Προσφορά Cosmote TV

Κανείς δεν ξέρει αν αυτή η προσφορά ισχύει, ή αν πρόκειται για αστικό μύθο.
Και γω πριν 2 μήνες χρησιμοποίησα τη γνωστή απειλή "σας κόβω εδώ και τώρα"
και μου έδωσαν το sport pack στα 15 ,
μαζί με κάτι εκπτώσεις σε κινητά cosmote (που δεν έχω)
και 10 για 2 μήνες για ταινίες on demand (που δεν με νοιάζει).

Σε λίγες ημέρες έληγε η συνδρομή μου και πριν λίγο με κάλεσαν και μου έδωσαν την ήδη υπάρχουσα (20 τελική) τιμή που έχω, για το πλήρες πακέτο. Σε σχέση με πέρυσι και πρόπερσι που είχα κάνει αίτημα διακοπής σε κατάστημα ήταν πιο άμεσοι.

και γω με 20 ανανεωσα για 1 ετος...πιο κατω δεν πεφτανε με τπτ.

Το ίδιο κι εγώ 20 full pack 2η χρόνια ίδια τιμή 3η συνολικά. Δεν απείλησα καν με διακοπη απλά πήρα τηλ και ρώτησα πουλήγει το συμβόλαιο μου και ποτε θα επανέλθει στην εμπορική τιμή.

Τσάμπα η όλη ταλαιπωρία απ το πρωί με το τρελό αλλαλούμ στο 13888.
Ήθελα πραγματικά να πάω Cosmote αλλά με τέτοια τρελή διαφορά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο παρά να συνεχίσω στην Nova και πιθανότερο να κόψω και Cosmote TV.
Πως στο καλό πετύχατε κάποιοι να πάρετε το 48 (πιθανόν και στα 48 να πήγαινα και ας ήταν 9 ευρώ πάνω απο Nova) μακάρι να ήξερα :)

Άστο... μην ασχολείσαι με το 13888... Είναι "σύστημα" όταν ζητάς εσύ μια προσφορά να σε...κουφαίνουν :)

- Κράτα την Nova sta 39,6 (με VDSL 50 mpps & full pack)

- Πήγαινε σε ένα κατάστημα Cosmote (φυσικό κατάστημα... ΟΧΙ στο 13888) και "σφίξε" μία διακοπή cosmote TV....

Την άλλη μέρα (ή το πολύ εντός 3 ημερών) θα σε πάρουν τηλέφωνο από το...13888 για ανανέωση συνδρομής...

Ζήτα μόνο το Cosmote Sports (για τις ταινίες ούτε λόγος, καλύπτεσαι εξάλλου από την NOVA)...

- Θα σου προτείνουν 15 ... εσύ όμως θα κάνεις "μουτσουτσούνια" ( θα λες... εεε...είναι πολλά ...πληρώνω και NOVA... δεν μπορώ να διαθέσω τόσα...κλπ...)

- Θα σου προτείνουν 15 και 2 'ωρες ΔΩΡΕΑΝ τον μήνα σε ένα καρτοκινητό cosmote...

ΠΕΣ ΟΚ... και καλορίζικο... :)

ΟΛΑ ΜΑΖΙ 54,6 ( Full NOVA, Full τηλεφωνία, VDSL 50, Cosmote Sports, 120' λεπτά / κάθε μήνα κινητά)

Re: Νέα για Cosmote TV

στη συνεχεια των προηγουμενων σημερα επικοινωνησα μαζι τους κ τους ειπα ότι δεν είναι δυνατον πριν 1 μηνα που εληγε το συμβολαιο να μην μου δεινατε καλυτερη η εστω την ιδια προσφορα επειδή δεν υπηρχε τετοια πακετα τωρα, κ πριν λιγες μερες να βλεπω αλλαγες στα τιμολογια των νεων(15 υπενθιμιζω το σινεμά κ 22 το full) κ ζητησα αναπροσαρμογή(εχουν περασει κ οι 20 μερες που ειχα διορια). μου απαντανε δεν γινεται κ λεω κανω αιτημα για διακοπη κ στα 2 μπουκετα που εχω. υπενθιμιζω χρονια συνδρομητρια χωρις ποτε να εχω ζητησει κατι παρομοιο. μου λεει η κομελα καταχορυθηκε απλα καποιος θα σας παρει τηλεφωνο να σας ενημερωσει. οκ λεω η θα με παρουν να μου πουν ότι υπαρχει καποια μειωση η ότι δεν γινεται κατι. δεν περνανε 4 ωρες, χωρις καποιο τηλεφωνο κ εχει γινει διακοπη των υπηρεσιων μου. ετσι λοιπον πρωην κατοχος cosmote tv πλεον. το θεωρω απαραδεκτο παντως ετσι όπως εγινε.
επρεπε αυτό ισως να το κανω τοτε κ όχι τωρα.

στη συνεχεια των προηγουμενων σημερα επικοινωνησα μαζι τους κ τους ειπα ότι δεν είναι δυνατον πριν 1 μηνα που εληγε το συμβολαιο μου να μην μου δεινατε καλυτερη η εστω την ιδια προσφορα επειδή δεν υπηρχε τετοια πακετα τωρα, κ πριν λιγες μερες να βλεπω αλλαγες στα τιμολογια των νεων(15 υπενθιμιζω το σινεμά κ 22 το full) κ ζητησα αναπροσαρμογή(εχουν περασει κ οι 20 μερες που ειχα διορια). μου απαντανε δεν γινεται κ λεω κανω αιτημα για διακοπη κ στα 2 μπουκετα που εχω. υπενθιμιζω χρονια συνδρομητρια χωρις ποτε να εχω ζητησει κατι παρομοιο. μου λεει η κομελα καταχορυθηκε απλα καποιος θα σας παρει τηλεφωνο να σας ενημερωσει. οκ λεω η θα με παρουν να μου πουν ότι υπαρχει καποια μειωση η ότι δεν γινεται κατι. δεν περνανε 4 ωρες, χωρις καποιο τηλεφωνο κ εχει γινει διακοπη των υπηρεσιων μου. ετσι λοιπον πρωην κατοχος cosmote tv πλεον. το θεωρω απαραδεκτο παντως ετσι όπως εγινε. επρεπε αυτό ισως να το κανω τοτε κ όχι τωρα.

Όπως καταλαβα εγω η καθε περιπτωση ειναι διαφορετική , εγω πηρα το full tv pack με 15 ευρω (2 φορα) αλλα αλλαξα πακετο και πηγα απο τα 24 στα 50μβ.
Στην αρχικη προσφορα μου ειχαν πει 22 ευρω στα 50μβ , εκανα αιτημα διακοπης και στην αντιπροταση ηταν να παω στο full στα 20.
Μετα απο κουβεντα με το 13888 και το τμημα διακοπης καταφερα και πηρα την tv στα 15. Ειναι όπου σε πιασουνε και ποσο ρισκο εχει το να πεις κανω διακοπη , να εισαι στο τελος της συμβασης κτλ

Δεν είναι ακριβώς διαφορετική κάθε περίπτωση, υπάρχουν ομάδες καταναλωτών και τα σενάρια επιλογές που έχουν να προτείνουν τα τμήματα διακοπής είναι συγκεκριμένα και φτάνουν μέχρι ένα όριο όταν είσαι ανένδοτος να φύγεις. πχ 15 full pack ναι μπορείς αλλά πρέπει να σε πιάσει από άλλου (Vdsl πχ). Μόνο την τηλεόραση, δεν μπορεί να σου δώσει 15 , 18 είναι το λιγότερο που έχω διαβάσει εδώ μέσα.

Επίσης πέρυσι 1η ανανέωση έκανα κανονικά αίτηση διακοπής 13888 και μετά διαπραγματεύτηκα με το τμήμα διακοπών. Είχαν δυο σενάρια κι επειδή απέρριψα το 1ο κατευθείαν με πέταξε στο 2ο: Τότε το 1ο ήταν full pack ίδια τιμή (22 ) και κάποιους Μήνες δωρεάν τις on demand ενώ το 2ο σενάριο ήταν κατευθείαν στα 20 και γεια σας.
2η χρόνια φέτος παίρνω τηλ 13888 απλά για να μάθω -και καλά- μέχρι ποτέ ισχύει η προνομιακή τιμή ώστε να κάνω διακοπή Χ μέρες πριν. Από την άλλη πλευρά ακούω το αμίμητο, δλδ θέλετε να διακόψετε μετά το συμβόλαιο; Όταν της είπα ε ναι θα διακόψω, 2-3’ αναμονή και ατάκα ότι μπορεί να μου κάνει την ίδια τιμή μόνο αν ανανεώσουμε σήμερα. Δεν το ρίσκαρα 1ον γιατί δε μίλαγα με τμήμα διακοπών όποτε δεν ήξερα τι σενάρια έχει αλλά κυρίως επειδή «κρέμονται» άλλοι 2 πίσω από μένα -ο ενας tv go αποκλειστικά εξωτερικό- και δεν ήθελα να τους κρεμάσω. Σημειώστε ότι στη 2η ανανέωση λίγες μέρες πριν είχα κάνει και διακοπή τηλεφώνου isdn με 3 νούμερα και vdsl το οποίο μάλλον δεν έπαιξε ρόλο στην προσφορά τους.
Όπως σωστά αναφέρθηκε είναι πάντα καλύτερα η αίτηση διακοπής να γίνεται σε φυσικό κατάστημα ώστε να δρομολογείται στο »τμήμα παζαριών»και να μη χάνεται στα κουμπάκια που θα πατήσει ο κάθε 13888ος.

Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

στη συνεχεια των προηγουμενων σημερα επικοινωνησα μαζι τους κ τους ειπα ότι δεν είναι δυνατον πριν 1 μηνα που εληγε το συμβολαιο να μην μου δεινατε καλυτερη η εστω την ιδια προσφορα επειδή δεν υπηρχε τετοια πακετα τωρα, κ πριν λιγες μερες να βλεπω αλλαγες στα τιμολογια των νεων(15 υπενθιμιζω το σινεμά κ 22 το full) κ ζητησα αναπροσαρμογή(εχουν περασει κ οι 20 μερες που ειχα διορια). μου απαντανε δεν γινεται κ λεω κανω αιτημα για διακοπη κ στα 2 μπουκετα που εχω. υπενθιμιζω χρονια συνδρομητρια χωρις ποτε να εχω ζητησει κατι παρομοιο. μου λεει η κομελα καταχορυθηκε απλα καποιος θα σας παρει τηλεφωνο να σας ενημερωσει. οκ λεω η θα με παρουν να μου πουν ότι υπαρχει καποια μειωση η ότι δεν γινεται κατι. δεν περνανε 4 ωρες, χωρις καποιο τηλεφωνο κ εχει γινει διακοπη των υπηρεσιων μου. ετσι λοιπον πρωην κατοχος cosmote tv πλεον. το θεωρω απαραδεκτο παντως ετσι όπως εγινε.
επρεπε αυτό ισως να το κανω τοτε κ όχι τωρα.

Σορρυ αν δεν κατάλαβα καλά, αλλά θες να σου κανουν καλύτερη τιμή απο 22 για το full pack?

Άστο... μην ασχολείσαι με το 13888... Είναι "σύστημα" όταν ζητάς εσύ μια προσφορά να σε...κουφαίνουν :)

- Κράτα την Nova sta 39,6 (με VDSL 50 mpps & full pack)

- Πήγαινε σε ένα κατάστημα Cosmote (φυσικό κατάστημα... ΟΧΙ στο 13888) και "σφίξε" μία διακοπή cosmote TV....

Την άλλη μέρα (ή το πολύ εντός 3 ημερών) θα σε πάρουν τηλέφωνο από το...13888 για ανανέωση συνδρομής...

Ζήτα μόνο το Cosmote Sports (για τις ταινίες ούτε λόγος, καλύπτεσαι εξάλλου από την NOVA)...

- Θα σου προτείνουν 15 ... εσύ όμως θα κάνεις "μουτσουτσούνια" ( θα λες... εεε...είναι πολλά ...πληρώνω και NOVA... δεν μπορώ να διαθέσω τόσα...κλπ...)

- Θα σου προτείνουν 15 και 2 'ωρες ΔΩΡΕΑΝ τον μήνα σε ένα καρτοκινητό cosmote...

ΠΕΣ ΟΚ... και καλορίζικο... :)

ΟΛΑ ΜΑΖΙ 54,6 ( Full NOVA, Full τηλεφωνία, VDSL 50, Cosmote Sports, 120' λεπτά / κάθε μήνα κινητά)

Αυτά τα έχω κάνει μέρες πριν ήδη

Έχω ήδη ανανεώσει με Nova 2 χρόνια στα 34,9 (μόνο Αθλητικά τελικά γιατί δεν με ενδιαφέρουν οι ταινίες) και έχω κάνει εδώ και μέρες αίτημα πρόθεσης διακοπής στην Cosmote.. όντως με πήραν πριν 2 μέρες και μου πρόσφεραν 20 για το full και 15 για τα Αθλήτικά αλλά ήταν ανένδοτος στο να συνεχίσει να μου δίνει το 1gb σε ένα καρτοκινητό που μου έδιναν. Εκεί τσίνισα λίγο και του είπα πως θα πρέπει λίγο να το δω με την σύζυγο και αν γίνεται να με ξανακαλέσει αύριο (χθες δηλαδή) ίδια ώρα για να απαντήσω σίγουρα... παρόλα τα "φυσικά θα σας πάρω εγώ ο ίδιος αύριο ίδια ώρα" ε δεν με ξαναπήραν ποτέ και μου λένε να περιμένω ΚΑΠΟΙΑ στιγμή να με ξανακαλέσουν :) ... Αν μου είχαν πει πως θα συνέχιζε και το 1gb, θα είχα ήδη ανανεώσει.

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Σορρυ αν δεν κατάλαβα καλά, αλλά θες να σου κανουν καλύτερη τιμή απο 22οŸ‚ για το full pack?
όχι ακου πως εχει...προηγουμενο συμβολαιο εδινα 25 για το full και 15 gia to cinema. αυτά ληξαν πριν 1,5 περιπου μηνα. εκεινη τη στιγμη οι τιμες καταλογου για καποιον που ηθελε να γινει νεος συνδρομητης ηταν 25 για το full και 19,9 για το cinema. κατω από αυτές τις τιμες δεν με ριχναν χωρις να κανω αιτήματα διακοπης η θα το σκεφτω κλπ...λεω οκ αφου τοσο εχουν κ τα νεα πακετα για καποιον. πριν λιγες μερες όπως θα εχεις δει οι τιμες αλλαξαν. και παει 22 το full και 15 το cinema. εκει τους ξανακαλεσα κ τους λεω είναι αδικο πριν εναμιση μηνα επειδή δεν υπηρχαν αυτές οι τιμες καταλογου να μην γινεται ενώ τωρα θεωρω ότι θα γινονταν. δηλαδή αν εληγε τωρα το συμβολαιο μου κ εκανα αιτημα για διακοπη εκτιμω ότι θα μου εδιναν το 22 κ 15 αντιστοιχα. να μην στα πολυλογω σημερα με ξανακαλεσαν κ μου λενε δεν γινεται κατι εφοσων ξεκινησε νέο συμβολαιο κ αν ηθελα διακοπη θα επρπεπε να πληρωσω περιπου 220 ευρο (110+110) για τα δυο μπουκετα που εχω κ σπαω συμβολαιο. μαλιστα όταν ξαναμιλησα περι τιμων μου λεει ότι τα 15 κ 22 που βλέπετε τωρα online είναι χωρις τους φορους ενώ τα δικα σας με αυτους. κατι που κοιταξα στο site τους μετα κ δεν ισχυει είναι όλα μαζι τελικες τιμες. τελος, μου ανεφερε ότι πρεπει να είμαι κ ευχαριστημενη καθως η αρχικη τιμη πχ του full pack που διαθέτω είναι στα 31, κατι ενώ εγω το εχω με 25. αυτό δεν το γνωρίζω τι εννοει αρχικη κλπ παντως 31, κατι είναι το full pack στην ευρυζωνικη συνδεση κ όχι απλα με δορυφορο που εχω εγω. μιλαμε για διαφορα 16 ευρο το διμηνο!

όχι ακου πως εχει...προηγουμενο συμβολαιο εδινα 25 για το full και 15 gia to cinema. αυτά ληξαν πριν 1,5 περιπου μηνα. εκεινη τη στιγμη οι τιμες καταλογου για καποιον που ηθελε να γινει νεος συνδρομητης ηταν 25 για το full και 19,9 για το cinema. κατω από αυτές τις τιμες δεν με ριχναν χωρις να κανω αιτήματα διακοπης η θα το σκεφτω κλπ...λεω οκ αφου τοσο εχουν κ τα νεα πακετα για καποιον. πριν λιγες μερες όπως θα εχεις δει οι τιμες αλλαξαν. και παει 22 το full και 15 το cinema. εκει τους ξανακαλεσα κ τους λεω είναι αδικο πριν εναμιση μηνα επειδή δεν υπηρχαν αυτές οι τιμες καταλογου να μην γινεται ενώ τωρα θεωρω ότι θα γινονταν. δηλαδή αν εληγε τωρα το συμβολαιο μου κ εκανα αιτημα για διακοπη εκτιμω ότι θα μου εδιναν το 22 κ 15 αντιστοιχα. να μην στα πολυλογω σημερα με ξανακαλεσαν κ μου λενε δεν γινεται κατι εφοσων ξεκινησε νέο συμβολαιο κ αν ηθελα διακοπη θα επρπεπε να πληρωσω περιπου 220 ευρο (110+110) για τα δυο μπουκετα που εχω κ σπαω συμβολαιο. μαλιστα όταν ξαναμιλησα περι τιμων μου λεει ότι τα 15 κ 22 που βλέπετε τωρα online είναι χωρις τους φορους ενώ τα δικα σας με αυτους. κατι που κοιταξα στο site τους μετα κ δεν ισχυει είναι όλα μαζι τελικες τιμες. τελος, μου ανεφερε ότι πρεπει να είμαι κ ευχαριστημενη καθως η αρχικη τιμη πχ του full pack που διαθέτω είναι στα 31, κατι ενώ εγω το εχω με 25. αυτό δεν το γνωρίζω τι εννοει αρχικη κλπ παντως 31, κατι είναι το full pack στην ευρυζωνικη συνδεση κ όχι απλα με δορυφορο που εχω εγω. μιλαμε για διαφορα 16 ευρο το διμηνο!

Η αλήθεια είναι πως είναι άδικο αυτό που σου έκαναν και ειδικα για παλιούς συνδρομητές όπως εμεις..
Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα εκανα διακοπή για 1-2 μηνες (εκτός αν καιγοσουν) θα έβλεπα τις τιμες αν άλλαξαν και θα περίμενα να με ξαναπάρουν για τις νέες προσφορές (σίγουρα θα σε ξαναπαιρναν τηλ για να μη σε χάσουν).
Μερικές φορες παίζει ρολο κ με ποιον ή ποια μιλάς για τις ανανεώσεις..
Και εσύ μάλλον θα επεσες σε καμια "περίπτωση" δυστυχώς..

