Προσφορά Cosmote TV

Σημερα μιλησα γιατι ληγει το συμβολαιο μου σε 9 μερες και απο 15 ευρω τον μηνα που πληρωνα το full pack μου εκαναν προταση για 20 ευρω τον μηνα για εναν χρονο.

Σημερα μιλησα γιατι ληγει το συμβολαιο μου σε 9 μερες και απο 15 ευρω τον μηνα που πληρωνα το full pack μου εκαναν προταση για 20 ευρω τον μηνα για εναν χρονο.

Έκανες αίτημα διακοπής?Κι εμένα τελειώνει 7 Ιουλίου.

Έκανες αίτημα διακοπής?Κι εμένα τελειώνει 7 Ιουλίου.
Όχι δεν έκανα αίτημα διακοπής και δεν ήθελα να ρισκάρω κάτι και να μου το κόψουν είτε γιατί δεν θα μ'επαιρναν τηλέφωνο είτε γιατί μπορει να με έπαιρναν
και λογο δουλειάς να μην μπορούσα να μιλήσω μαζί τους την δεδομένη χρονική στιγμή.
Είναι πολλά τα άτομα που παρακολουθούν τηλεόραση σπίτι κι αν γινόταν καμία μαμακια θα ετρεχα.

Δεν πειράζει από 0,50 την ημέρα θα πάμε στα 0,66 την ημέρα.Αν το δεις έτσι είναι οκ και λες δεν πίνω κι ένα καφέ που λέει ο λόγος τον μήνα και το βγάζω.

Άλλα όντως αν το δεις χονδρικά κι έτσι όπως πρέπει η αύξηση είναι μεγάλη άλλα εξήγησα τους λόγους που δεν ήθελα να το ρισκάρω και το ότι βλέπουμε αρκετοί
τηλεόραση στο σπίτι οπότε πήρα την απόφαση να το δεχτώ.

Όχι δεν έκανα αίτημα διακοπής και δεν ήθελα να ρισκάρω κάτι και να μου το κόψουν είτε γιατί δεν θα μ'επαιρναν τηλέφωνο είτε γιατί μπορει να με έπαιρναν
και λογο δουλειάς να μην μπορούσα να μιλήσω μαζί τους την δεδομένη χρονική στιγμή.
Είναι πολλά τα άτομα που παρακολουθούν τηλεόραση σπίτι κι αν γινόταν καμία μαμακια θα ετρεχα.

Δεν πειράζει από 0,50 την ημέρα θα πάμε στα 0,66 την ημέρα.Αν το δεις έτσι είναι οκ και λες δεν πίνω κι ένα καφέ που λέει ο λόγος τον μήνα και το βγάζω.

Άλλα όντως αν το δεις χονδρικά κι έτσι όπως πρέπει η αύξηση είναι μεγάλη άλλα εξήγησα τους λόγους που δεν ήθελα να το ρισκάρω και το ότι βλέπουμε αρκετοί
τηλεόραση στο σπίτι οπότε πήρα την απόφαση να το δεχτώ.

Ναι το καταλαβαίνω.Εγώ πάντως οπότε ανανεωνα,είχα στο μυαλό μου ότι αν τυχαινα σε τυπικό υπάλληλο και δεν έπιανε η τακτική μου,θα έλεγα να περιμένουν να το ξανασκεφτω.Ώστε να ξαναδοκιμασω.Και εννοείται ότι δεν θέλω να διακόψω.

1 μηνα πριν και πηρανε μονοι τους? δεν καταλαβαινω πως κανουνε τους διαχωρισμους εμενα ποτε δεν με εχουνε παρει πριν ληξη

1 μηνα πριν και πηρανε μονοι τους? δεν καταλαβαινω πως κανουνε τους διαχωρισμους εμενα ποτε δεν με εχουνε παρει πριν ληξη

Εμένα δε με έπαιρναν καν.

Δεχθηκα πρπσφορα πριν απο 3 ημερες στα 25 ευρω φουλ πακ και ενω διευκρινησα οτι εχω και pvr αποκωδικοποιητη μου ειπε η κοπελα οτι ολα μαζι ειναι 25. Σημερα ειδα το συμβολαιο που μου εστειλαν και γραφει 25 + 3 καθε μηνα για τον pvr. Τους πηρα τηλ και δηλωσα οτι θελω να υπαναχωρησω. Ισχυει η υπαναχωρηση ειτε αν δεν καταλαβα κατι ειτε αν μου ειπε η κοπελα 25 ολα μαζι ή πρεπει να.κανω κατι αλλο διοτι μου τα μασουσε στο τηλεφωνο η κοπελα. Ευχαριστω

Ληγει το συμβολαιο μου cosmote tv στις 17/7 και θελω να κανω αιτηση διακοπης, υπαρχει καποιο εντυπο και τηλ fax η e-mail.