20 ευρώ για full ή μόνο cinema;και γω με 20 ανανεωσα για 1 ετος...πιο κατω δεν πεφτανε με τπτ.
και γω με 20 ανανεωσα για 1 ετος...πιο κατω δεν πεφτανε με τπτ.
Τσάμπα η όλη ταλαιπωρία απ το πρωί με το τρελό αλλαλούμ στο 13888.
Ήθελα πραγματικά να πάω Cosmote αλλά με τέτοια τρελή διαφορά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο παρά να συνεχίσω στην Nova και πιθανότερο να κόψω και Cosmote TV.
Πως στο καλό πετύχατε κάποιοι να πάρετε το 48 (πιθανόν και στα 48 να πήγαινα και ας ήταν 9 ευρώ πάνω απο Nova) μακάρι να ήξερα![]()
στη συνεχεια των προηγουμενων σημερα επικοινωνησα μαζι τους κ τους ειπα ότι δεν είναι δυνατον πριν 1 μηνα που εληγε το συμβολαιο να μην μου δεινατε καλυτερη η εστω την ιδια προσφορα επειδή δεν υπηρχε τετοια πακετα τωρα, κ πριν λιγες μερες να βλεπω αλλαγες στα τιμολογια των νεων(15 υπενθιμιζω το σινεμά κ 22 το full) κ ζητησα αναπροσαρμογή(εχουν περασει κ οι 20 μερες που ειχα διορια). μου απαντανε δεν γινεται κ λεω κανω αιτημα για διακοπη κ στα 2 μπουκετα που εχω. υπενθιμιζω χρονια συνδρομητρια χωρις ποτε να εχω ζητησει κατι παρομοιο. μου λεει η κομελα καταχορυθηκε απλα καποιος θα σας παρει τηλεφωνο να σας ενημερωσει. οκ λεω η θα με παρουν να μου πουν ότι υπαρχει καποια μειωση η ότι δεν γινεται κατι. δεν περνανε 4 ωρες, χωρις καποιο τηλεφωνο κ εχει γινει διακοπη των υπηρεσιων μου. ετσι λοιπον πρωην κατοχος cosmote tv πλεον. το θεωρω απαραδεκτο παντως ετσι όπως εγινε.επρεπε αυτό ισως να το κανω τοτε κ όχι τωρα.
Άστο... μην ασχολείσαι με το 13888... Είναι "σύστημα" όταν ζητάς εσύ μια προσφορά να σε...κουφαίνουν![]()
- Κράτα την Nova sta 39,6 (με VDSL 50 mpps & full pack)
- Πήγαινε σε ένα κατάστημα Cosmote (φυσικό κατάστημα... ΟΧΙ στο 13888) και "σφίξε" μία διακοπή cosmote TV....
Την άλλη μέρα (ή το πολύ εντός 3 ημερών) θα σε πάρουν τηλέφωνο από το...13888 για ανανέωση συνδρομής...
Ζήτα μόνο το Cosmote Sports (για τις ταινίες ούτε λόγος, καλύπτεσαι εξάλλου από την NOVA)...
- Θα σου προτείνουν 15 ... εσύ όμως θα κάνεις "μουτσουτσούνια" ( θα λες... εεε...είναι πολλά ...πληρώνω και NOVA... δεν μπορώ να διαθέσω τόσα...κλπ...)
- Θα σου προτείνουν 15 και 2 'ωρες ΔΩΡΕΑΝ τον μήνα σε ένα καρτοκινητό cosmote...
