Προσφορά Cosmote TV

Από τον Οκτώβρη χωρίς καν συζήτηση το έδιναν στα 20 (άρα 22 πραγματικά) το full... καθόλου δεν έπεσαν, ίσα ίσα, πριν λίγους μήνες το έπαιρνες 20 πραγματικά (δεν μιλάμε για παλιά στα 15). Ανέβηκαν στην πραγματικότητα.

Εμένα μάλιστα που είχα στα 15 ευρώ το sports pack ανανέωσα στα 20 στο full (άρα 22 με τον φόρο) και τώρα εδώ και 2 μήνες (που 2 φορές μόνο κατάφερα να βγάλω γραμμή!!) μου κάνουν τον Κινέζο και για τα 600mb που μου έδιναν σε ένα καρτοκινητό εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Σαν να έδωσα παραπάνω όχι 7 αλλά 10+ τελικά. Άμα χάσουν και όλα αυτά που ακούγεται, τον επόμενο Οκτώβρη θα μας ψάχνουν με το κιάλι όπως πάνε.

Καλησπέρα, έχω δορυφορικό cosmote tv. Με πήραν από την cosmote και μου είπαν ότι εάν δεν το αλλάξω στις 31/12 από δορυφορικό σε ιντερνετικό δεν θα μπορώ να βλέπω σε 2 συσκευές ταυτόχρονα, όπως τώρα που βλέπω ένα κανάλι με τον δορυφόρο και άλλο κανάλι στην smart tv με το app. Ισχύει αυτό?

Όχι....παπάτζα...... Άστο όπως είναι....να σου πάρει νέα σύνδεση η υπάλληλος ήθελε....

Καλησπέρα, έχω δορυφορικό cosmote tv. Με πήραν από την cosmote και μου είπαν ότι εάν δεν το αλλάξω στις 31/12 από δορυφορικό σε ιντερνετικό δεν θα μπορώ να βλέπω σε 2 συσκευές ταυτόχρονα, όπως τώρα που βλέπω ένα κανάλι με τον δορυφόρο και άλλο κανάλι στην smart tv με το app. Ισχύει αυτό?

Ύψιστο παπατζιλικι.
Ζητά να στο στείλει ΓΡΑΠΤΩΣ να γελάσεις...

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Εκεί που θα γελάσω είναι όταν γίνει πραγματικότητα.

Κατ´αρχάς αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι εις βάρος των συνδρομητών.
Αν δεν κάνω λάθος εδώ απλοί πελάτες είμαστε , προσωπικά δε θα χαιρόμουν ούτε θα γελούσα με μια τέτοια κίνηση.
31/12 είναι αύριο και ο φίλος ανέφερε ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία του μεταφέρθηκε τηλεφωνικά..
Αν μετά το πετσόκομμα του περιεχομένου και των καναλιών έρθει και αντίστοιχο πετσόκομμα των υπηρεσίων θα είναι πραγματικά πολύ κακή κίνηση εκ μέρους τους...

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς σου είπαν.Να επιλεξεις,ορυφορικό ή OTT στην smart TV? Πρώτα πρωτα η τηλεόραση μέσω δορυφόρου δεν θεωρείται συσκευή. Το ott ναι. 2 συσκευές σημαίνει ταυτόχρονα OTT ας πουμε στην τηλεόραση και το κινητό.Δεν γίνεται.

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς σου είπαν.Να επιλεξεις,ορυφορικό ή OTT στην smart TV? Πρώτα πρωτα η τηλεόραση μέσω δορυφόρου δεν θεωρείται συσκευή. Το ott ναι. 2 συσκευές σημαίνει ταυτόχρονα OTT ας πουμε στην τηλεόραση και το κινητό.Δεν γίνεται.

Μετα απο τοτε παντως που μπήκε η εφαρμογή ott στη LG , εχω αποκρυσταλλωσει οριστική άποψη. Με 20-21 ταχύτητα, όπως έχουμε ξαναπεί δεν λειτουργεί το 4k.Αλλα βλεπω διαφορά και στο 1080 του δορυφορικού και το 1080 του OTT. Το δορυφορικό εχει καλυτερη εικόνα σε σχέση με το OTT ειδικά όταν ζουμαρει.Και δεν έχει τις αυξομειώσεις στην ποιοτητα.,οταν συμβαίνει αυτό. Βέβαια από την άλλη έχει το replay σε hd που είναι το βασικό πλεονεκτημα.

