Εμένα με vdsl 50L μου το άφησαν στα 15 το full pack.
Συνολο ποαα πληρωνεις τωρα με vdsl 50.
Εμένα με vdsl 50L μου το άφησαν στα 15 το full pack.
Σημερα μιλησα γιατι ληγει το συμβολαιο μου σε 9 μερες και απο 15 ευρω τον μηνα που πληρωνα το full pack μου εκαναν προταση για 20 ευρω τον μηνα για εναν χρονο.
Εμένα βέβαια δεν θα μου άρεσε καθόλου 5 ευρώ πάνω.Έκανες αίτημα διακοπής?Κι εμένα τελειώνει 7 Ιουλίου.
Όχι δεν έκανα αίτημα διακοπής και δεν ήθελα να ρισκάρω κάτι και να μου το κόψουν είτε γιατί δεν θα μ'επαιρναν τηλέφωνο είτε γιατί μπορει να με έπαιρνανΈκανες αίτημα διακοπής?Κι εμένα τελειώνει 7 Ιουλίου.
Όχι δεν έκανα αίτημα διακοπής και δεν ήθελα να ρισκάρω κάτι και να μου το κόψουν είτε γιατί δεν θα μ'επαιρναν τηλέφωνο είτε γιατί μπορει να με έπαιρναν
και λογο δουλειάς να μην μπορούσα να μιλήσω μαζί τους την δεδομένη χρονική στιγμή.
Είναι πολλά τα άτομα που παρακολουθούν τηλεόραση σπίτι κι αν γινόταν καμία μαμακια θα ετρεχα.
Δεν πειράζει από 0,50 την ημέρα θα πάμε στα 0,66 την ημέρα.Αν το δεις έτσι είναι οκ και λες δεν πίνω κι ένα καφέ που λέει ο λόγος τον μήνα και το βγάζω.
Άλλα όντως αν το δεις χονδρικά κι έτσι όπως πρέπει η αύξηση είναι μεγάλη άλλα εξήγησα τους λόγους που δεν ήθελα να το ρισκάρω και το ότι βλέπουμε αρκετοί
τηλεόραση στο σπίτι οπότε πήρα την απόφαση να το δεχτώ.
Ανανέωσα μόλις στα 20 ευρώ ξανά το full pack για 12 μήνες.
1 μηνα πριν και πηρανε μονοι τους? δεν καταλαβαινω πως κανουνε τους διαχωρισμους εμενα ποτε δεν με εχουνε παρει πριν ληξη
Στην ίδια τιμή που το είχες και πριν ανανέωσες;Ανανέωσα μόλις στα 20 ευρώ ξανά το full pack για 12 μήνες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.