Joker19
AVClub Addicted Member
- 2 August 2020
- 1,794
Αίτημα διακοπής....Πήρα σήμερα και μου έδωσαν τιμή 25€ για full pack χωρίς κανένα δωρεάν πάγιο (πλήρωνα 22€). Επόμενο βήμα η διακοπή γιατί κουράζομαι με αυτές τις διαφοροποιήσεις.
Αίτημα διακοπής....Πήρα σήμερα και μου έδωσαν τιμή 25€ για full pack χωρίς κανένα δωρεάν πάγιο (πλήρωνα 22€). Επόμενο βήμα η διακοπή γιατί κουράζομαι με αυτές τις διαφοροποιήσεις.
Ζήτα full pack......Εμενα με πηραν τωρα τηλ απο το 6292410 και ενω εχω Δορυφορικο SPort pack στα 20,κατι, και ληγει σε λιγες μερες, μου ειπαν στα 23.95 με 3 μηνες δωρο.
Και εμενα μου ειπαν για οτι βγαινει λιγοτερο ο μηνας κτλ
Μεχρι στιγμης οσο και εαν πιεσα για κατι αλλο οπως θεαση και σε 3η συσκευη (οχι αθλητικα) Η η τιμη να μεινει η ιδια στα 20, αρνηθηκαν.
Τους ειπα να επικοινωνησουν μαζι μου αυριο και βλεπουμε.
Λεω να τους ζητησω εστω κατι να δωσουν σε σε αριθμο καρτοκινητου, λετε να δωσουν?
Μεθυσμένοι θα ήταν....μη το δέσεις κόμπο....Καλημέρα. Εγώ είχα ανανεώσει το full pack δορυφόρο στα 25€ με 1 μηνα δώρο πριν 15 μέρες και τώρα με πήραν και μου είπαν ότι μου δίνουν άλλους 2 δώρο παρότι έχω ήδη ανανεώσει γτ η cosmote κλείνει 25 χρόνια κ καλά. Ανανέωση πάνω στην ανανέωση πρώτη φορά αλλά μπράβο τους.
Εγώ πάντως σήμερα που επικοινώνησα 3 φορές με διαφορετικούς πωλητές στο εμπορικό της cosmotetv μου είπαν δεν παίζει με τίποτα τέτοια προσφορά.Μεθυσμένοι θα ήταν....μη το δέσεις κόμπο....![]()
Ευχαριστώ πολύ..όταν έχεις το συμβόλαιο στείλε να δούμε για να διαπραγματευτουμε αναλιγαΠεριμένω να μου έρθει στο email το συμβόλαιο να το ανεβάσω κιόλας.Το άτομο στο τηλέφωνο μου ανέφερε ότι είναι προσωποποιημενες προσφορές σε πελάτες που έχουν χρόνια την υπηρεσία. Το τηλέφωνο που με κάλεσε ήταν το
2106292593.
Το αφεντικό τρελάθηκε..Καλημέρα. Εγώ είχα ανανεώσει το full pack δορυφόρο στα 25€ με 1 μηνα δώρο πριν 15 μέρες και τώρα με πήραν και μου είπαν ότι μου δίνουν άλλους 2 δώρο παρότι έχω ήδη ανανεώσει γτ η cosmote κλείνει 25 χρόνια κ καλά. Ανανέωση πάνω στην ανανέωση πρώτη φορά αλλά μπράβο τους.
Όχι σκέτο cosmote tv.Είχαν και ίντερνετ ΟΤΕ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.