ΠΕΣ ΟΚ... και καλορίζικο...![]()
ΟΛΑ ΜΑΖΙ 54,6 ( Full NOVA, Full τηλεφωνία, VDSL 50, Cosmote Sports, 120' λεπτά / κάθε μήνα κινητά)
όχι ακου πως εχει...προηγουμενο συμβολαιο εδινα 25 για το full και 15 gia to cinema. αυτά ληξαν πριν 1,5 περιπου μηνα. εκεινη τη στιγμη οι τιμες καταλογου για καποιον που ηθελε να γινει νεος συνδρομητης ηταν 25 για το full και 19,9 για το cinema. κατω από αυτές τις τιμες δεν με ριχναν χωρις να κανω αιτήματα διακοπης η θα το σκεφτω κλπ...λεω οκ αφου τοσο εχουν κ τα νεα πακετα για καποιον. πριν λιγες μερες όπως θα εχεις δει οι τιμες αλλαξαν. και παει 22 το full και 15 το cinema. εκει τους ξανακαλεσα κ τους λεω είναι αδικο πριν εναμιση μηνα επειδή δεν υπηρχαν αυτές οι τιμες καταλογου να μην γινεται ενώ τωρα θεωρω ότι θα γινονταν. δηλαδή αν εληγε τωρα το συμβολαιο μου κ εκανα αιτημα για διακοπη εκτιμω ότι θα μου εδιναν το 22 κ 15 αντιστοιχα. να μην στα πολυλογω σημερα με ξανακαλεσαν κ μου λενε δεν γινεται κατι εφοσων ξεκινησε νέο συμβολαιο κ αν ηθελα διακοπη θα επρπεπε να πληρωσω περιπου 220 ευρο (110+110) για τα δυο μπουκετα που εχω κ σπαω συμβολαιο. μαλιστα όταν ξαναμιλησα περι τιμων μου λεει ότι τα 15 κ 22 που βλέπετε τωρα online είναι χωρις τους φορους ενώ τα δικα σας με αυτους. κατι που κοιταξα στο site τους μετα κ δεν ισχυει είναι όλα μαζι τελικες τιμες. τελος, μου ανεφερε ότι πρεπει να είμαι κ ευχαριστημενη καθως η αρχικη τιμη πχ του full pack που διαθέτω είναι στα 31, κατι ενώ εγω το εχω με 25. αυτό δεν το γνωρίζω τι εννοει αρχικη κλπ παντως 31, κατι είναι το full pack στην ευρυζωνικη συνδεση κ όχι απλα με δορυφορο που εχω εγω. μιλαμε για διαφορα 16 ευρο το διμηνο!Σορρυ αν δεν κατάλαβα καλά, αλλά θες να σου κανουν καλύτερη τιμή απο 22ο για το full pack?
όχι ακου πως εχει...προηγουμενο συμβολαιο εδινα 25 για το full και 15 gia to cinema. αυτά ληξαν πριν 1,5 περιπου μηνα. εκεινη τη στιγμη οι τιμες καταλογου για καποιον που ηθελε να γινει νεος συνδρομητης ηταν 25 για το full και 19,9 για το cinema. κατω από αυτές τις τιμες δεν με ριχναν χωρις να κανω αιτήματα διακοπης η θα το σκεφτω κλπ...λεω οκ αφου τοσο εχουν κ τα νεα πακετα για καποιον. πριν λιγες μερες όπως θα εχεις δει οι τιμες αλλαξαν. και παει 22 το full και 15 το cinema. εκει τους ξανακαλεσα κ τους λεω είναι αδικο πριν εναμιση μηνα επειδή δεν υπηρχαν αυτές οι τιμες καταλογου να μην γινεται ενώ τωρα θεωρω ότι θα γινονταν. δηλαδή αν εληγε τωρα το συμβολαιο μου κ εκανα αιτημα για διακοπη εκτιμω ότι θα μου εδιναν το 22 κ 15 αντιστοιχα. να μην στα πολυλογω σημερα με ξανακαλεσαν κ μου λενε δεν γινεται κατι εφοσων ξεκινησε νέο συμβολαιο κ αν ηθελα διακοπη θα επρπεπε να πληρωσω περιπου 220 ευρο (110+110) για τα δυο μπουκετα που εχω κ σπαω συμβολαιο. μαλιστα όταν ξαναμιλησα περι τιμων μου λεει ότι τα 15 κ 22 που βλέπετε τωρα online είναι χωρις τους φορους ενώ τα δικα σας με αυτους. κατι που κοιταξα στο site τους μετα κ δεν ισχυει είναι όλα μαζι τελικες τιμες. τελος, μου ανεφερε ότι πρεπει να είμαι κ ευχαριστημενη καθως η αρχικη τιμη πχ του full pack που διαθέτω είναι στα 31, κατι ενώ εγω το εχω με 25. αυτό δεν το γνωρίζω τι εννοει αρχικη κλπ παντως 31, κατι είναι το full pack στην ευρυζωνικη συνδεση κ όχι απλα με δορυφορο που εχω εγω. μιλαμε για διαφορα 16 ευρο το διμηνο!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.