Άντε μετά απο τρελή ταλαιπωρία και μετά απο δεύτερο αίτημα (πρόθεσης) διακοπής, που ευτυχώς χθες πρωί έγινε και χθες μεσημέρι με πήραν γιατί έπεσε γκρίνια για την ταλαιπωρία, καθώς το πρώτο αίτημα ακυρώθηκε επειδή ο εκπρόσωπος τους δεν με πήρε ποτέ την συμφωνημένη μέρα/ώρα και ενώ ήμουν έτοιμος να προχωρήσω όντως με την διακοπή, αυτή τη φορά έπεσα σε εξυπηρετική εκπρόσωπο και ανανέωσα και εγώ για 15 ευρώ σε sports pack + 600mb τον μήνα σε ένα καρτοκινητό για ένα έτος (όπως και πριν).

34,9 η Nova 3play (sports pack) και 15 ευρώ Cosmote TV sports pack = 50 τα πάντα όλα, όταν πριν έδινα 48,3 + 22 = 70+ (full pack βέβαια και nova και cosmote αλλά ούτε μια ταινία δεν είδα ποτέ....

Αν κάποιον τον ενδιέφεραν οι ταινίες στα 2 πακέτα, τότε το maximum θα ήταν 39,6 η Nova για 3play FULL και 20 ευρώ η cosmote για Full TV οπότε αν τα κράταγα όλα ακριβώς ίδια με πριν και πάλι θα ήταν 10+ κάτω.

Με λίγο επιμονή και άμα δεν είναι κανείς άτυχος να πέσει σε κανέναν περίεργο (όπως έπεσα όταν ήθελα να πάω τα πάντα σε cosmote και έτσι με έσπρωξαν να συνεχίσω στην Nova), μπορείτε να κάνετε καλή συμφωνία αν σας λήγει το συμβόλαιο (ειδικά με τον παραπάνω συνδυασμό).

Υ.Γ. Εκεί που είναι πιο δύσκολα τα πράγματα απ ότι είδα και εγώ είναι στους νέους πελάτες που θέλουν πχ να κάνουν φορητότητα.
Αντί εκεί να υπάρχει κάποιος άνθρωπος να συζητήσεις κάποια πιθανή προσφορά (ειδικά όταν φέρνεις πολλά πράγματα μαζί, όπως και internet και tv και κινητά), πέφτεις πάνω σε εκπροσώπους που σου δίνουν τιμές καταλόγου ακόμα και αν αυτές είναι πιο ακριβές από ότι δίνεις (πχ μου έλεγε η άλλη τόσο το 2play με vdsl + 25 η tv... βρε καλή μου 22 την έχω τώρα και άμα την ανανεώσω θα την πάρω 20, τι μου λες + 25;... "τόσο είναι και δεν μπορώ να κάνω τίποτα". Άντε βγάλε άκρη).
Για να υπάρχει η σύγκριση, μου έβγαζαν ένα κουστούμι στα 58 ευρώ 3play με vdsl στην Cosmote όταν η Nova έδινε το ίδιο ακριβώς πακέτο (καλύτερο βασικά με "απεριόριστα" κινητά) στα 39,6... ξέρω πως με αρκετή πίεση και απανωτά τηλέφωνα θα το πήγαινα γύρω στα 50 αλλά και πάλι με τόσα αυτή τη στιγμή μπορεί να έχει κανείς τα πάντα (αν φυσικά δεν θέλει "fiber" υπηρεσίες) οπότε δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα..

Θα συμφωνήσω με το φίλο. Η προσφορά του sports pack στα 15 είναι πολύ καλή καθώς εξαιρεί μόνο 4 κανάλια. Τα 15 ευρώ φουλ σταμάτησαν να παίζουν εμπορικά εδώ και σχεδόν 2 χρόνια και δε νομίζω και να ξαναπαίξουν σε φάση προσφοράς ανανέωσης.

Προσωπικά θα έπαιρνα τα 15 sports pack και θα έκανα ένα family account Netflix 4Κ να το μοιράζομαι με 2-3 φίλους.

Για όσους δε έχουν και Νόβα και δεν βλέπουν πολλές ταινίες τότε θα κράταγα ταινίες από Νόβα.