Προσφορά Cosmote TV

Για το ίντερνετ λέτε παιδιά? Είναι από extra Sim με gigamax συμβόλαιο φίλου την όποια θα πάνε στα 5 ευρώ από 22 Ιουλίου για όσους τις έχουμε ήδη αλλά αν θες να βγάλεις νέα τις έχουν πάει στο 25αρι.
Μετά υπάρχει το frog unlimited. 120 ευρω το χρόνο 10 το μήνα δηλαδή. Τις κουμπώνετε σε 5G router κόβετε VDSL και παίζετε μπαλίτσα έτσι.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για το ίντερνετ λέτε παιδιά? Είναι από extra Sim με gigamax συμβόλαιο φίλου την όποια θα πάνε στα 5 ευρώ από 22 Ιουλίου για όσους τις έχουμε ήδη αλλά αν θες να βγάλεις νέα τις έχουν πάει στο 25αρι.
Μετά υπάρχει το frog unlimited. 120 ευρω το χρόνο 10 το μήνα δηλαδή. Τις κουμπώνετε σε 5G router κόβετε VDSL και παίζετε μπαλίτσα έτσι.

Eυχαριστώ πολύ!
Για πρότεινε κι ένα 5g router.

Eυχαριστώ πολύ!
Για πρότεινε κι ένα 5g router.
ZTE 5001 με μια ψύκτρα για καλοκαίρι. Αυτό έχω 1.5 χρόνο δεν καταλαβαίνει τίποτα κατανάλωση 10tb το μήνα.

Καλησπερα,

Ειμαι για ανανεωση 2 συνδρομες cosmote tv ott. Η καθεμια ειναι στα 28 Ευρω. Ξερετε τωρα στην ανανεωση αν μπορω να πετυχω κατι καλυτερο;

Τι εννοεί η frog με αυτα;
"Τα άπειρα GB για χρήση video & μουσική προϋποθέτει ότι ο συνδρομητής έχει διαθέσιμα ΜΒ για χρήση Internet. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν διαθέσιμα ΜΒ για Internet τότε τα άπειρα GB δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι να αγοραστεί νέο πακέτο Internet"

Δεν έχω cosmote tv αλλά πριν ένα μήνα πήγα σε 100αρα cosmote και σήμερα με πήραν τηλέφωνο για προσφορά cosmote tv μέσω ίντερνετ και 2 χρόνια συμβόλαιο το cinema πακέτο στα 8 ευρώ και το sports στα 17 ευρώ. Εννοείται αρνήθηκα, είχα παλιότερα και το έκοψα και δε μου λείπει.

Τι εννοεί η frog με αυτα;
"Τα άπειρα GB για χρήση video & μουσική προϋποθέτει ότι ο συνδρομητής έχει διαθέσιμα ΜΒ για χρήση Internet. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν διαθέσιμα ΜΒ για Internet τότε τα άπειρα GB δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι να αγοραστεί νέο πακέτο Internet"
Ειναι διαφορετικο αυτο απο αυτο που λεω εγω που ειναι μια καρτα sim μονο για δεδομενα και παει 120 το χρονο για απεριοριστα. Δεν μπορεις να βαλεις πακετο η κατι αλλο εχει απλα απεριοριστα δεδομενα για 12 μηνες. Την πουλανε ομως σε 2 καταστηματα ενα αθηνα ενα θεσσαλονικη. Ειχε μπει περσι black friday στα 60 ευρω 5 το μηνα δηλαδη και ειχε ουρα για μερες.

• Like
Reactions: lakiss51
Δεν έχω cosmote tv αλλά πριν ένα μήνα πήγα σε 100αρα cosmote και σήμερα με πήραν τηλέφωνο για προσφορά cosmote tv μέσω ίντερνετ και 2 χρόνια συμβόλαιο το cinema πακέτο στα 8 ευρώ και το sports στα 17 ευρώ. Εννοείται αρνήθηκα, είχα παλιότερα και το έκοψα και δε μου λείπει.
Aρα τα 28 που προτεινουν ειναι οκ? Ή μπορω να πετυχω πιο κατω?

17 ευρώ το sports είναι εξαιρετική τιμή πάντως, άσχετα αν δεν σε ενδιαφέρει προσωπικά

• Like
Reactions: kkoum
Καλησπερα,

Ειμαι για ανανεωση 2 συνδρομες cosmote tv ott. Η καθεμια ειναι στα 28 Ευρω. Ξερετε τωρα στην ανανεωση αν μπορω να πετυχω κατι καλυτερο;
Είναι και τα δύο full pack;
Tο λιγότερο λογικά 25€ το καθένα και ζητάς και δώρο έστω 1 μήνα

Καλησπέρα, το συμβόλαιο μου έληγε πρόσφατα και πριν λήξει πήρα τηλέφωνο και μου πρότειναν ανανέωση στα 25 € μ' έναν μήνα δωρεάν, ενώ απ' όσο είπε δεν μπορούσε να μου ανανεώσει στα 22 €.

Εντέλει άφησα το συμβόλαιο να λήξει, και 1-2 ημέρες έπειτα πήρα τηλέφωνο για ανανέωση και ο υπάλληλος αμέσως μου το άφησε στα 22 € για 12 ακόμη μήνες.

Ναι και τα 2 full pack. Αν αρνηθουν παω για αιτημα διακοπης?
Ναι λογικά με αίτημα διακοπής κάνουν καλύτερες ή έστω λίγο καλύτερες προσφορές

Δε νομίζω θα γίνει πανικός.
Σήμερα έκανα νέα σύνδεση με χαμηλότερη τιμή και το ρώτησα και μου είπαν +3 ευρώ στο πακέτο που έχετε και του λέω ότι γράφει στην τιμή καταλόγου και μου λέει για νέους συνδρομητές που το έχουν σε αυτή την τιμή. Ο καθένας έχει λέει και άλλη προσφορά στο προφίλ του.

Πήρα σήμερα και μου έδωσαν τιμή 25€ για full pack χωρίς κανένα δωρεάν πάγιο (πλήρωνα 22€). Επόμενο βήμα η διακοπή γιατί κουράζομαι με αυτές τις διαφοροποιήσεις.