Προσωπικά εγώ έφυγα από την nova και πήγα στην cosmote την Δευτέρα με αλλαγή φορητότητας. Τώρα που μπορώ να δω τα αθλητικά της μέσω cosmote, αυτό που πραγματικά θα μου λήψει και δεν θα μπορώ να δω είναι το novaπάσχα..

Μην ασχολείσαι με τα καρτουν στο τηλεφωνο ειναι ασχεταΜόλις επικοινώνησα με την cosmote για συμβόλαιο που λήγει . Επιμένουν να μου προσφέρουν στα 58,90 το πρόγραμμα που στο site το διαφημίζουν 55,90. Το επιχείρημα είναι ότι η τιμή αφορά μόνο νέους συνδρομητές . Ζήτησα υποβάθμιση από full pack σε cinema (αφού έχω και nova που λήγει σε 10 μήνες) αλλά μου είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει άμεσα. Πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία με το τμήμα που είναι αρμοδιο για υποβαθμίσεις. Ισχύει όντως κάτι τέτοιο ; Ξέρει κανείς ;
Ούτε εγώ έχω καταλάβει ακόμα τι κερδίζει η nova από τη συμφωνία, με παρόμοιες τιμές 5 πάνω η Cosmote δεν βλέπω πως η μεγάλη μάζα θα επιλέξει nova, θα πάει μαζικά σε cosmote. Ναι οι πειρατές ίσως μειωθούν αλλά που θα πάνε όμωςΚατά την γνώμη μου το μεγάλο όπλο της nova ήταν η Ευρωλίνγκα και το Αγγλικό. Τώρα που μπορείς να το δεις από την cosmote και δεδομένου την παρουσία άλλων παραγόντων όπως ποιότητα εικόνας, ήχου κλπ., την πάτησε.. Όλοι προσπαθούν να "πηδήξουν από το πλοίο". Η υπόθεση αυτή που προέκυψε με τον φίλο μας τον zapper έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε την κατάληξή της..
Υπάρχει το σενάριο εξαγοράς από την DT επίσης η νόβα μπορεί να ποντάρει σε αυτούς που έχουν εον fiber και παίρνουν το φουλ πακ με 21€ μαζί με τα κόσμοτε αν δεν κάνω λάθος πάντως κάτι παίζει από πίσω παρασκηνιακά που θα βγει στην πορείαΟύτε εγώ έχω καταλάβει ακόμα τι κερδίζει η nova από τη συμφωνία, με παρόμοιες τιμές 5 πάνω η Cosmote δεν βλέπω πως η μεγάλη μάζα θα επιλέξει nova, θα πάει μαζικά σε cosmote. Ναι οι πειρατές ίσως μειωθούν αλλά που θα πάνε όμως
Εμένα μια φορά μου απάντησαν 4 ώρες μετάΛοιπόν, έκανα 2 προσπάθειες να μάθω αν γίνεται υποβάθμιση πακέτου...το Κατερινάκι πέταξε χαρταετό...
Διακοπή δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να πάρεις αυτό που πρέπει. Μόνο με απειλές εκεί φοβούνται και σε ταζουν λαγούς μετά. Είναι ξεφτίλες το ξέρουμε όλα τα χρόνια. Ειδικά παλιούς πελάτες που τους έχει κάνει χρυσούς όλα τα χρόνια τους αντιμετωπίζουν σαν τον τελευταίο σου λένε έχουμε δεμένο το γάιδαρο. Ενώ τους νέους ειδικά από φορητοτητα από άλλη εταιρία ταζουν τα πάντα.Η αυθαιρεσία τους δεν έχει όρια . Στην cosmote για ανανέωση μου ζητούν περισσότερα από την τιμή στο site. Με κοροϊδεύουν ότι τάχα είναι για νέους συνδρομητές αλλά σε άλλους υφιστάμενους τη δίνουν. Απλώς ως αρχή δεν δίνουν νέο συμβόλαιο σε τιμή κατώτερη από το προηγούμενο . Ζήτησα υποβάθμιση σε cinema pack αλλά δεν δέχονται. Σε παραπέμπουν για επικοινωνία με το τμήμα διακοπών. Να δω πότε θα με καλέσουν και τι θα μου προτείνουν . Οποιαδήποτε προσφορά σε τιμή ανώτερη από το site ,θα οδηγήσει σε οριστική διακοπή της tv. Ανεπίτρεπτο να σε παιδεύουν έτσι από τη στιγμή που έχει λήξει η δέσμευση . Σκόπιμα δόλιες διαδικασίες ώστε να αγανακτήσουμε και να υπαναχωρήσουμε
Eπανέρχομαι λοιπόν, Μπήκα σε άλλη ΝΟΒΑ και μου είπανε πως τελικά άλλαξε πολιτική οπότε αν θέλω κάνω καταγγελία εφόσον δεν είμαι ευχαριστημένος, μου είπανε το εξής: ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ:Και ξαφνικά προκύπτει πρόβλημα με την ΝΟΒΑ .....ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ...---...
Ο πεθερός μου ζήτησε και το κατάφερε να υποβαθμίσει το πακέτο του από το φουλ στο απλό με 60 ευρώ πέναλντι εχθές. Μου το αρνούνται. ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ. Απαιτούν ή τήρηση του συμβολαίου ή πλήρη αποχώρηση. Δεν με πάνε στο μικρότερο ούτε με πέναλντι. ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;; Λήγει τον Οκτώβριο του 2025. Καλά κρασιά. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ....28 δίνω κάθε μήνα.
Πριν 3 εβδομάδες που έκανα αίτημα διακοπής το πέναλτι ήταν 120€. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 140€. Τώρα 150€;;;; Μιλάμε για σούργελα..ελπίζω μόνο να μην μου στείλουν λογαριασμό με 150€ γιατί δεν θα πάρουν ούτε 1 cent παραπάνω από τα 120€.Eπανέρχομαι λοιπόν, Μπήκα σε άλλη ΝΟΒΑ και μου είπανε πως τελικά άλλαξε πολιτική οπότε αν θέλω κάνω καταγγελία εφόσον δεν είμαι ευχαριστημένος, μου είπανε το εξής: ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ:
100Ευρώ για υποβάθμιση (κόβω τα αθλητικά)
150Ευρώ για ολική διακοπή της υπηρεσίας.
Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι. Δεν παίζονται.
Τους έδειξα το....πινακάκι εκτυπωμένο από το συμβόλαιο που είχα και μου είπαν πως πλέον αυτό άλλαξε (γιατί έτσι γουστάρουν).
Δηλαδή για όποιο δεν κατάλαβε η αρχική τιμή του πέναλντυ από 40 πήγε 60 και από 60 πήγε 100 για να κοπούν τα αθλητικά.
Και αν ξαφνικά φύγουν και άλλοι, μπορεί να το πάνε μονομερώς και 150. Θα τους πει κανείς τίποτα; Βρίσκουν και τα κάνουν.
Είμαι τόσο τσατισμένος που πραγματικά σκέφτομαι να το κυνηγήσω ΚΥΡΙΩΣ για τη νοοτροπία. Δεν ντρεπόμαστε λίγο.
Δεν έχεις άδικο. Εξαιτίας της δικής μας ανοχής (των καταναλωτών εννοώ ) τα βρίσκουν και τα κάνουν . Αν το συμβόλαιο λέει κάτι αυτό και (πρέπει να) ισχύει . Δεν επιτρέπεται να αλλάζουν οι όροι μονομερώς κατά το δοκούν και κατά το συμφέρον . Αν είναι έτσι να το ξέρουμε και εμείς : "50 συμφωνήσαμε αλλά τώρα που το ξαναβλέπουμε αποφασίσαμε από μόνοι μας να σας δίνουμε 40" Νομίζω πρέπει πρώτα να διατυπώσουμε επίσημα παράπονο στον πάροχο και αν δεν λυθεί το ζήτημα μέσα σε 20 ημέρες μπορείς να προβείς σε καταγγελία στον ΕΕΤΤ. Και για να είμαστε ειλικρινείς αυτές τις πρακτικές δεν τις ακολουθεί μόνο ένας πάροχος . Αυθαιρεσίες γίνονται και από άλλουςΕπανέρχομαι λοιπόν, Μπήκα σε άλλη ΝΟΒΑ και μου είπαν πως τελικά άλλαξε πολιτική οπότε αν θέλω να κάνω καταγγελία εφόσον δεν είμαι ευχαριστημένος, μου είπανε το εξής: ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΠΛΗΡΩΝ:
100Ευρώ για υποβάθμιση (κόβω τα αθλητικά)
150Ευρώ για ολική διακοπή της υπηρεσίας.
Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι. Δεν παίζονται.
Τους έδειξα το....πινακάκι εκτυπωμένο από το συμβόλαιο που είχα και μου είπαν πως πλέον αυτό άλλαξε (γιατί έτσι γουστάρουν).
Δηλαδή για όποιον δεν καταλάβαινε η αρχική τιμή του πέναλντι από 40 πήγε 60 και από 60 πήγε 100 για να κοπούν τα αθλητικά.
Και αν ξαφνικά φύγουν και άλλοι, μπορεί να το πάνε μονομερώς και 150. Θα τους πει κανείς τίποτα; Βρίσκουν και τα κάνουν.
Είμαι τόσο τσατισμένος που πραγματικά σκέφτομαι να το κυνηγήσω ΚΥΡΙΩΣ για τη νοοτροπία. Δεν ντρεπόμαστε λίγο.
Αποκλείεται να μην ξέρανε τον αριθμό των κοινών συνδρομητών. Τα έχουν μετρήσει όλα. Απλά υπολογίζουν ότι θα ρεφάρουν τις διακοπές με αύξηση συνδρομητών από πειρατικά και από την άλλη με μείωση μελλοντικά των δικαιωμάτων για αθλητικά αφού ουσιαστικά θα είναι μονοπώλιο. Σε κάθε περίπτωση ο καταναλωτής έστω και για 3 χρόνια θα παίρνει πιο φτηνά το συνολικό περιεχόμενο. Σε 3 χρόνια μπορεί να έχουμε μόνο μονοπώλιο και παλιά κατάσταση FilmnetΘα συμφωνήσω απόλυτα στο εξής : η συμφωνία δεν έγινε με γνώμονα το συμφέρον των καταναλωτών. Νομίζω ότι υπολόγιζαν πως με αυτή τη συμφωνία θα κερδίσουν αφού θα μπορούσαν να επιτύχουν την αύξηση των 3 ευρώ αναίμακτα, χωρίς να αυξήσουν τις επενδύσεις τους σε νέα τηλεοπτικά δικαιώματα και ταυτόχρονα χωρίς σημαντικές απώλειες συνδρομητών . Και νομίζω δεν είχαν πραγματική αίσθηση του πραγματικού αριθμού εκείνων που έχουν συνδρομή και στις δύο πλατφόρμες. Αλλά αυτό είναι απλα η δική μου γνώμη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.