Προσφορά Cosmote TV

Χαίρομαι που έλυσες το θέμα σου, να ησυχάσει και ο ΟΤΕ και εμείς από τις επαναλαμβανόμενες δημοσιεύσεις για προσφορά 1-2€ κάτω από αυτή που δίνουν.
Αντε να ησυχασω κι εγω γιατι παλευω να παρω τα 20 ευρω και δεν μπορω να τα παρω ρε γαμωτο.

Συνεχεια για 22,75 μου λενε με οποιον κι αν εχω μιλησει.

Και multiroοm εχω και double play 50 XL εχω και κανονικα τους πληρωνω και καλο παιδι ειμαι........:p

Επειδή είσαι κακό παιδί εσύ θα εισηγηθώ στην διεύθυνση να σου δίνουν στην καλύτερη 28€ το μήνα εσένα :D

• Like
Reactions: HERTHAN
Το αστείοι φίλε μου είναι ένας ήπιος χαρακτηρισμός!! Αν έλεγα κάτι διαφορετικό να μου την λέγατε!!εδώ μπαίνουμε και λέμε τις απόψεις μας και τις εμπειρίες μας για να πετύχουμε κάτι καλύτερο στις τσέπες μας!!αυτό που βλέπω όμως είναι ότι κοπτεστε για την τσέπη του οτε!! Εγώ την βρήκα την άκρη όπως με συμφέρει στην τσέπη μου αλλά πρέπει να ακούγονται και κάποιες αλήθειες!! Αν δεν θέλετε κανένα θέμα!! Κάντε πλάτες στην κάθε εταιρεία!!
Τι άκρη βρήκες τελικά; Σου έκαναν νέα καλύτερη προσφορά;

Όχι!! Η καλύτερη ήταν στα 20 ευρώ!! Μου έδωσε τους κωδικούς του ο brother και όλα μία χαρά!! Ο καθένας μπορεί να το κάνει!! Μόνο αθλητικό κανάλι δεν μπορείς να δεις συγχρόνως αλλά δεν με χαλάει γιατί τα καλά ματς τα βλέπουμε παρεάκι, οπότε όλα καλά!!

Εγώ από το full pack που είχα το γύρισα σε cinema με 13,65 ευρώ. Αίτημα διακοπής, μου πρότειναν πάλι το full με 20 ευρώ όσο το είχα δηλαδή αλλά επειδή δεν πολυβλέπω κράτησα το cinema για σύζυγο και παιδιά. Νομίζω καλή τιμή.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Επικοινωνία με το chat μέσω της εφαρμογής cosmote, μου είπαν ανανέωση για 1 χρόνο στα 22,75 για το δορυφορικό που έχω. Έκανα φυσικά αίτηση διακοπής, από τα 18 που πληρώνω τώρα να πάω στα 25 μαζί με το φόρο, δεν το δέχομαι, ειδικά με τις 2 ηχηρές αποχωρήσεις στο θέμα των αθλητικών. Αναμένω πλέον την κλήση από το τμήμα διακοπών.

Λοιπόν, με καλέσανε σήμερα, με ρώτησαν γιατί θέλω να διακόψω, τους απάντησα ότι δε θέλω, απλά μου ζητήσατε αύξηση 7 ευρώ απ' ό,τι πληρώνω τώρα γι αυτό και θέλω τη διακοπή. Αμέσως μου έδωσε 20 ευρώ το φουλ πακ, δεν το δέχτηκα όμως και πήρα το sports pack στα 18,18 τελική τιμή, γιατί δε βλέπω ταινίες καθόλου. Ρώτησα και για το 10% φόρο από Σεπτέμβρη και μου απάντησε πως επειδή ανανεώνω τώρα, η τιμή δε θα ανέβει καθόλου κι αν τυχόν ανέβει, θα έχει γίνει κάποιο συστημικό λάθος και να καλέσω αμέσως για το διορθώσουν.

Ρώτησα και για το 10% φόρο από Σεπτέμβρη και μου απάντησε πως επειδή ανανεώνω τώρα, η τιμή δε θα ανέβει καθόλου κι αν τυχόν ανέβει, θα έχει γίνει κάποιο συστημικό λάθος και να καλέσω αμέσως για το διορθώσουν.

Και τους πίστεψες;

Καλημέρα, εγώ έχω να αναφέρω πως σε ανανέωση FULL PACK δορυφορικό μου το έδωσαν 20€ τελική τιμή, αλλά με τα σημερινά δεδομένα, δηλαδή αν το Σεπτέμβρη αρθεί η αναστολή του τέλους συνδρομητικής τηλεόρασης 10%, μου το είπε ξεκάθαρα ο υπάλληλος, πως θα πάω στα 22€.
Τέλος να σημειώσω πως έτσι κι αλλιώς υπάρχει αύξηση και με τα 20€ σημερινή τιμή, αφού μετά την αναστολή του φόρου 10% το πακέτο το προηγούμενο διάστημα μου κόστιζε 18,18€, (από 20€ που το είχα), ενώ τώρα μου το δίνουν ήδη στα 20€ και με πιθανή αρνητική προοπτική να πάει στα 22€!!!

