Hacker?pcs
AVClub Enthusiast
- 22 August 2010
- 1,004
Και το απευθείας link χωρίς promotionΓια όσους είναι σε φάση που περιμένουν προσφορά, υπάρχει και δώρο 2 μήνες cosmote sports pack μέσω άλλης εταιρίας.
Και το απευθείας link χωρίς promotionΓια όσους είναι σε φάση που περιμένουν προσφορά, υπάρχει και δώρο 2 μήνες cosmote sports pack μέσω άλλης εταιρίας.
Στη δική μου περίπτωση είναι ανεξάρτητη και είναι δορυφορική σύνδεση. Είχα 25 φουλ πακ και μετά τους πρώτους μήνες που ήταν δωρεάν τα νοβα ζήτησα κατάργηση των καναλιών καθώς είχα και νοβα. Επειδή όμως έληγε το συμβόλαιο μου είπαν να ανανέωσω στα 25 και δώρο τα νοβασπορτς. Το δέχτηκα. Πλέον με την κατάργηση του τέλους πήγε στα 22,73Να κάνω μια (συν μια) ερώτηση, σ' όσους έχουν προσφορά
από την Cosmote στο "Full Pack" (με τα NovaSports)
περιεχόμενο:
Η συνδρομή αυτή, είναι ανεξάρτητη ή συνδυαστική;
Και ισχύει, μόνο για τους "διαδικτυακούς"
ή τους "δορυφορικούς" συνδρομητές;
Γιατί, μου φαίνεται πολύ χαμηλή
και μου κάνει εντύπωση!
και στη δίκη μου περίπτωση είναι ανεξάρτητη και είναι επίσης δορυφορική..Να κάνω μια (συν μια) ερώτηση, σ' όσους έχουν προσφορά
περιεχόμενο:
και μου κάνει εντύπωση!
Σε μένα ειναι συνδιαστική και δεν ειναι δορυφορική.Να κάνω μια (συν μια) ερώτηση, σ' όσους έχουν προσφορά
περιεχόμενο:
και μου κάνει εντύπωση!
Δεν έχει τελειώσει η περίοδος χρήσης του voucher;Επίσης οι τιμές εδώ πχ 65€ για 1Gbps+TV full παίρνουν έκπτωση gigabit voucher ή είναι τελικές, δεν το παίρνουν το voucher;
Σωστός, άκυρο για το voucherΔεν έχει τελειώσει η περίοδος χρήσης του voucher;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.