Προσφορά NOVA

Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

λες μαζι με τα hd.θα σου δωσουν και δεκτη..?
γιατι χωρις τον δικο τους pace,δεν παιζουν αλλου.

Μου ανέφεραν για τον pace 831 δωρεάν και εαν θέλω τον 865 με 149 και τους είπα για τον 865 ότι θέλω.

Μου ανέφεραν για τον pace 831 δωρεάν και εαν θέλω τον 865 με 149 και τους είπα για τον 865 ότι θέλω.

και μιση τιμη στην συνδρομη και τσαμπα τον 831 και 149 ευρω τον 865..?
ρε συ μηπως εχεις κανα βυσμα μεσα στην νοβα...?

Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Για μένα, η σημαντική προσφορά, εκτός της μειωμένης συνδρομής, είναι η δωρεάν παροχή του 831, ενώ το ποσόν των 149 για τον 865 είναι το κανονικό για οποιονδήποτε αγοράζει αυτό το δέκτη.

Re: Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Για μένα, η σημαντική προσφορά, εκτός της μειωμένης συνδρομής, είναι η δωρεάν παροχή του 831, ενώ το ποσόν των 149 για τον 865 είναι το κανονικό για οποιονδήποτε αγοράζει αυτό το δέκτη.

αυτο λεω-και μιση συνδρομη και τσαμπα δεκτη?
τον 865 τον δινουν 250 ευρω και εαν επιλεξεις multiview,τοτε παιρνεις και τους 2(831&865)γυρω στα 240 ευρω μαζι με ολο τον υπολοιπο εξοπλισμο.
αυτη την απαντηση ειχα παρει εγω πριν κανα μηνα,οταν και αποδεχτηκα την προσφορα της μισης τιμης.

HTML:
και μιση τιμη στην συνδρομη και τσαμπα τον 831 και 149 ευρω τον 865..?
ρε συ μηπως εχεις κανα βυσμα μεσα στην νοβα...?

Όχι απο βυσμα το τελευταίο ήταν το 1993 στον στρατό :P

Πήγα το απόγευμα και παρέλαβα τον δεκτη 865 στα 149 .
Έχω ξενερωσει με 2 θεματακια.πρωτον ότι το nova scope δεν παίζει στον 865 και δεύτερον στο on demand πρέπει να περιμενο σαν μακακας στις 2 το πρωί για να εμφανίσει τις ταινίες; Έλεος δεν ξεκινήσαμε καλα.

HTML:

Όχι απο βυσμα το τελευταίο ήταν το 1993 στον στρατό :P

Πήγα το απόγευμα και παρέλαβα τον δεκτη 865 στα 149 .
Έχω ξενερωσει με 2 θεματακια.πρωτον ότι το nova scope δεν παίζει στον 865 και δεύτερον στο on demand πρέπει να περιμενο σαν μακακας στις 2 το πρωί για να εμφανίσει τις ταινίες; Έλεος δεν ξεκινήσαμε καλα.

ok-μια χαρα σου κατσε..
για τα θεματακια του δεκτη,πηγαινε στο αντιστοιχο νημα του 865.θα βοηθησουν τα παιδια που τον εχουν.
καλοθεατος...

Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

ok-μια χαρα σου κατσε..
για τα θεματακια του δεκτη,πηγαινε στο αντιστοιχο νημα του 865.θα βοηθησουν τα παιδια που τον εχουν.
καλοθεατος...
Δημήτρη μετά την επανασύνδεση που έκανες σε ποιο δέκτη βλέπεις? Γιατί αν πας σε pace πας για Ησαΐα χόρευε……………. :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Δημήτρη μετά την επανασύνδεση που έκανες σε ποιο δέκτη βλέπεις? Γιατί αν πας σε pace πας για Ησαΐα χόρευε……………. :ernaehrung004:

ποιον pace..?
ελευθερη καρτουλα εχω τοποθετημενη στον dreambox hd 500 και κανω και τις εγγραφες μου.
σκεφτηκα καποια στιγμη για pace(λογω των hd)αλλα θα χασω την ελευθερια μου και τις εγγραφες μου.
μια χαρα ειμαι ετσι..

ok-μια χαρα σου κατσε..
καλοθεατος...

Ευχαριστω :)

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

ποιον pace..?
ελευθερη καρτουλα εχω τοποθετημενη στον dreambox hd 500 και κανω και τις εγγραφες μου.
σκεφτηκα καποια στιγμη για pace(λογω των hd)αλλα θα χασω την ελευθερια μου και τις εγγραφες μου.
μια χαρα ειμαι ετσι..

Εγγραφουλες με surflock 1 ομως ετσι ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

ποιον pace..?
μια χαρα ειμαι ετσι..
Είπα και εγώ!!!!! :SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Εγγραφουλες με surflock 1 ομως ετσι ?
Νομίζω ότι γίνεται αρκεί να μην παρακολουθείς άλλο κανάλι και να γράφεις άλλο. Νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος. Ας μας πει ο Δημήτρης καλύτερα.

Μετά απο νύξη μου για πιθανή διακοπή συνδρομής στο τέλος της υπάρχουσας προσφοράς (2play & sport's pack = 59.90) μου προσφέρθηκε ανανέωση για άλλους 18 μήνες.
Μπράβο τα παιδιά. !:firstprize:

Εγώ παιδιά ήμουν απο τους άτυχους. Τους πήρα τηλ πριν απο λίγο για επανασύνδεση (με είχαν πάρει τηλ πριν κανα μήνα αλλά έλειπα) και μου λέει ο υπάλληλος....η προσφορά για σάς έχει λήξει!!! Καμία πρόταση απο σάς? Να ξαναπάρω μπάς και πέσω σε κανα καλύτερο υπάλληλο?

Άμα πάρω τηλέφωνο για προσφορά λέτε να πετύχω τίποτα καλο? είμαι συνδρομητής ενάμιση χρόνο και κάτι μήνες ?

παιδια καντε λιγη υπομονη να μπουν τα ιδιωτικα καναλια στον οτεσατ και ισως και καναδυο κινηματογραφικα και μετα θα σας παιρνει εσας τηλεφωνο η γοβα

Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Άμα πάρω τηλέφωνο για προσφορά λέτε να πετύχω τίποτα καλο? είμαι συνδρομητής ενάμιση χρόνο και κάτι μήνες ?

Νομίζω ότι είναι καλλίτερα να στείλεις ένα μήνυμα, περιγράφοντας το πακέτο που έχεις ή που θέλεις και τις εκπτώσεις που ακούς και διαβάζεις, και είμαι βέβαιος ότι θα σε πάρουν, προσφέροντας μια κάποια έκπτωση.

Στη συζήτηση με τον υπάλληλο, μπορείς να παζαρέψεις λίγο ακόμη.

Αυτή τη συνταγή ακολούθησα και είχα αποτέλεσμα.