Εγώ είχα το σινεμα στα 11 ευρω συν 3 το pvr 14 δηλαδή από περσι μαζί με 2 ώρες προς ένα κινητό. Περνω μου λένε 19 ευρώ για το σινεμά. Λέω καλά διακοπή και την επόμενη μέρα με περνουν από το τμήμα. Με τα πολλά μου έδωσαν το σινεμά στα 13.65 συν pvr δηλαδή 16.65 και μου μείωσαν το σταθερό ίντερνετ 2 ευρώ οπότε είναι σαν να το πήρα στα 11.65. Συν τις 2 ώρες προς ένα κινητό προφανώς εκεί γλιτώνω την κάρτα 12 ευρώ το μήνα οπότε μου βγαίνει τσάμπα πρακτικά το ote tv. Πιέστε κάθε χρόνο τα ίδια χωρίς αίτημα διακοπής δεν δίνουν τιποτα. Ξέχασα ότι έδωσαν και 2 10ευρα κουπόνια για 2 μήνες για ταινίες. Το ote TV το έχει και φίλος σε Samsung TV και βλέπει συνέχεια οπότε μας έρχεται πολύ καλά 2 οθόνες εγώ και με pvr και τις 2 ώρες προς κινητό στα 14.65.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Η καλύτερη προσφορά που παίζει τη δεδομένη στιγμή είναι για το full pack 20 ευρώ και για το cinema 13 ευρώ. Όσο και να τους πιέσεις δεν πέφτουν πιο κάτω. Με λίγο παραπάνω πίεση σου δινουν και ενα 10 ευρώ κουπόνι για 2μηνες για να δεις ταινίες στο ondemand και είτε 600mb Internet ή 2 ώρες σε κινητά σε κάποιο από τα κινητά σου. (πελάτης με 2 συνδέσεις full pack, vdsl, ενώ σε προηγούμενη ανανεωση πριν ένα χρόνο είχα καταφέρει cinema στα 10 ευρώ και full pack στα 14ευρω).

Η καλύτερη προσφορά που παίζει τη δεδομένη στιγμή είναι για το full pack 20 ευρώ και για το cinema 13 ευρώ. Όσο και να τους πιέσεις δεν πέφτουν πιο κάτω. Με λίγο παραπάνω πίεση σου δινουν και ενα 10 ευρώ κουπόνι για 2μηνες για να δεις ταινίες στο ondemand και είτε 600mb Internet ή 2 ώρες σε κινητά σε κάποιο από τα κινητά σου. (πελάτης με 2 συνδέσεις full pack, vdsl, ενώ σε προηγούμενη ανανεωση πριν ένα χρόνο είχα καταφέρει cinema στα 10 ευρώ και full pack στα 14ευρω).
Εγω ειχα το σινεμά 11 ευρώ αλλά επειδή δεν μπόρεσε να το πάει εκει μου κατέβασε την 50αρα στα 30 από 32 που δίνω άρα μου έρχεται πάνω κάτω στα ίδια.

Eκανα σημερα το πρωι αιτημα διακοπης με το συμβολαιο να ληγει στις 30/06 και με καλεσαν το απογευμα με την παρακατω προσφορα.
20 ευρω το full pack - 120 προς ολους για ενα καρτοκινητο - 10 ευρω για ταινιες στο cosmote tv.

To μονο που τους ρωτησα ειναι γιατι επρεπε να με σπασετε τα @@ ωστε να κανω αιτημα διακοπης......δεν απαντησαν φυσικα.

Ανανεωσα για εναν χρονο ακομα.

• Like
Reactions: angelucky
Παντως στα 20 Ευρώ που (φαίνεται οτι) ανανεώνουν το δορυφορικό κατόπιν αιτήματος διακοπής, ίσως συμφέρει να γίνει διακοπή και νεα αίτηση για Cosmote TV OTT στα 19 περιπου Ευρώ το μήνα (22,75 με τους 2 μήνες δώρο).

Υπολογίζεις τον φόρο που θα επιστρέψει από τον Νοέμβριο; Δηλαδή θα έχεις 2 μήνες δωρεάν, 2 πάγια 22,75 και 8 πάγια 25€ άρα 20,45€ τον μήνα μέσο όρο.

Η προσφορά με τα 20€ δορυφορικό τώρα θα γίνει 22€ τον Νοέμβριο, δηλαδή 4 πάγια 20€ και 8 πάγια 22€, άρα 21,33€ μέσο όρο.

Πάλι συμφέρει το ΟΤΤ με τους 2 μήνες δώρο.

Εγώ δέχθηκα τη προσφορά με τα 20 ευρώ χωρίς να κάνω αίτημα διακοπής και ανανέωσα, παρόλο που τώρα πληρώνω 2 ευρώ λιγότερα, αφού καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει καλύτερη προσφορά αυτή την περίοδο

Παντως στα 20 Ευρώ που (φαίνεται οτι) ανανεώνουν το δορυφορικό κατόπιν αιτήματος διακοπής, ίσως συμφέρει να γίνει διακοπή και νεα αίτηση για Cosmote TV OTT στα 19 περιπου Ευρώ το μήνα (22,75 με τους 2 μήνες δώρο).
εμένα προσωπικά δε με συμφέρει αυτό, γιατί τώρα με το δορυφορικό μπορούμε να βλέπουμε σε 2 τηλεοράσεις διαφορετικά προγράμματα στην cosmote tv, 1 από το δορυφορικό και το άλλο από το app, γι αυτό και το ανανέωσα άλλωστε.

• Like
Reactions: algedan