Προσφορά NOVA

Ρε σωνει και καλα να επανασυνδεθω με 45 ευρουδακια?Δεν παιζει αυτο κυριοι της νοβα,τα παραμυθακια τελειωσαν.Με 30 euro κι αν θελετε αλλιως μην με ενοχλειτε.Αποσπασμα απο την σημερινη μου συνομιλια με υπαλληλο της νοβα στην κληση τους για "προσφορα"...:violent-smiley-030:

Σωστοοοος!!! Συμφωνω 100%. Για να μην σου πω οτι και παλι πολλα ειναι....

Πιστευω οτι 30 ευρω ειναι μια λογικη τιμη για το πακετο.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Ημουν παλια συνδρομητης νοβα και θα κανω επανασυνδεση με την προσφορα που δινει η forthnet. Εαν θελω μπορω να ενεργοποιησω την παλια καρτα που ειχα/??? ή θα μου δωσουν νεα παντρεμενη με δεκτη...???
Ευχαριστω

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Ημουν παλια συνδρομητης νοβα και θα κανω επανασυνδεση με την προσφορα που δινει η forthnet. Εαν θελω μπορω να ενεργοποιησω την παλια καρτα που ειχα/??? ή θα μου δωσουν νεα παντρεμενη με δεκτη...???
Ευχαριστω

Νέα παντρεμένη με δέκτη.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Ευχαριστω
Εξαρτάτε τι λέει η προσφορά.

Νέα παντρεμένη με δέκτη.
Δεν συμφωνώ. Εκτός αν εννοείς ότι η προσφορά που λέει ο φίλος αναφέρει κάτι τέτοιο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

((ΔΩΡΕΑΝ ο αποκωδικοποιητής NovaBox HD 831 για νέους συνδρομητές Nova και το Wi-Fi Router για νέους συνδρομητές Forthnet.))
Αυτό λέει η προσφορά. Δεν λέει για επανασύνδεση κάτι. Θα πρέπει να τους ρωτήσεις.
Άρα έχει δίκιο και ο pontios.
Νέα κάρτα νέος δέκτης, νέος γάμος, μείων μια ελεύθερη κάρτα για αυτούς.

Συνδρομητής και εγώ από το 2002 στο full πακέτο μόλις διέκοψα για πάντα εκτός αν πάνε το full πακέτο στα 30-35 euro που πιστεύω ότι είναι μια πολύ λογική και δίκαιη τιμή από άποψη παρεχόμενων υπηρεσιών και οικονομικών συγκυριών...
Η γενική οικονομική κατάσταση με έκανε να αναθεωρήσω αρκετά πράγματα και από τα πρώτα που πήρε η μπάλλα ήταν και η Nova, που μέχρι πριν λίγο καιρό τη θεωρούσα απαραίτητη αλλά πλέον έκανα την κίνηση με χαρακτηριστική ευκολία...
Έχω περιέργεια πάντως να μαθαίναμε από πρώτο χέρι με τι ρυθμό και αν γίνονται διακοπές συνδρομών με μεγαλύτερη μαζικότητα από προηγούμενες χρονιές...

δηλαδη εαν καταλαβα καλα !!! εγω ειμαι συνδρομητης 12 χρονια φουλλ πακετο με καρτα ελευθερη *παιζει σε ολα τα ρεσειβερ * δεν ειναι παντρεμενη η καρτα οκ. φετος το γηρησα το φουλ πακετο στο πακ σινεμα δηλαδη στο πακετο τον 49,90 που ειναι το σινεμα πακ και το τηλεφωνο και ιντερνετ μαζι !!! πχ μετα απο 18 μηνες που τελειωνει το πακετο αυτο και δεν βρω καποιο παρομοιο οχι αποκλειστικα πακετο της αρεσκιας μου και διακοψω την νοβα κομπλετ το πακετο γενικα και μεσα σε μια βδομαδα μετα την διακοπη μου παρουν τηλεφωνο για μια καλη προσφορα που θα με καλιπτει πληρως ,τοτε η ερωτηση σε εσας ειναι οτι δεν θα μου ενεργοποιησουν την παλια μου ελευθερη καρτα ?? και θα μου δωσουν καινουργια καρτα μαζι με τον αποδικοποιητη παντρεμενη????? ρωταω εγω τωρα

Τί να σου απαντήσω τώρα?
Τί θα κάνει η νόβα μετά 18 μήνες?
Υπομονή.
Έχεις 18 μήνες μπροστά. Ποιός ζεί, ποιός πεθαίνει, που λέει και ο "λαός". Ειδικά αυτή την εποχή, ισχύει.

Η πολιτική της Νόβα που έχουμε δει μέχρι στιγμής είναι να αντικαθιστά τις ελεύθερες παλιές κάρτες σε κάθε ευκαιρία και ανανέωση. Ελάχιστες περιπτώσεις έχουν διαφύγει. Το τι θα κάνουν μελλοντικά πιστεύω θα εξαρτηθεί από το αν η πολιτική τους αυτή, σημαίνει αρκετοί συνδρομητές και αντίστοιχα έσοδα και ικανοποιητική πάταξη της πειρατείας. (πάντως ακόμη υπάρχουν πειρατικοί συνδρομητές με κλειδιά που αγοράζουν online, τουλάχιστον μια δυο περιπτώσεις ξέρω.
Αλλά ξέρω πολλούς που διέκοψαν λόγω της πολιτικής των παντρεμένων καρτών και του surf lock).

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

(πάντως ακόμη υπάρχουν πειρατικοί συνδρομητές με κλειδιά που αγοράζουν online, τουλάχιστον μια δυο περιπτώσεις ξέρω. Μονοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!! υπαρχει ακομα πολυ πειρατικο πραμα που αγοράζουν online..... Και πραγματικα απορω αφου τα καταφεραν τοτε με της πειρατικες καρτες και δεν κυκλοφορει καμια πλεον ,απορω πως δεν μπορεσαν να παταξουν αυτο το μελανο τους σημειο !!!!!!!!!

Μου τηλεφώνησαν το πρωί για προσφορά 45 ευρώ full pack για ένα χρόνο. Ως πριν 1 μήνα ήμουν σε sport pack. Πολλά μου φαίνονται. Άλλωστε κάθε καλοκαίρι το εκοβα . Τι λέτε;

Ζητα και τα hd σε αυτη την τιμη μεσα και νομιζω ειναι καλη τιμη.

Μου τηλεφώνησαν το πρωί για προσφορά 45 ευρώ full pack για ένα χρόνο. Ως πριν 1 μήνα ήμουν σε sport pack. Πολλά μου φαίνονται. Άλλωστε κάθε καλοκαίρι το εκοβα . Τι λέτε;
Δεν είναι σωστή η ερώτηση.
Ο καθένας θα μπορούσε ν' απαντήσει διαφορετικά.
Πχ ένας θα μπορούσε να πει, πλήρωνα 62 και έβλεπα στο σαλόνι και στο υπνοδωμάτιο, το full pack.
Άλλος, μπορεί να έβλεπε με τα μισά ή και λιγότερα, τα αθλητικά.
Αλλος... κλπ
Το θέμα είναι, άν αξίζει για σένα αυτό που παίρνεις απ' την υπηρεσία.
Αν αξίζει, βλέπεις άν το αντέχεις.
Αν συντρέχουν τα πιό πάνω, το παίρνεις και δεν ρωτάς.:ernaehrung004: