Στη δική μου περίπτωση είναι ανεξάρτητη και είναι δορυφορική σύνδεση. Είχα 25 φουλ πακ και μετά τους πρώτους μήνες που ήταν δωρεάν τα νοβα ζήτησα κατάργηση των καναλιών καθώς είχα και νοβα. Επειδή όμως έληγε το συμβόλαιο μου είπαν να ανανέωσω στα 25 και δώρο τα νοβασπορτς. Το δέχτηκα. Πλέον με την κατάργηση του τέλους πήγε στα 22,73
Λοιπόν, μιας και μου έληγε το συμβόλαιο μου για το δορυφορικό full pack με novasports στα 25€ (22,73 με την κατάργηση του τέλους) πήρα για διακοπή ισχυριζόμενος οικονομικούς λόγους. Αυθημερόν με κάλεσαν από το τμήμα ακυρώσεων και μου πρόσφεραν ανανέωση για ένα χρόνο στα 24€ με δώρο ένα πάγιο (όποτε βγαίνει 22€ μέσος όρος) και επίσης συνεχίζονται δωρεάν το streaming boxακι και το πακέτο extra συσκευών που μου είχαν δώσει από καιρό. Ρώτησα αν παίζει και κάνα δωράκι σε καρτοκινητο που εχω αλλά μου είπαν όχι. Με ρώτησαν πάντως αν υπάρχει στην οικογένεια κάποια άλλη σύνδεση cosmote (δεν υπάρχει), σε αυτή ίσως κάτι θα γινόταν. Πάντως δέχθηκα έτσι.
Υπόψιν πληροφοριακά για το magenta one, η δορυφορική σύνδεση cosmote tv δεν συμμετέχει σε σχήμα όπως μπορει κανείς να διαπιστώσει στους όρους χρήσης του magenta αλλά και όπως μου είχε διαβεβαιώσει παλιότερα κάποιος από την εξυπηρέτηση.