Προσφορά Cosmote TV

Ληγει το συμβολαιο μου cosmote tv στις 17/7 και θελω να κανω αιτηση διακοπης, υπαρχει καποιο εντυπο και τηλ fax η e-mail.

Πάρε κατευθείαν τηλ στο 13888.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

εμείς που έχουμε το cinema pack στα 15 ευρώ μας είπαν 10 ευρώ παραπάνω για τα sports .Για τα 20 ευρώ φουλ πακ ποιό τηλέφωνο σας πήρε για αυτήν την προσφορά?γιατί 22 πληρώναμε για το φουλ πακ

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

εμείς που έχουμε το cinema pack στα 15 ευρώ μας είπαν 10 ευρώ παραπάνω για τα sports .Για τα 20 ευρώ φουλ πακ ποιό τηλέφωνο σας πήρε για αυτήν την προσφορά?γιατί 22 πληρώναμε για το φουλ πακ
13888
Mηπως πληρώνατε 22 full pack με 24 μήνες συμβόλαιο με τους 2 πρώτους μήνες δωρεάν?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

13888
Mηπως πληρώνατε 22 full pack με 24 μήνες συμβόλαιο με τους 2 πρώτους μήνες δωρεάν?
Αυτό είχες και εσύ πριν ανανεώσεις ή είχες για 1 χρόνο στα 20 ;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Αυτό είχες και εσύ πριν ανανεώσεις ή είχες για 1 χρόνο στα 20 ;
Μου είχαν προτείνει 24 μήνες με 22 και οι δύο πρώτοι δώρο αλλά τους είπα όχι και πήρα 20 για 12 μήνες

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

13888

Όχι για 12 μήνες ήταν το συμβόλαιο 22 ευρώ φουλ πακ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Μου είχαν προτείνει 24 μήνες με 22 και οι δύο πρώτοι δώρο αλλά τους είπα όχι και πήρα 20 για 12 μήνες
Εχεις μονο cosmote tv?

Από 13888 σας παίρνουνε η από άλλο νούμερο;
Έχουνε και το να με πάρουν και αυτό που δίνουν και 120 λεπτά είναι ενδιαφέρον καθώς γλιτώνεις την κάρτα κάποιες φορές. Εγώ δεν χρησιμοποιώ και πολύ πλέον τα λεπτά του κιν όποτε μπορεί κ μήνα να βγάζω με 120 κάποιες φορές

Τελικά 22 full pack +120 λεπτά στο κινητο προς όλους για ενα χρονο.

Έκανες αίτημα διακοπής για να σου δώσουν την προσφορά;

Έκανες αίτημα διακοπής για να σου δώσουν την προσφορά;

Πριν μερικές ώρες,η cosmote Μου έστειλε μήνυμα ότι έχει για μένα το full pack με 22 για 1 χρονο (δεν ειπαν κατι για κινητά αλλά δεν με ενδιαφέρουν έτσι κι αλλιώς ) κι ανανεωσα χωρις κόπο,οπότε είμαι ικανοποιημένος.22 στη cosmote και 25 στη nova,ειμαι κομπλέ για φέτος.

Πριν μερικές ώρες,η cosmote Μου έστειλε μήνυμα ότι έχει για μένα το full pack με 22 για 1 χρονο (δεν ειπαν κατι για κινητά αλλά δεν με ενδιαφέρουν έτσι κι αλλιώς ) κι ανανεωσα χωρις κόπο,οπότε είμαι ικανοποιημένος.22 στη cosmote και 25 στη nova,ειμαι κομπλέ για φέτος.
Μήνυμα στο κινητό σου έστειλαν?

Έκανα ανανέωση σήμερα. 20 ευρώ για 12 μήνες από τα 22 ευρώ που πλήρωνα τα δύο τελευταία χρόνια.

Έκανα ανανέωση σήμερα. 20 ευρώ για 12 μήνες από τα 22 ευρώ που πλήρωνα τα δύο τελευταία χρόνια.

Έκανες αίτημα διακοπής για να πάρεις καλύτερη τιμή;

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Έκανες αίτημα διακοπής για να πάρεις καλύτερη τιμή;

Με πήρανε αυτοί. μου είπανε 22 ευρώ, απάντησα όχι και έκανα αίτημα διακοπής.
Μετά από μια μέρα με πήρανε πάλι και μου είπανε 20 ευρώ.

Να ρωτήσω κάτι. Εχω το full pack στα 25 , ληγει σε λιγες ημέρες, μου δίνουν ίδια τιμή αλλα θέλω να το πάω στα 22 οπως το είχα παλιά και το δίνουν σε νεους συνδρομητές
Εκανα αιτημα πρόθεσης ακύρωσης και περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο.

1. Με τέτοιο αίτημα και οχι διακοπής έχω ελπίδες;
2. Στο sports pack στο on demand πακέτο εχω προσβαση στις δωρεάν κια επί πληρωμή ταινίες και σειρές;
Γιατί αν περιλαμβάνονται σκέφτομαι να τους το αντιπροτείνω μπας και ρίξω την τιμή
Ευχαριστώ

Τελικά αποδέχθηκα προσφορά τους για 15 ευρώ το sports pack συν ένα κουπόνι 10 ευρώ για ενοικίαση ταινιών. Το full μου το έδιναν στα 22 ευρω αλλά μιας και δεν πολυβλεπω ταινίες και σειρές είπα να εξοικονόμησω τα χρήματα.
Με 23 60 έχω και Vodafone TV με nova sports οπότε με σύνολο 37.60 έχω ο τι χρειαζομαι ( τηλέφωνο internet δύο αθλητικές πλατφόρμες eurosport όλα τα ντοκιμαντέρ και επι πληρωμή υπηρεσίες).Του χρόνου που λήγουν και τα δύο βλέπουμε.