Εννοείται πάντα αίτηση διακοπής. Παίρνεις την καλύτερη τιμή. Αν και τα 22 και πολλά τους είναι.Με πηραν απο το τμήμα διακοπών να με ρωτήσουν γιατί θέλω να διακοψω.Ευκολα ανανεωσα με την ίδια τιμή το φουλ, 22 ευρώ.
28€ μόνο για τηλεόραση;Γεια σε όλους,
αυτή η προσφορά από 22-25 ευρώ το μήνα για TV αφορά δορυφορική σύνδεση μόνο ή την δίνουν και για σύνδεση OTT; Το λέω διότι αισθάνομαι κάπως, λήγει σε 6 εβδομάδες η 24μηνη σύνδεση και δίνω 28 ευρώ το μήνα!
Και τα μηνύματα έρχονται να ανανεώσω για να μην χάσω το προνομιακό 28 ευρώ το μήνα.
Εγώ ott με 25 ευρώ τον μήνα με ένα μήνα δώρο 12μηνη δέσμευση.Εγώ έχω το φουλ πακέτο δορυφορικο συν μποξακι με 22 ευρώ 12μηνη δέσμευση
Πότε ανανέωσες για το μήνα δώρο?Εγώ ott με 25 ευρώ τον μήνα με ένα μήνα δώρο 12μηνη δέσμευση.
Πριν από 1 μηναΠότε ανανέωσες για το μήνα δώρο?
Ναι για νεες συνδεσεις δορυφορικο Cosmote tv δε νομιζω να δινουν κατι καλυτερο απο τα 27,90. Απο κει και περα στην ανανεωση σιγουρα μπορεις να παρεις κατι καλυτερο.Εντάξει, κλασικά μου πιάνουν τον ... σαν πρώτη φορά πελάτη. Ας μην επικοινωνούν όμως το 28άρι για ανανέωση σαν προνομιακή τιμή. Σας ευχαριστώ.
Αφού έγραψα παραπάνω ότι λήγει η 24μηνη σύνδεση μου. Παλιός πελάτης είμαι επομένως.Ναι για νεες συνδεσεις δορυφορικο Cosmote tv δε νομιζω να δινουν κατι καλυτερο απο τα 27,90. Απο κει και περα στην ανανεωση σιγουρα μπορεις να παρεις κατι καλυτερο.
Και σε εμένα το ίδιο έκαναν. Μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών τους είπα για το λάθος τους και μου έστειλαν μήνυμα με το νέο ποσό που πρέπει να πληρώσω.Στο λογαριασμό του Μαρτίου με χρέωσαν για το πακέτο των extra συσκευών για το cosmote tv streaming, σταμάτησαν να δίνουν δωρεάν το πακέτο των extra συσκευών για το cosmote tv streaming σε όσους έχουν το δορυφορικό πακέτο και τους έχουν δώσει το android box λόγω κατάργησης του replay tv; Στους προηγούμενους λογαριασμούς είχαν κάνει την έκπτωση.
Τηλεφωνικώς μίλησες και σου έστειλαν σε μήνυμα το σωστό ποσό; Εγώ πήρα το 13888 και μου είπαν ότι όντως έχει γίνει λάθος και ότι θα διορθωθεί στον επόμενο λογαριασμό. Τον ρώτησα αν πρέπει να κάνω αίτημα για να μου πιστωθεί το ποσό και μου είπε όχι θα γίνει αυτόματα.Και σε εμένα το ίδιο έκαναν. Μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών τους είπα για το λάθος τους και μου έστειλαν μήνυμα με το νέο ποσό που πρέπει να πληρώσω.
Τηλεφωνικά έγινε η συνεννόηση στο 13888Τηλεφωνικώς μίλησες και σου έστειλαν σε μήνυμα το σωστό ποσό; Εγώ πήρα το 13888 και μου είπαν ότι όντως έχει γίνει λάθος και ότι θα διορθωθεί στον επόμενο λογαριασμό. Τον ρώτησα αν πρέπει να κάνω αίτημα για να μου πιστωθεί το ποσό και μου είπε όχι θα γίνει αυτόματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.