκα μέρες) και να με συνδέσουν με το αντίστοιχο τμήμα και μου είπαν να πάρω πάλι τηλέφωνο μια μέρα πριν την λήξη!
Τελικά έστειλα στη Νοβα να μου κάνουν μια καλύτερη προσφορά για όλα τα παραπάνω και να σας πω την αλήθεια, αν μου πούνε όντως κάτι κομπλέ θα κουνήσω μαντήλι στον οτε. Είναι δελεαστικό το ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ σε κινητά που έχουν οι άλλοι)

Εντάξει,είναι τι ζητάς από τον καθε πάροχο.Εσύ θες απεριόριστα σε κινητα και κουνάς μαντίλι,εγώ θα προτιμούσα να έχω τιμές τιμοκαταλόγου παρά να χάσω Champions league.Κι ας με ενοχλεί η διαφορετική αντιμετώπιση που έχουν σε παλαιούς συνδρομητές.

Σαφώς και είναι έτσι αδερφέ, απλά αυτά που δίνουν σε νέους συνδρομητές ή σε άλλους που πάνε να φύγουν , έχουν μεγάλη απόκλιση τιμών από τους "παλιούς" συνδρομητές και αυτό πιστεύω πως είναι πολύ άδικο. Αν ήταν για 3-4 ευρώ διαφορά θα έλεγα εντάξει, αλλά σε μερικές περιπτώσεις μιλάμε για 15 ευρώ+
Να φανταστείς πως έχει αρχίσει ο Οτε και δίνει και εξωτ. σκληρούς δίσκους σε νέους συνδρομητές (μόνο)!

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Σαφώς και είναι έτσι αδερφέ, απλά αυτά που δίνουν σε νέους συνδρομητές ή σε άλλους που πάνε να φύγουν , έχουν μεγάλη απόκλιση τιμών από τους "παλιούς" συνδρομητές και αυτό πιστεύω πως είναι πολύ άδικο. Αν ήταν για 3-4 ευρώ διαφορά θα έλεγα εντάξει, αλλά σε μερικές περιπτώσεις μιλάμε για 15 ευρώ+
Να φανταστείς πως έχει αρχίσει ο Οτε και δίνει και εξωτ. σκληρούς δίσκους σε νέους συνδρομητές (μόνο)!
Το ίδιο κάνει και η Νόβα! Δουλειά τους! Δουλειά μας!

Εγώ είχα συνδυαστικά με τηλέφωνο-internet (21,90 αν δεν κάνω λάθος), ΟΤΕ ΤV full pack στα 19,90 (χωρίς το τέλος συνδρομητικής).

Το συμβόλαιο ήταν 2 χρόνια.

Αφού πέρασαν τα 2 χρόνια, με πήραν από το 13888 ξεχωριστά για τηλέφωνο-internet και OTE TV (επειδή το ΟΤΕ ΤV είχε μπει 20 μέρες μετά το τηλέφωνο) και μου πρότειναν ανανέωση για 2 ακόμα χρόνια στην ίδια τιμή για όλα.

Το περίεργο είναι πως μου το προσέφεραν χωρίς να κάνω αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρεία.

Υ.Γ. Ρώτησα τι θα συμβεί αν υπάρξει αύξηση όπως τότε που πήρε το CH.L και μου είπαν θα γίνει το ίδιο με την προηγούμενη φορά, δηλαδή η αύξηση θα προστεθεί στην τιμή με δικαίωμα διακοπής.

Εγώ είχα συνδυαστικά με τηλέφωνο-internet (21,90 αν δεν κάνω λάθος), ΟΤΕ ΤV full pack στα 19,90 (χωρίς το τέλος συνδρομητικής).

Το συμβόλαιο ήταν 2 χρόνια.

Αφού πέρασαν τα 2 χρόνια, με πήραν από το 13888 ξεχωριστά για τηλέφωνο-internet και OTE TV (επειδή το ΟΤΕ ΤV είχε μπει 20 μέρες μετά το τηλέφωνο) και μου πρότειναν ανανέωση για 2 ακόμα χρόνια στην ίδια τιμή για όλα.

Το περίεργο είναι πως μου το προσέφεραν χωρίς να κάνω αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρεία.

Υ.Γ. Ρώτησα τι θα συμβεί αν υπάρξει αύξηση όπως τότε που πήρε το CH.L και μου είπαν θα γίνει το ίδιο με την προηγούμενη φορά, δηλαδή η αύξηση θα προστεθεί στην τιμή με δικαίωμα διακοπής.

Πολυ περιεργο,μαλλον αποτελεις εξαίρεση. Και σε μενα ηταν 20 μέρες διαφορά.Αλλά έκανα κάποια τηλέφωνα για να κρατήσω περίπου την ίδια τιμή, με αυτή που είχα.

λοιπον τελειωνει Σεπτεμβρη η 24μηνη συμβαση μονο με οτε tv full pack. πληρωνω 37,5 το μηνα. κανω καποια κινηση απο τωρα η οχι ακομα? για καλυτερη τιμη μιλαω εστω να παει στο 30αρι οπως για νεεους συνδρομητες.(εχω pvr αρα συν 3 ευρο). αν δεν μου απαντησουν μεχρι τελευταια στιγμη και δεν αλλαξει κατι μπορω με το τελος της συμβασης να δηλωσω διακοπη λιγο πιο πριν και στην συνεχεια να κανω νεα συνδεση? το εχει δοκιμασει κανεις αυτο?

Γιατί να μη μπορείς; Προσφορά θα πάρεις είτε με φορητότητα ειτε με αίτηση διακοπής. Και διακοπή να κάνεις δεν έχεις να χάσεις κάτι,κάνεις νέα σύνδεση και παίρνεις και τα δώρα.