Γιά το ίδιο πακέτο πληρώνω 58!!μετα απο αιτηση φορητοτητας σε νοβα μου εγινε προσφορα την οποια και αποδεχτηκα οτε 2play απεριοριστα +6,5 ωρες προς κινητα + tv full pack 41.3 τελικη τιμη + 30% εκπτωση στα 2 νούμερα κινητα
Οι "προσφορες" που εχει στο site του ο οτε για το cosmote tv
αν παει καποιος να κανει την παραγγελια θα δει οτι ειναι συνδιασμενες και με τηλεφωνικη συνδεση (η με φορητοτητα η με καποιον που δεν εχει τηλεφωνικη γραμμη και βαζει τωρα)
δηλαδη οχι μονο δεν ειναι για καποιον που εχει cosmote tv και τελειωνει to συμβολαιο του αλλα δεν ειναι και για καποιον που εχει τηλεφωνικη συνδεση οτε και θελει να βαλει cosmote tv
Μπορεί κάποιος να πει πως γίνετε αυτό με την αίτηση στην νόβα?
Εγώ για παράδειγμα είναι τώρα στον Οτε και παίρνω τηλέφωνο την νόβα για προσφορά, μου λένε ναι , το δέχομαι και μετά γίνετε το παραπάνω?
Εννοώ το βλέπουν κάπως από τον Οτε και σε παίρνουν για καλύτερη προσφορά ώστε να μην φύγεις?
(αυτό όμως που κάνεις με την νόβα τηλεφωνικά, δεν θεωρείτε συμβόλαιο? Εννοώ αν δεχτείς την προσφορά τους στο τηλέφωνο και συμφωνήσεις)
ναι συμφωνοι εκει που εισαι ομως μπορεις να προχωρησεις κανονικα την παραγγελια πιο πακω και να μην επιλεξεις κατι...κατι σαν τα αεροπορικα που σου εχει και εξτρα βαλιτσες η ξενοδοχειο κ.λ.π.Eμενα με βαση αυτο δεν μου φαινεται ξεκαθαρο οτι δεν εμπλεκεται στις "προσφορες" και η τηλεφωνια
![]()
Δεν γινεται αυτο πρεπει να επιλεξεις αναγκαστικα κατι απο τα δυο
στο douple play vdsl Πχ σου δινει και 3 επιλογη αν εισαι υφισταμενος πελατης
![]()
για το cosmote tv δεν εχεις αυτην την δυνατοτητα
Το ίδιο κάνει και η Νόβα! Δουλειά τους! Δουλειά μας!Σαφώς και είναι έτσι αδερφέ, απλά αυτά που δίνουν σε νέους συνδρομητές ή σε άλλους που πάνε να φύγουν , έχουν μεγάλη απόκλιση τιμών από τους "παλιούς" συνδρομητές και αυτό πιστεύω πως είναι πολύ άδικο. Αν ήταν για 3-4 ευρώ διαφορά θα έλεγα εντάξει, αλλά σε μερικές περιπτώσεις μιλάμε για 15 ευρώ+
Να φανταστείς πως έχει αρχίσει ο Οτε και δίνει και εξωτ. σκληρούς δίσκους σε νέους συνδρομητές (μόνο)!
Εγώ είχα συνδυαστικά με τηλέφωνο-internet (21,90 αν δεν κάνω λάθος), ΟΤΕ ΤV full pack στα 19,90 (χωρίς το τέλος συνδρομητικής).
Το συμβόλαιο ήταν 2 χρόνια.
Αφού πέρασαν τα 2 χρόνια, με πήραν από το 13888 ξεχωριστά για τηλέφωνο-internet και OTE TV (επειδή το ΟΤΕ ΤV είχε μπει 20 μέρες μετά το τηλέφωνο) και μου πρότειναν ανανέωση για 2 ακόμα χρόνια στην ίδια τιμή για όλα.
Το περίεργο είναι πως μου το προσέφεραν χωρίς να κάνω αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρεία.
Υ.Γ. Ρώτησα τι θα συμβεί αν υπάρξει αύξηση όπως τότε που πήρε το CH.L και μου είπαν θα γίνει το ίδιο με την προηγούμενη φορά, δηλαδή η αύξηση θα προστεθεί στην τιμή με δικαίωμα διακοπής.
Στον ΟΤΕ καταλαβαίνουν ότι διακοπτεις για να επανασυδεθεις.Σίγουρα αυτά τα δώρα είναι και για τη συγκεκριμένη περίπτωση? Τότε δεν θα υπάρχει κόστος επανασύνδεσης?Γιατί να μη μπορείς; Προσφορά θα πάρεις είτε με φορητότητα ειτε με αίτηση διακοπής. Και διακοπή να κάνεις δεν έχεις να χάσεις κάτι,κάνεις νέα σύνδεση και παίρνεις και τα δώρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.