Προσφορά Cosmote TV

Κι εγώ αν μπορούσα θα ακυρωνα τα Otecinema και Νοvacinema.Το καλύτερο είναι πλέον το Netflix.Και δεν μιλάω καν για τους παράνομους τρόπους θέασης.

By the way χτες με πήραν απο το 13888 για full pack με 17 ευρώ.

Δεν ξέρω αν είναι για όλους αλλά ίσως αξίζει ενα τηλέφωνο αν ενδιαφέρεστε.

Σήμερα πάντως σε κατάστημα Cosmote, άκουσα υπάλληλο να δίνει σε υποψήφιο πελάτη που θέλει να φύγει από Nova, 24ρι ίντερνετ στα 23 και κάτι, φουλ πακ tv στα 22 και σε περίπτωση που χρησιμοποιήσει (και μετακινήσει με δικά του έξοδα) το πιάτο της Nova, την τιβί στα 19 Ευρώ.

Εμένα έληγε το συμβόλαιο τέλος του μήνα και με πήραν απο 13888 να ανανεώσω αν θέλω στα 22, αντί για 25 που έχω το full pack.

Εμένα έληγε το συμβόλαιο τέλος του μήνα και με πήραν απο 13888 να ανανεώσω αν θέλω στα 22, αντί για 25 που έχω το full pack.

Πρωτοφανές !Εμένα ποτέ δεν με είχαν πάρει καν,όταν έληγε το συμβόλαιο,πόσο μάλλον να μου δώσουν χαμηλότερη τιμή.

Καλησπέρα, καλή σαρακοστή...

Μόνο τα Sports της COSMOTE TV (τίποτα άλλο καθότι υπάρχει και NOVA) σε τι τιμή μπορεί να τα διαπραγματευτεί κάποιος;

Καλησπέρα έκανα αίτηση στην nova στις 26 Φεβρουαρίου και μου έκανα προσφορά η cosmote. Έκανα αίτηση υπαναχώρησης σήμερα αλλά μου είπαν ότι πέρασαν 14 ημέρες. Σήμερα συμπληρώνονται δύο εβδομάδες. Ισχύει αυτό που μου είπαν;

Καλησπέρα έκανα αίτηση στην nova στις 26 Φεβρουαρίου και μου έκανα προσφορά η cosmote. Έκανα αίτηση υπαναχώρησης σήμερα αλλά μου είπαν ότι πέρασαν 14 ημέρες. Σήμερα συμπληρώνονται δύο εβδομάδες. Ισχύει αυτό που μου είπαν;
Τους έστειλες email την δήλωση υπαναχώρησης; Στο email είχα βάλει και screenshot με το sms που επιβεβαιώνουν την φορητότητα (η νόβα) για την ένδειξη της ημερομηνίας που παραλήφθηκε από αυτούς σαν απόδειξη ότι είμαι εντός των 14 ημερών,με πήραν τηλέφωνο την επόμενη και δέχτηκαν την ακύρωση (φυσικά ήμουν στην 6η μέρα).

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τους έστειλες email την δήλωση υπαναχώρησης; Στο email είχα βάλει και screenshot με το sms που επιβεβαιώνουν την φορητότητα (η νόβα) για την ένδειξη της ημερομηνίας που παραλήφθηκε από αυτούς σαν απόδειξη ότι είμαι εντός των 14 ημερών,με πήραν τηλέφωνο την επόμενη και δέχτηκαν την ακύρωση (φυσικά ήμουν στην 6η μέρα).

