Προσφορά Cosmote TV

Ιδεατα ναι. Αλλα φυσικα και υπαρχει λογος υπαρξης των εξτρα συσκευων οπως και να εχει.
Πχ εχω μια τηλεοραση με box της cosmote στο οποιο βλεπω ενα αθλητικο γεγονος και θελει το παιδι μου στην 2η τηλεοραση στην εφαρμογη της cosmote tv σε android να δουν καποιο παιδικο προγραμμα.
Ενα πολυ απλο σεναριο στο οποιο η υπαρξη των πολλαπλων οθονων ως εχουν σημερα εχουν αξια…
Συμφωνώ και το έθεσα λάθος που είπα ότι δεν έχουν σκοπό, έχει αλλά το σωστό θα ήταν σε 2 συσκευές να επιτρέπεται για τα αθλητικά

• Like
Reactions: pan_de_sypr
Με πηραν απο το τμήμα διακοπών να με ρωτήσουν γιατί θέλω να διακοψω.Ευκολα ανανεωσα με την ίδια τιμή το φουλ, 22 ευρώ.
Εννοείται πάντα αίτηση διακοπής. Παίρνεις την καλύτερη τιμή. Αν και τα 22 και πολλά τους είναι.

Κάποιος που να ανανεώσε πρόσφατα με ott tv πήρε καλύτερη τιμή από τα 25 ευρώ το μήνα σε full pack ?κι αν ναι με διακοπή?

Γεια σε όλους,
αυτή η προσφορά από 22-25 ευρώ το μήνα για TV αφορά δορυφορική σύνδεση μόνο ή την δίνουν και για σύνδεση OTT; Το λέω διότι αισθάνομαι κάπως, λήγει σε 6 εβδομάδες η 24μηνη σύνδεση και δίνω 28 ευρώ το μήνα!
Και τα μηνύματα έρχονται να ανανεώσω για να μην χάσω το προνομιακό 28 ευρώ το μήνα.

Γεια σε όλους,
αυτή η προσφορά από 22-25 ευρώ το μήνα για TV αφορά δορυφορική σύνδεση μόνο ή την δίνουν και για σύνδεση OTT; Το λέω διότι αισθάνομαι κάπως, λήγει σε 6 εβδομάδες η 24μηνη σύνδεση και δίνω 28 ευρώ το μήνα!
Και τα μηνύματα έρχονται να ανανεώσω για να μην χάσω το προνομιακό 28 ευρώ το μήνα.
28€ μόνο για τηλεόραση;

Εντάξει, κλασικά μου πιάνουν τον ... σαν πρώτη φορά πελάτη. Ας μην επικοινωνούν όμως το 28άρι για ανανέωση σαν προνομιακή τιμή. Σας ευχαριστώ.
Ναι για νεες συνδεσεις δορυφορικο Cosmote tv δε νομιζω να δινουν κατι καλυτερο απο τα 27,90. Απο κει και περα στην ανανεωση σιγουρα μπορεις να παρεις κατι καλυτερο.

Ναι για νεες συνδεσεις δορυφορικο Cosmote tv δε νομιζω να δινουν κατι καλυτερο απο τα 27,90. Απο κει και περα στην ανανεωση σιγουρα μπορεις να παρεις κατι καλυτερο.
Αφού έγραψα παραπάνω ότι λήγει η 24μηνη σύνδεση μου. Παλιός πελάτης είμαι επομένως.

Στο λογαριασμό του Μαρτίου με χρέωσαν για το πακέτο των extra συσκευών για το cosmote tv streaming, σταμάτησαν να δίνουν δωρεάν το πακέτο των extra συσκευών για το cosmote tv streaming σε όσους έχουν το δορυφορικό πακέτο και τους έχουν δώσει το android box λόγω κατάργησης του replay tv; Στους προηγούμενους λογαριασμούς είχαν κάνει την έκπτωση.

Στο λογαριασμό του Μαρτίου με χρέωσαν για το πακέτο των extra συσκευών για το cosmote tv streaming, σταμάτησαν να δίνουν δωρεάν το πακέτο των extra συσκευών για το cosmote tv streaming σε όσους έχουν το δορυφορικό πακέτο και τους έχουν δώσει το android box λόγω κατάργησης του replay tv; Στους προηγούμενους λογαριασμούς είχαν κάνει την έκπτωση.
Και σε εμένα το ίδιο έκαναν. Μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών τους είπα για το λάθος τους και μου έστειλαν μήνυμα με το νέο ποσό που πρέπει να πληρώσω.

Και σε εμένα το ίδιο έκαναν. Μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών τους είπα για το λάθος τους και μου έστειλαν μήνυμα με το νέο ποσό που πρέπει να πληρώσω.
Τηλεφωνικώς μίλησες και σου έστειλαν σε μήνυμα το σωστό ποσό; Εγώ πήρα το 13888 και μου είπαν ότι όντως έχει γίνει λάθος και ότι θα διορθωθεί στον επόμενο λογαριασμό. Τον ρώτησα αν πρέπει να κάνω αίτημα για να μου πιστωθεί το ποσό και μου είπε όχι θα γίνει αυτόματα.

Τηλεφωνικώς μίλησες και σου έστειλαν σε μήνυμα το σωστό ποσό; Εγώ πήρα το 13888 και μου είπαν ότι όντως έχει γίνει λάθος και ότι θα διορθωθεί στον επόμενο λογαριασμό. Τον ρώτησα αν πρέπει να κάνω αίτημα για να μου πιστωθεί το ποσό και μου είπε όχι θα γίνει αυτόματα.
Τηλεφωνικά έγινε η συνεννόηση στο 13888

Μου έστειλαν μηνυμα και μέσω του app να ανανεώσω το δορυφορικο που λήγει αρχές Ιουνίου με 25€ το μήνα με δωρεάν τον έναν μήνα.
+15 gigabyte σε δυο κινητά.
Τωρα δίνω 22€ τον μήνα.