Εμένα πάντως μου είπαν ότι θα μου στείλουν email, το οποίο ακόμα δεν έχει έρθειΠερυσι οταν ειχα κανει ανανεωση μου ειχανε στειλει την ιδια μερα το συμβολαιο στο mail.Φετος που ανανεωσα μου ειπανε δεν στελνουνε mail αλλα μυνημα στο κινητο μετα απο μερικες μερες αλλα ακομα δεν εχει ερθει τιποτα
εσας σας στειλανε συμβολαιο κανονικα οπως παλια?
Η εκλεκτή πελατεία έχει ανάγκη από προσφορές?? Χάχα τα 3 ευρώ διαφορά 25 με 22 λοοολ
Οποίος λαμβάνει νέα προσφορά να μας πει (αν θέλει φυσικά) αν είναι συνεπής ή οχι στους λογαριασμούς ή αν έχει πάγια εντολή...
Αν έχει σταθερό στην Cosmote ή/και κινητό/α...
Το λέω μήπως μπορέσουμε και συνδέσουμε με κάποιο τρόπο τις προσφορές...
Σωστή κίνηση.Μόλις πήρα το 13888 για διακοπή του οτε tv (είχα το full pack στα 15 ευρώ) και μου είπε η κοπέλα ότι μέσα σε 7 μέρες θα με πάρουν τηλέφωνο για λεπτομέρειες της διακοπής και επιστροφής του εξοπλισμού. Ελπίζω μην "ξεχάσουν" να με πάρουν και συνεχίσει το συμβόλαιο και μετά τρέχουμε. Της τόνισα βέβαια (μιας και είναι ηχογραφημένο) πως ΔΕΝ επιθυμώ ούτε μια μέρα μετά την λήξη και το έγραψε. Απλά για να είμαι καλυμμένος και γω!
Να σας πω την αλήθεια έχω ξενερώσει πρώτα απ' όλα με την ποιότητα της εικόνας όλων των καναλιών. Πήρα 58ρα 4κ και έχουν πονέσει τα μάτια μου με τα χάλια που βλέπω. Μου έβγαλαν και τα κανάλια που έβλεπα (discovery) και πήγαν οι πανέξυπνοι και έβαλαν το crime investigation σε βιντεοκασέτα-quality και μου έχουν κάτι food και fine living σε HD! Δεν αναφέρομαι καν στα viasat που παίζει να είναι ότι πιο χάλια επιλογή μπορούσαν να κάνουν και τα έχουν και αυτά σε χαμηλή ανάλυση. Είναι ντροπή εν έτη 2018 να έχεις κανάλια που σου καταστρέφουν τα μάτια, αλλά και σε κάνουν να νιώθεις μ@λ@κας για τα λεφτά που έδωσες να πάρεις τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας.
Θα παραμείνω με το netflix που το μοιράζομαι με έναν και με 6 ευρώ το μήνα ευχαριστιέμαι ποιότητα εικόνας και υποστήριξης! Έχουν αρχίσει και εκεί τελευταία να βάζουν ντοκιμαντέρ, οπότε καλά πάμε.
Επίσης τον τελευταίο χρόνο με έχει χαλάσει αφάνταστα και η αναμονή στο 13888 που φτάνει ακόμα και στο μισάωρο. Πολλά αρνητικά μαζεμένα για έναν όμιλο που οικονομικά φυσάει! Απλά βολεύτηκαν στα κέρδη και γύρισαν την πλάτη στους πελάτες. Άντε γειαααα τώρα και όταν με το καλό βάλουν μυαλό τα ξαναλέμε.
Σου έδινε το full στα 15; Η αν σου κατέβαζε το ίντερνετ θα πήγαινε συνδυαστικά γύρω στα 15 το τν;Με πήραν σήμερα για για την διακοπή που τους είπα, προφανώς βάζουν τον πιο πονηρό υπάλληλο που θα κάνει ότι μπορεί για να σε κρατήσει. Με ρώτησε γιατί θέλω να διακόψω, του είπα για την αύξηση αλλά και για τα παραπάνω που λέω στο ποστ και μου πρότεινε στην αρχή κάτι που δεν έχει αναφερθεί ως τώρα, μου είπε να συνεχίσω να βλέπω 2 μήνες ΔΩΡΕΑΝ και να το σκεφτώ για την διακοπή. Μου φάνηκε στην αρχή δελεαστικό, αλλά μετά που είπε πως αν δεν πάρω στο πέρας του διμήνου για διακοπή θα μπω σε συμβόλαιο 22 ευρώ για ένα χρόνο. Κάτι φάκα θα έπαιζε σε αυτό και του είπα ότι δεν θέλω.
Μετά έκανε το ύψιστο και μου είπε πως ενώ πληρώνω για 50ρι ίντερνετ, δεν πιάνω πάνω από 30 (ενώ δεν συμβαίνει αυτό) και ήθελε να με βάλει σε χαμηλότερο πρόγραμμα ίντερνετ και να συνεχίσω με 15 ευρώ τον οτε tv! Του είπα ότι δεν είναι έτσι μιας και καθημερινά κατεβάζω μεγάλα αρχεία και βλέπω τις ταχύτητες, αλλά και ελέγχω με μετρήσεις τις ταχύτητές μου και μου είπε πως μάλλον το σύστημά του δείχνει ...... λάθος! Το λέω το παραπάνω γιατί σίγουρα θα το κάνουν κάποιοι πωλητές για να ξεγελάσουν τον πελάτη.
Τελικός τους ξεφορτώθηκα και ήδη κόπηκε η εικόνα και απλά θα μου έρθει και κάποιο sms επιβεβαίωσης και να επιστρέψω την συσκευή με το χειριστήριο.
Όλα καλά τελικά! Πάμε παρακάτω!
Πάντως βλέπω ότι υπάρχει μία τάση φυγής γενικά από cosmote tv!
Το ξέρω,κι εγώ διέκοψα πριν 2 βδομάδες.Φίλε μου καλέ η εικόνα ΔΕΝ ΠΕΛΕΥΕΤΑΙ!!!
Έχω 65αρα qled και ΝΙΩΘΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙ κάθε φορά που ανοίγω το δέκτη της Cosmote.
Τουλάχιστο η Νόβα εδώ και χρόνια στα 2-3 πιο βαρβάτα κανάλια ή στις πιο βαρβάτες λαιβ μεταδόσεις δίνει ικανοποιητική εικόνα.
Φέτος στο NBA έφτασα να ψάχνω πειρατικά feeds για να δω τον αγώνα που έδειχνε η Cosmote και ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΤΕ.
ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΜΕΙΝΑΝ...
Άκρως λογικό.Μόνιμη μείωση περιεχομένου χωρίς καμία συγκρίσιμη αναπλήρωση ή βελτίωση υπηρεσιών.Πάντως βλέπω ότι υπάρχει μία τάση φυγής γενικά από cosmote tv!
Άκρως λογικό.Μόνιμη μείωση περιεχομένου χωρίς καμία συγκρίσιμη αναπλήρωση ή βελτίωση υπηρεσιών.
Προσωπικά θα μείνω μετά από πόσα χρόνια χωρίς συνδρομητική φέτος,και ο λόγος δεν θα είναι οικονομικός.Απογοήτευση
Άκρως λογικό.Μόνιμη μείωση περιεχομένου χωρίς καμία συγκρίσιμη αναπλήρωση ή βελτίωση υπηρεσιών.
Προσωπικά θα μείνω μετά από πόσα χρόνια χωρίς συνδρομητική φέτος,και ο λόγος δεν θα είναι οικονομικός.Απογοήτευση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.