Προσφορά NOVA

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Γενικότερα υπάρχει κάποιος συνδρομητής Forthnet+NOVA που έχει καταφέρει καλύτερη τιμή πέρα του -20% που δίνουν σε όλους έτσι και αλλιώς;

Επιβεβαιώνω και εγώ για συνδρομή full pack γύρω στα 35, αν θυμάμαι καλά.
Το Γενάρη γινόταν σχετική συζήτηση σ' αυτό το νήμα για προσφορά στους νέους πελάτες με αυτή την τιμή, τους έστειλα μήνυμα ζητώντας να ισχύσει και σ´εμένα, πήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν να ισχύσει η προσφορά αυτή για 11 μήνες, δηλαδή όλο το 2012.

Προφανώς υπάρχει πρόβλημα αυτή τη στιγμή, μην εξάπτεσαι, έχει ξανασυμβεί και σε άλλα κανάλια.

Και έγω έχω πάρει προσφορά φούλ πακ στα 30 ευρώ τον καιρό που είχα διακόψει. Μου είχανε στείλει και κουπόνι να πάρω δωρεάν τον pace 831. Εγώ όμως εκείνη την εποχή είχα βάλει ξένο συνδρομητικό πακέτο και αρνήθηκα. Πέρσι επειδή έχω 2play ξανασυνδέθηκα στο start pack με τα ίδια λεφτά. Με πήρανε πριν λίγες ημέρες και μου πρότειναν να συνεχίσω με τα ίδια χρήματα σε 2play και start pack. Απάντησα ότι με ενδιαφέρει το ΣΠΟΡ πακέτο + HD αλλά δεν θέλω να ξαναπληρώσω για την αγορά νέου δέκτη (pace 831) γιατί είχα ήδη δώσει 49 ευρώ για την αγορά του panasat πριν 3 χρόνια και αφού όταν ήμουν ανενεργός μου τον είχανε προσφέρει δωρεάν, τον θέλω ΔΩΡΕΑΝ." Όχι πρέπει να πληρώσεται 49 ευρώ". Απο ότι έχω καταλάβει προσφορές κάνουν μόνο αν έχεις διακόψει. Το θέμα είναι οτι στις 18 Αυγούστου αρχίζει η Premiere league, εγώ θα έχω ανανεώσει με ξένο συνδρομητικό πακέτο για ένα χρόνο και όταν με πάρουνε να μου κάνουνε προσφορά (γιατί 31/8/2012 τελειώνει η δέσμευση που έχω και δεν θα συνεχίσω) θα είναι αργά!!!!

Και έγω έχω πάρει προσφορά φούλ πακ στα 30 ευρώ τον καιρό που είχα διακόψει. Μου είχανε στείλει και κουπόνι να πάρω δωρεάν τον pace 831. Εγώ όμως εκείνη την εποχή είχα βάλει ξένο συνδρομητικό πακέτο και αρνήθηκα. Πέρσι επειδή έχω 2play ξανασυνδέθηκα στο start pack με τα ίδια λεφτά. Με πήρανε πριν λίγες ημέρες και μου πρότειναν να συνεχίσω με τα ίδια χρήματα σε 2play και start pack. Απάντησα ότι με ενδιαφέρει το ΣΠΟΡ πακέτο + HD αλλά δεν θέλω να ξαναπληρώσω για την αγορά νέου δέκτη (pace 831) γιατί είχα ήδη δώσει 49 ευρώ για την αγορά του panasat πριν 3 χρόνια και αφού όταν ήμουν ανενεργός μου τον είχανε προσφέρει δωρεάν, τον θέλω ΔΩΡΕΑΝ." Όχι πρέπει να πληρώσεται 49 ευρώ". Απο ότι έχω καταλάβει προσφορές κάνουν μόνο αν έχεις διακόψει. Το θέμα είναι οτι στις 18 Αυγούστου αρχίζει η Premiere league, εγώ θα έχω ανανεώσει με ξένο συνδρομητικό πακέτο για ένα χρόνο και όταν με πάρουνε να μου κάνουνε προσφορά (γιατί 31/8/2012 τελειώνει η δέσμευση που έχω και δεν θα συνεχίσω) θα είναι αργά!!!!

μηπως να τους πεις οτι μεχρι τις 18/8 αν δεν μου δωσετε δωρεαν το δεκτη διακοπτω και θα παω αλλου. (πες οτετβ). αμα πιασει επιασε... και αν δεν πιασει πες στον υπαλληλο να το προωθησει σαν αιτημα και να σε παρουν εως τις 18.:smash:

παντως αυτο με το κουπονι για τον 831 πρεπει να το κανουν σε ολους εχουν panasat δεκτη. μπας και δουμε ασπρη μερα στην ποιτητα εικονας με dvbs2.

Last edited:
Εμμέσως τους το έχω πεί 3 φορές τον τελευταίο μήνα. Την 1/8/2012 που θα πάρω να πώ ότι διακόπτω θα το πώ μια τελευταία φορά!

Εμμέσως τους το έχω πεί 3 φορές τον τελευταίο μήνα. Την 1/8/2012 που θα πάρω να πώ ότι διακόπτω θα το πώ μια τελευταία φορά!

οχι εμμεσως. με θρασος να πεις και να το στειλεις και γραπτως με email.

Να χ3σω τις προσφορές τους, αυτή τη στιγμή το Boomerang παίζει πρόγραμμα με ολλανδικούς υπότιτλους. Καλά, σε ποιους νομίζουν ότι απευθύνονται;
Μπορείς να κάνεις το παράπονό σου και τηλεφωνικώς να λάβουν γνώση.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

εστειλα e-mail στην nova λεγοντας τους οτι αν δεν μου κανουν προσφορα θα αναγκαστω να αποχωρησω παραλληλα τους ειπαν οτι αν λαβω προσφορα εχω την καλη διαθεση να μεινω εστειλα μεσω της φορμας και στο [email protected] αυτο το e-mail ισχυει η το εστειλα στο βροντο?

