Προσφορά Cosmote TV

Eκμεταλλευόμαστε φιλε της προσφορες, και πάμε χρόνο με το χρόνο. δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.
Δυστυχώς έχουν το καρπούζι έχουν και το μαχαίρι

Κάποια παιδιά είπαν ότι πήραν την προσφορά των 22 με 24 μήνες δέσμευση και δύο μήνες δώρο. Αυτή η προσφορά ισχύει ακόμα; Βέβαια είχαν κάνει αίτηση διακοπής, αλλά τη δίνουν ακόμα;

Αυτά αλλάζουν συνεχώς φίλε, έχω την εντύπωση πως πλέον δίνουν μόνο 12μηνα στα 22 ευρώ.
(Και σε ειδικές περιστάσεις μπορεί και 15 σε περίπτωση που κάνεις φορητότητα ή είσαι σε άλλη εταιρεία)
Πάρε στο 13888 και ρώτα μιας και ΜΟΝΟ από εκεί θα μάθεις. Τώρα τι λέμε εμείς εδώ δεν είναι σε καμιά περίπτωση και στάνταρ.
Εγώ σου προτείνω να πάρεις και να πεις κατευθείαν να σε συνδέσουν με το τμήμα διακοπής συμβολαίου.
ΕΚΕΙ και μόνο εκεί θα σου κάνουν ότι καλύτερο μπορέσεις να πάρεις. Θα σε ρωτήσουν από εκεί γιατί θες να διακόψεις, πες ότι είναι οικονομικός ο λόγος και από κεί και πέρα είναι ανάλογα την διάθεση του τηλεφωνητή. Ότι σου πει...
Καλή επιτυχία!

Δίνουν και 24μηνα στα συνδυαστικά με τηλέφωνο-ιντερνετ.

Η διαφορά ανάμεσα σε 24μηνο και 12μηνο είναι η εξής:

Αν κάνουν αύξηση, αυτοί που έχουν 24μηνο θα πληρώσουν του χρόνου έξτρα μόνο το ποσό της αύξησης.

Ενώ στο 12μηνο δεν εγγυάται κάποιος ότι θα έχουν αντίστοιχη προσφορά, αν και αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο.

Πάντως όταν είχα πάρει για 1 χρόνο την προσφορά 15,90 (μετά την 10,90) και έκαναν την αύξηση τότε που πήραν το CL και τηλεφωνικά μου είπαν ότι δεν θα ίσχυε για εμάς που ανανεώσαμε με 15,90 και πράγματι δεν έγινε αύξηση.
Τώρα που έχω ανανεώσει για 2 χρόνια με 22 (συν τα δώρα) δεν πιστεύω να το κάνουν. Η δέσμευση ισχύει και για τα 2 μέρη.

Πάντως όταν είχα πάρει για 1 χρόνο την προσφορά 15,90 (μετά την 10,90) και έκαναν την αύξηση τότε που πήραν το CL και τηλεφωνικά μου είπαν ότι δεν θα ίσχυε για εμάς που ανανεώσαμε με 15,90 και πράγματι δεν έγινε αύξηση.
Τώρα που έχω ανανεώσει για 2 χρόνια με 22 (συν τα δώρα) δεν πιστεύω να το κάνουν. Η δέσμευση ισχύει και για τα 2 μέρη.
Την προσφορά για δύο χρόνια με τα δώρα που λες την πήρες από το τμήμα διακοπών;

Μεσα απο το site η προσφορα 20 ειναι μόνο για δορυφορικη tv χωρις νεα τηλεφωνικη γραμμη?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

μόλις ανανέωσα για ένα χρόνο στα 22 τελική τιμή . μονο τηλεόραση . Χωρίς πιέσεις οθτε απειλές για διακοπή. Λόγο της προσφοράς που παίζει την τιμή στην λένε οι ίδιοι και εσύ απλα συμφωνείς . real good

Την προσφορά για δύο χρόνια με τα δώρα που λες την πήρες από το τμήμα διακοπών;
Είχα κάνει αίτηση φορητότητας στο σταθερό γιατί παρά τις εκκλήσεις μου τότε για συμφωνία στην ίδια τιμή δεν συμφωνούσαν με τίποτα.
Οταν είδαν την αίτηση στην cyta με πήραν τηλ και μαζί με το σταθερό κλείσαμε και την tv που ήταν ίδιες ημερομηνίες.

