Αντε να ησυχασω κι εγω γιατι παλευω να παρω τα 20 ευρω και δεν μπορω να τα παρω ρε γαμωτο.Χαίρομαι που έλυσες το θέμα σου, να ησυχάσει και ο ΟΤΕ και εμείς από τις επαναλαμβανόμενες δημοσιεύσεις για προσφορά 1-2€ κάτω από αυτή που δίνουν.
Τι άκρη βρήκες τελικά; Σου έκαναν νέα καλύτερη προσφορά;Το αστείοι φίλε μου είναι ένας ήπιος χαρακτηρισμός!! Αν έλεγα κάτι διαφορετικό να μου την λέγατε!!εδώ μπαίνουμε και λέμε τις απόψεις μας και τις εμπειρίες μας για να πετύχουμε κάτι καλύτερο στις τσέπες μας!!αυτό που βλέπω όμως είναι ότι κοπτεστε για την τσέπη του οτε!! Εγώ την βρήκα την άκρη όπως με συμφέρει στην τσέπη μου αλλά πρέπει να ακούγονται και κάποιες αλήθειες!! Αν δεν θέλετε κανένα θέμα!! Κάντε πλάτες στην κάθε εταιρεία!!
Ρώτησα και για το 10% φόρο από Σεπτέμβρη και μου απάντησε πως επειδή ανανεώνω τώρα, η τιμή δε θα ανέβει καθόλου κι αν τυχόν ανέβει, θα έχει γίνει κάποιο συστημικό λάθος και να καλέσω αμέσως για το διορθώσουν.
Σημείωσα όνομα, ώρα κλήσης, ημερομηνία, τα πάντα. Τώρα θα δείξει, τι να πω.Και τους πίστεψες;
Εγω ειχα το σινεμά 11 ευρώ αλλά επειδή δεν μπόρεσε να το πάει εκει μου κατέβασε την 50αρα στα 30 από 32 που δίνω άρα μου έρχεται πάνω κάτω στα ίδια.Η καλύτερη προσφορά που παίζει τη δεδομένη στιγμή είναι για το full pack 20 ευρώ και για το cinema 13 ευρώ. Όσο και να τους πιέσεις δεν πέφτουν πιο κάτω. Με λίγο παραπάνω πίεση σου δινουν και ενα 10 ευρώ κουπόνι για 2μηνες για να δεις ταινίες στο ondemand και είτε 600mb Internet ή 2 ώρες σε κινητά σε κάποιο από τα κινητά σου. (πελάτης με 2 συνδέσεις full pack, vdsl, ενώ σε προηγούμενη ανανεωση πριν ένα χρόνο είχα καταφέρει cinema στα 10 ευρώ και full pack στα 14ευρω).
εμένα προσωπικά δε με συμφέρει αυτό, γιατί τώρα με το δορυφορικό μπορούμε να βλέπουμε σε 2 τηλεοράσεις διαφορετικά προγράμματα στην cosmote tv, 1 από το δορυφορικό και το άλλο από το app, γι αυτό και το ανανέωσα άλλωστε.Παντως στα 20 Ευρώ που (φαίνεται οτι) ανανεώνουν το δορυφορικό κατόπιν αιτήματος διακοπής, ίσως συμφέρει να γίνει διακοπή και νεα αίτηση για Cosmote TV OTT στα 19 περιπου Ευρώ το μήνα (22,75 με τους 2 μήνες δώρο).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.