Την αίτηση για να πάω στην novaτην έστειλα αρχές Μαρτίου στη Nova με ημερομηνία 26 Φεβρουαρίου. Σε επικοινωνία με την cosmote μου είπαν μετράει πότε έστειλα την αίτηση και όχι την ημερομηνία που υπέγραψα. Ισχύει αυτό

Την αίτηση για να πάω στην novaτην έστειλα αρχές Μαρτίου στη Nova με ημερομηνία 26 Φεβρουαρίου. Σε επικοινωνία με την cosmote μου είπαν μετράει πότε έστειλα την αίτηση και όχι την ημερομηνία που υπέγραψα. Ισχύει αυτό
Αυτό σου γράφω, επειδή την αίτηση την έστειλα με courier (από νόβα ήταν κανονισμένο) με στείλανε SMS επιβεβαίωσης κάποια από τις επόμενες μέρες , έβγαλα Screenshot το μνμ που έκανε αναφορά πότε την παρέλαβαν και στο μνμ αναγράφονται ημερομηνία + ώρα!

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα δεν μου έστειλαν. Τι ισχύει τελικά η ημερομηνία που το παραλαμβάνουν ή της υπογραφής;

Εμένα δεν μου έστειλαν. Τι ισχύει τελικά η ημερομηνία που το παραλαμβάνουν ή της υπογραφής;
Ημερομηνία παραλαβής.

Η μεταφορά έγινε παρόλο που έστειλα την αίτηση υπαναχώρησης. Πρέπει να πληρώσω το πρόστιμο και τα τέλη σύνδεσης??

Γεια σας, την Κυριακή λήγει το συμβολαιο μου Cosmote DP L 26,36 & TV Full Pack 20 συνολο:46,36 .
Σε μια 1η επικοινωνία μου έδωσαν παλι την ίδια τιμή για internet 24μ & TV 12 μηνες.
Τους είπα δεν με ενδιαφέρει και θα κοιτάξω για αλλου.
Θα ήθελα να ξέρω όσοι έχουν αντίστοιχο πρόγραμμα ποσο πληρώνουν και αν παίζει να κατέβουν;
Με τον νεο νομο τώρα και φορητοτητα, λέω να αφήσω να λήξει το συμβολαιο μερικές μέρες μήπως και καλέσουν μόνοι τους(για τον φόβο των Ιουδαίων).
Ισχυει οτι αν κανεις φορητότητα ο τωρινός πάροχος δεν γνωρίζει παρα την 14η ημερα;

Με πήρε πριν λίγο από το 13888 ένας Δανιηλίδης ο οποίος χασκογελοντας ψέλλισε:

«Γεια σας(Χαχαχα), σας καλούμε από το 13888(Χαχαχα) για την ανανέωση του ΟΤΕ TV(Χαχαχα)...»

Και εκεί του το έκλεισα! Ακούγονταν κι αλλά γέλια από πίσω.

Λυπάμαι για τη κατάντια του ΟΤΕ.

Φυσικά θα προχωρήσω σε καταγγελία.

Στις 21/03 λήγει η 24μηνη δέσμευση που έχω.
Ποτέ πρέπει να καλέσω για διακοπή; 21 ή πιο πριν;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Στις 21/03 λήγει η 24μηνη δέσμευση που έχω.
Ποτέ πρέπει να καλέσω για διακοπή; 21 ή πιο πριν;

Εμένα η COSMOTE TV έληγε την 20-3-2019.

Με το 13888 δεν έβγαζα άκρη. Ήταν ανένδοτοι στα 25 για full pack και 20 για sports pack (βασικά με ενδιέφερε το sports pack επειδή ήδη επέγραψα με NOVA 3play Full)

Πήγα σε κατάστημα της COSMOTE την Τρίτη 12-3-2019...

- " 20 το full pack και 20 για sports pack" μου λέει (!!!)

- Με ενδιαφέρει - λέω - το sports pack και δεν δίνω πάνω από 15

- Δεν γίνεται μου λέει..

- Οκ, λέω, καταχώρησε διακοπή και σου φέρνω τον αποκωδικοποιητή στις 20-3-2019....

Την άλλη μέρα (Τετάρτη 13-3-2019) με κάλεσαν από 13888...

- "Τι ακριβώς θέλετε από TV";

- Μόνο sports. Πόσο;

- 15

- Τώρα δεν τα δίνω, πολλά είναι...

- Και 120 λεπτά τον μήνα σε κινητό cosmote για ένα χρόνο..

- Έκλεισε :)