Εγώ ανανεωσα τέλη Ιουνίου για 24 μήνες 22 ευρώ και 2 μήνες αλλά ακόμα δε μου έχουν στείλει το συμβόλαιο,μπορεί να μη μου το στείλουν και ποτέ!

Και η πλάκα είναι πως σου λένε πως το συμβόλαιο στο στέλνουν σε ένα 24ωρο στο mail σου ... :p

Κανονικα ετσι πρεπει παρτε τηλεφωνο να σας το ξαναστειλουνε και σε 5 λεπτα θα ειναι εκει

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Λοιπόν θα με τρελάνουν. Χθες μου είπαν 22 για ανανέωση full pack TV για 24 μήνες. Πριν λίγο κάλεσα για να δεχτώ την προσφορά και να ανανεώσω και μου είπαν ότι είναι για 12 μήνες. Προφανώς ένας από τους δύο υπαλλήλους έκανε λάθος. Τι ισχύει τελικά;
Και σε μενα αυτο μου ειπαν , οτι ειναι για 12μηνες και για 24μηνες παει 28+ δηλαδη τιμη καταλογου.
Οταν ρωτησα για τις αυξησεις που θα γινουν μου ειπε οτι δεν θα πιανει το δικο μου πακετο.
Η προσφορα τελειωνει στις 10 Αυγουστου, γιαυτο οποιος θελει να την παρει αλλα τελειωνει το συμβολαιο του μετα τις 10 μπορει να ανανεωσει απο τωρα.

Οι αυξησεις που θα γινουν θα ειναι περαν απο αυτη που αναφερει στο τελευταιο λογαριασμο που εκδοθηκε??????:

"Από 15/9/2017, η τιμή για το COSMOTE TV Full Pack που διαθέτετε, διαμορφώνεται στα 25,90 /μήνα (28,49 συμπεριλαμβανομένου του τέλους συνδρομητικής τηλεόρασης
10% που ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 54 του ν. 4389/2016). Σας ενημερώνουμε ότι έχετε τη δυνατότητα να καταγγείλετε αζημίως την σύμβασή σας εντός αποκλειστικής
προθεσμίας ενός (1) μήνα από την αλλαγή τιμής και έως 15/10/17 με την υποχρέωση να επιστρέψετε τον εξοπλισμό σε περίπτωση μίσθωσης, αλλιώς θα επιβαρυνθείτε με
τα τέλη μη επιστροφής εξοπλισμού σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του OTE."

Δεν μας βάζεις ένα screenshot του σημείου που λέει για την αύξηση; Οσο και αν ψάχνω στο τελευταίο λογαριασμό δε βρίσκω να λέει κάτι.
Μήπως δεν αφορά όλους η αύξηση; Εχω το 22 με 24μηνο.

Δεν μας βάζεις ένα screenshot του σημείου που λέει για την αύξηση; Οσο και αν ψάχνω στο τελευταίο λογαριασμό δε βρίσκω να λέει κάτι.
Μήπως δεν αφορά όλους η αύξηση; Εχω το 22 με 24μηνο.
Capture.PNG

Απο το τελευταιο λογαριασμο, βεβαια ενδιαμεσα εχω ανανεωσει και γω με την προσφορα στα 22 ευρω για 24 μηνες που ισχυει απο τον επομενο μηνα

Εχω την εντυπωση οτι η Cosmote θα κινηθει πλεον σε αυτη τη λογικη, 22 /μηνα για 12 μηνες και μετα τιμη καταλογου για αοριστου.
Οποτε αν θες τα 22 να παραμεινουν, θα δεσμευεσαι καθε χρονο.

Καλημερα.
Εχω απορια για να παρω την προσφορα στα 20ε πρεπει να βαλω κ τηλ.γραμμη οτε??
το ρωταω γιατι εχω ηδη triple play nova κ δεν θελω να διακοψω την συνδεση στην nova.

Δεν χρειάζεται τηλεφωνική γραμμή, μονο για τηλεόραση είναι η προσφορα.
Εχε υπόψη σου ότι είναι 22 ευρώ όχι 20