η γοβα δεν καταλαβαινει απο παρακαλια και ε-μαιηλ
δηλωνεις διακοπη για τελος του μηνα και ελπιζεις
αλλωστε ολοι για μια ελπιδα ζουμε!

Επειδή σκέφτομαι να βάλω το πακέτο της νοβα με internet & sportspack ξέρει κανείς πως είναι οι ταχύτητες της forthnet στο internet? Mε το conn-x κλειδώνω γύρω στα 12.

Επειδή σκέφτομαι να βάλω το πακέτο της νοβα με internet & sportspack ξέρει κανείς πως είναι οι ταχύτητες της forthnet στο internet? Mε το conn-x κλειδώνω γύρω στα 12.

η forthnet εχει μικροτερο snr απο τον οτε. αρα θα κλειδωσεις καπου στα 13-14 λογικα

εστειλα e-mail στην nova λεγοντας τους οτι αν δεν μου κανουν προσφορα θα αναγκαστω να αποχωρησω παραλληλα τους ειπαν οτι αν λαβω προσφορα εχω την καλη διαθεση να μεινω εστειλα μεσω της φορμας και στο [email protected] αυτο το e-mail ισχυει η το εστειλα στο βροντο?
ελαβα την ακολουθη απαντηση
Αγαπητέ κύριε ΧΧΧΧ,

Ευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία σας μαζί μας και για το χρόνο που αφιερώσατε.

Αναφορικά με το μήνυμά σας, θα θέλαμε αρχικά να σας ενημερώσουμε ότι στον κωδικό σας, έχει καταχωρηθεί ένας μήνας δωρεάν τηλεθέασης λόγω προσφοράς που έχετε κερδίσει, εξοφλώντας πάγια την συνδρομή σας μέσω πιστωτικής κάρτας. Ο συγκεκριμένος μήνας είναι ο Σεπτέμβριος του 2012.

Θα θέλαμε επίσης να σας προτείνουμε να ενημερωθείτε για τις εξαιρετικά συμφέρουσες προσφορές που δημιούργησε η Forthnet και απευθύνονται σε κάθε ελληνικό σπίτι, εξασφαλίζοντας προηγμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και μεγάλο οικονομικό όφελος.

Ειδικά αν ανήκετε στο ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet, μπορείτε να επωφεληθείτε από το προνόμιο που παρέχεται στους συνδρομητές μας Nova – Forthnet. Τώρα, οι υπηρεσίες Forthnet, οι πιο ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες της αγοράς, συνδυάζονται απόλυτα με το πιο ολοκληρωμένο τηλεοπτικό περιεχόμενο της Nova και σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία επικοινωνίας και ψυχαγωγίας.

Σας περιμένουμε σε ένα από τα καταστήματά μας Forthnet ή διαφορετικά μπορείτε να καλέσετε στο 18345, ώστε να βρούμε την καλύτερη λύση ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

Θέλουμε να γνωρίζετε ότι είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Το είχα γράψει σαν αστείο την περασμένη εβδομάδα. Λες να τους άρεσε η ιδέα μου; Με λίγα λόγια, η καλύτερη προσφορά που μπορούν να σου κάνουν είναι... να βάλεις Forthnet!!! Επίσης, το σημείο που σου λένε να τους πάρεις τηλέφωνο ώστε να σου αναγνώσουν τις προσφορές που έχουν αναρτημένες στο site τους είναι τραγικό.

Το μόνο για το οποίο λυπάμαι είναι ότι έτσι όπως το πάνε βλέπω πολύ κόσμο να χάνει την δουλειά του σύντομα.

ερωτηση προσφορα για επανασυνδεση..
απαντηση...
''Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο που αφιερώσατε στην επικοινωνία σας μαζί μας.

Αναφορικά με το μήνυμά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για πρόσβαση στις υπηρεσίες μας θα χρειαστείτε νέο εξοπλισμό που περιλαμβάνει τον δέκτη Nova HD 831 και κάρτα πρόσβασης.

Τον εξοπλισμό μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν με 12μηνη δέσμευση ή με 49 χωρίς δέσμευση.

Αναφορικά με τη συνδρομή θα θέλαμε να σας προτείνουμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.forthnetgroup.gr για να ενημερωθείτε για τα 4 διαθέσιμα και εμπλουτισμένα, πακέτα Nova.

Βεβαίως υπάρχει πάντοτε η επιλογή προπληρωμής ετήσιας συνδρομής όπου κερδίζετε ένα μήνα δωρεάν τηλεθεάση ή η πάγια εξόφληση μέσω τραπεζικού λογαριασμού κατά την οποία έχετε έκπτωση στη μηνιαία σας συνδρομή.

Για την απόκτηση του εξοπλισμού παρακαλούμε πολύ όπως επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στον αριθμό 18345 και εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα φροντίσει για την αποστολή του εξοπλισμού σας χωρίς καμία επιβάρυνση.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία.

Με εκτίμηση,''

Επειδή παίζω αρκετά παιχνίδια online στο XBOX (modern warfare , black ops κτλ) όσοι γνωστοί μου είχαν forthnet άλλαξαν σε connx αν σου λέει κάτι αυτό.

Η forthnet δεν εχει πλεον προβληματα lag. Μπορεις να ζητησεις και fastpath.

Παιζω online με 70-80ms