Με πήραν σήμερα για για την διακοπή που τους είπα, προφανώς βάζουν τον πιο πονηρό υπάλληλο που θα κάνει ότι μπορεί για να σε κρατήσει. Με ρώτησε γιατί θέλω να διακόψω, του είπα για την αύξηση αλλά και για τα παραπάνω που λέω στο ποστ και μου πρότεινε στην αρχή κάτι που δεν έχει αναφερθεί ως τώρα, μου είπε να συνεχίσω να βλέπω 2 μήνες ΔΩΡΕΑΝ και να το σκεφτώ για την διακοπή. Μου φάνηκε στην αρχή δελεαστικό, αλλά μετά που είπε πως αν δεν πάρω στο πέρας του διμήνου για διακοπή θα μπω σε συμβόλαιο 22 ευρώ για ένα χρόνο. Κάτι φάκα θα έπαιζε σε αυτό και του είπα ότι δεν θέλω.
Μετά έκανε το ύψιστο και μου είπε πως ενώ πληρώνω για 50ρι ίντερνετ, δεν πιάνω πάνω από 30 (ενώ δεν συμβαίνει αυτό) και ήθελε να με βάλει σε χαμηλότερο πρόγραμμα ίντερνετ και να συνεχίσω με 15 ευρώ τον οτε tv! Του είπα ότι δεν είναι έτσι μιας και καθημερινά κατεβάζω μεγάλα αρχεία και βλέπω τις ταχύτητες, αλλά και ελέγχω με μετρήσεις τις ταχύτητές μου και μου είπε πως μάλλον το σύστημά του δείχνει ...... λάθος! Το λέω το παραπάνω γιατί σίγουρα θα το κάνουν κάποιοι πωλητές για να ξεγελάσουν τον πελάτη.
Τελικός τους ξεφορτώθηκα και ήδη κόπηκε η εικόνα και απλά θα μου έρθει και κάποιο sms επιβεβαίωσης και να επιστρέψω την συσκευή με το χειριστήριο.
Όλα καλά τελικά! Πάμε παρακάτω!