Την προσφορά για δύο χρόνια με τα δώρα που λες την πήρες από το τμήμα διακοπών;Πάντως όταν είχα πάρει για 1 χρόνο την προσφορά 15,90 (μετά την 10,90) και έκαναν την αύξηση τότε που πήραν το CL και τηλεφωνικά μου είπαν ότι δεν θα ίσχυε για εμάς που ανανεώσαμε με 15,90 και πράγματι δεν έγινε αύξηση.
Τώρα που έχω ανανεώσει για 2 χρόνια με 22 (συν τα δώρα) δεν πιστεύω να το κάνουν. Η δέσμευση ισχύει και για τα 2 μέρη.
Είχα κάνει αίτηση φορητότητας στο σταθερό γιατί παρά τις εκκλήσεις μου τότε για συμφωνία στην ίδια τιμή δεν συμφωνούσαν με τίποτα.Την προσφορά για δύο χρόνια με τα δώρα που λες την πήρες από το τμήμα διακοπών;
Και σε μενα αυτο μου ειπαν , οτι ειναι για 12μηνες και για 24μηνες παει 28+ δηλαδη τιμη καταλογου.Λοιπόν θα με τρελάνουν. Χθες μου είπαν 22 για ανανέωση full pack TV για 24 μήνες. Πριν λίγο κάλεσα για να δεχτώ την προσφορά και να ανανεώσω και μου είπαν ότι είναι για 12 μήνες. Προφανώς ένας από τους δύο υπαλλήλους έκανε λάθος. Τι ισχύει τελικά;
Δεν μας βάζεις ένα screenshot του σημείου που λέει για την αύξηση; Οσο και αν ψάχνω στο τελευταίο λογαριασμό δε βρίσκω να λέει κάτι.
Μήπως δεν αφορά όλους η αύξηση; Εχω το 22 με 24μηνο.

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.