Εγώ έχω το δορυφορικό τώρα και μου είπαν ότι για να μπορώ να έχω ταυτόχρονη τηλεθέαση σε τηλεόραση παλιά με αποκωδικοποιητή και σε άλλη smart με το app πρέπει μέχρι 31 12 να αλλάξω και να πάω σε ott.

Για ενεργοποιηση μαζι με double play L και full pack ποια ειναι μια τιμια τιμη? στο σαιτ το εχουν 53,63

Μετά από επικοινωνία με το 13888 μου έδωσαν full pack στα 20 ,λέγοντας μου ότι αυτή η προσφορά τρέχει αυτή τη βδομάδα αν κ προχθές πήρα κάνα δύο φορές τηλ αλλά δεν μου το έδιναν με τπτ κάτω από τα 22.75 .
Να υπενθυμίσω κάτοχος fiber 50αρα απεριόριστα σταθερά κ 2ωρες κινητα+ cosmote one στα 31.90
Άρα 31.90 +20 =51.90 Τελική τιμή.

Φίλε μου σου έδωσαν full pack στα 20 δορυφορικό ή ΟΤΤ ? Στο απλό 13888 στο έδωσαν? Κάτι θυμόμουν για ένα τηλ που ξεχνάω τώρα, το οποίο είναι το τμήμα φορήτότητας-προσφορών του ΟΤΕ?? Αν το θυμάται κάποιος ας μας το αναφέρει!
Δηλαδή ανάλογα με τα κέφια τους, είναι όπου τους πετύχεις απ ότι βλέπω!

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Εμένα μου το έδωσαν τον Νοέμβριο στα 20 ευρώ χωρίς να κάνω κάτι, απλά κάλεσα 13888 για ανανέωση και μου το δώσανε.
Ήταν οι πρώτες μέρες εφαρμογής της μη χρέωσης του φόρου και ίσως αν πίεζα, να μου το δίνανε στα 18,5.

Καλησπέρα φίλε όπως λες πραγματικα ανάλογα με ποιον θα τυχεις τους είχα πάρει 13888 προ 4 ημερών κάνα δυο φορές κ μου είπαν δεν τρέχει κάποια προσφορά παρα μόνο 22.75 .
Σάββατο μεσημέρι λέω δεν ξαναπαίρνω!!
Εεε λοιπόν πήρα κ μου πε πολύ ευγενικά 20 κ τρέχει κ καλά έως 31/01μερικων ημερών προσφορά .

Φίλε μου ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

Κάποια στιγμή πιο παλιά θυμάμαι που είχα δεχθεί κάποιο τηλεφώνημα από ΟΤΕ και μου είχαν πει για προσφορά με τον pvr δέκτη χωρίς επιπλέον χρέωση. Δεν μπορώ τώρα να θυμηθώ αν μου είχαν πει για 20 ή 22 ευρώ /μήνα με pvr δέκτη.

Μήπως έχει κανείς υπόψιν του για κάποια προσφορά με δωρεάν παροχή του pvr δέκτη ?

Δεν αποκλείεται σε ελάχιστες περιπτώσεις να έκαναν δώρο τη συνδρομή του. Αυτή την περίοδο δεν έχει αναφερθεί κάτι..

Για να γραψω και τη δικη μου εμπειρια απο προσφατη ληξη συμβολαιου, συμβολαιο cosmote tv sports που ληγει αυριο με τιμη 15 ευρω με τελη συνδρομητικης (13,60 χωρις). Η τιμη που μου προταθηκε ηταν 18,18 ευρω, εκανα αιτημα διακοπης και οταν με καλεσε το τμημα διακοπων μου προτεινε το ιδιο 18,18 ή 20 ευρω για full pack. Τους ειπα οτι στην ιδια τιμη που το ειχα θα ανανεωνα αλλα απο τη στιγμη που εχουν χασει τοσο περιεχομενο, κυριοτερα για εμενα το μπασκετ του Παναθηναικου και η αποκλειστικοτητα της formula 1 (αφου μπορω να δω πλεον το πληρες πακετο μεταδοσης και απο την ερτ) αλλα και τα πρωταθληματα που εχασαν προσφατα (αν και προσωπικα σπανια τα εβλεπα), δεν βρισκω κανενα λογο να δωσω 5 ευρω παραπανω το μηνα.

Απο τη στιγμη που μου ειπε οτι δεν γινεται κατι καλυτερο τους ειπα οτι θα προχωρησουμε με τη διακοπη και επειτα απο 7+ χρονια στην cosmote tv την κοβω.