Προσφορά NOVA

Εγώ πληρώνω με κάρτα μέσω πάγιας εντολής, και με χρεώνουν κάθε μήνα 66,91 ευρώ. Έχω το full pack + HD. Νομίζω δεν μου κάνουν καμία έκπτωση από την τελική τιμή.

Ισχυει το -4% στην παγια χρεωση μεσω λογαριασμου. Ναι μπορεις να το κανεις μεσω ebanking και θα ισχυει απο τον επομενο λογαριασμο. Η εκπτωση ειναι αυτοματη, ( δεν χρριαζεται να τους πεις κατι) θα το δεις αλλωστε στον λογαριασμο ειτε τον εντυπο ειτε στο mynova.gr

Οπου μπορουμε να γλυτωσουμε ευρω το κανουμε! Επισης εχω την εντυπωση οτι αυτους τους συνδρομητες τους σεβοντε περισσοτερο κιολας.

Για να πληρώνει κάποιος τη ΝΟΒΑ με πάγια εντολή τραπεζικού λογαριασμού πρέπει να πάει σε κάποια συνεργαζόμενη τράπεζα και να κάνει την αίτηση.Η έκπτωση είναι 4,5%.Πιθανότατα να μπορεί να γίνει η αίτηση και μέσω web-banking.Αν θέλει να πληρώνει κάποιος με εντολή σε πιστωτική κάρτα η έκπτωση είναι διαφορετική.Τουλάχιστον παλαιότερα έδιναν 1 μήνα δώρο το χρόνο.Αυτή ήταν η έκπτωση,δεν ξέρω αν ισχύει και τώρα.

Με πρόσφατη πληροφόρηση, η έκπτωση που έδιναν, με τη μη χρέωση συνδρομής ενός μηνός, σταμάτησε από φέτος, δηλαδή θα δοθεί τον επόμενο χρόνο η τελευταία έκπτωση στους συνδρομητές του 2012. Εξακολουθεί, όμως, να ισχύει η έκπτωση με πάγια εντολή σε συνεργαζόμενη τράπεζα.

για πληρωμή με πάγια τραπεζική εντολή:

α) όντως έχεις έκπτωση ~4% και αυτό ισχύει από τον 1ο λογαριασμό που θα χρεωθεί με αυτό τον τροπο.
β) Στην εθνική τράπεζα (αν κάποιος ενδιαφέρεται), δεν μπορείς να δώσεις την εντολή μέσω web-banking (ή τουλάχιστον δε βρήκα εγώ τον τρόπο).
γ) Στην εθνική τράπεζα, από την ημέρα που πηγαίνεις σε κάποιο υποκατάστημα και υπογράφεις τη σχετική αίτηση απαιτούνται >15 ημέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασια (εμένα έκανε 17 ή 18 ημέρες). Μάλιστα, πήγα στο υποκατάστημα μετά από μια εβδομάδα κ ρώτησα αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα κ ο υπαλληλος μού απάντησε ότι θέλει τουλάχιστον 2 εβδομάδες... Το γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω, ούτε μπόρεσε να μου το εξηγήσει φυσικά...

offtopic: Υπάρχει (αντίστοιχη) έκπτωση και για τους λογαριασμούς forthnet που πληρώνονται με πάγια εντολή μέσω τραπέζης;

Last edited by a moderator:
Επαναλαμβάνω,η έκπτωση είναι 4,5%.Δεν υπάρχει αντίστοιχη έκπτωση για πληρωμή λογαριασμών Forthnet μέσω πάγιας εντολής σε τραπεζικό λογαριασμό.

Με πειραιως e banking (το οποιο ειναι και το καλυτερο) ειναι πολυ απλο να το ενεργοποιησεις. Γινεται μετα απο μερικες μερες.

Να'στε καλά παιδιά!

Είσασταν όλοι σας αναλυτικότατοι! Σας ευχαριστώ θερμά για τις πολύτιμες πληροφορίες! Έχω e-banking στην Πειραιώς και έχει σχετική επιλογή για να βάλεις πάγια εντολή λογαριασμό nova,οπότε μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω!
Ίσως ρωτήσω τη nova να δω αν υπάρχει κάποια παρόμοια έκπτωση/ελάφρυνση για πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας.

Σας ευχαριστώ και πάλι!

Για πληρωμη μεσω πιστωτικης καρτας η νοβα μονο ( οχι η forthnet ) στους 12 μηνες συνδρομης κανει δωρο τον 13ο μηνα.

Για να πληρώνει κάποιος τη ΝΟΒΑ με πάγια εντολή τραπεζικού λογαριασμού πρέπει να πάει σε κάποια συνεργαζόμενη τράπεζα και να κάνει την αίτηση.Η έκπτωση είναι 4,5%.Πιθανότατα να μπορεί να γίνει η αίτηση και μέσω web-banking.Αν θέλει να πληρώνει κάποιος με εντολή σε πιστωτική κάρτα η έκπτωση είναι διαφορετική.Τουλάχιστον παλαιότερα έδιναν 1 μήνα δώρο το χρόνο.Αυτή ήταν η έκπτωση,δεν ξέρω αν ισχύει και τώρα.

Εγω που το ενεργοποιησα, δεν ειδα καποια εκπτωση.

Εγω που το ενεργοποιησα, δεν ειδα καποια εκπτωση.

μαλλον στον επομενο λογαριασμο. εχει επιβεβαιωμενα εκπτωση 4.5% και πιο συγκεκριμενα σου κανει εκπτωση και στο 5ευρω του hd.

μεσω λογαριασμου η πιστωτικής?

η εκτωση μεσω παγιας εντολης σε λογαριασμο σιγουρα λειτουργει παντως.

Καλησπέρα σε όλους!
Έχω την προσφορά μέχρι τέλος του χρόνου με την οποία μπορείς από το sport πακέτο να βλέπεις cinema pack με + 5 ευρώ/μήνα. Αυτό υποτίθεται μέχρι 31/12. Στη συνέχεια ξέρει κάποιος ή έχει ρωτίσει τι θα γίνει? Θα σταματήσουμε να βλέπουμε το extra pack ή θα χρεωθούμε για full pack (60+ euro)?

θα το τσεκαρω σε λιγες μερες

αλλα θα ηθελα να επισημανω οτι το εχει σαν ενεργοποιημενη επιλογη στο mynova σαν να εχεις ενεργοποιησει πχ το nova mag. στην αρχη παρολου που το ειχες ενεργοποιημενο δεν το εδινε εκει.

εννοω εκει εμφανιζει υπηρεσιες μονιμες... και τωρα το βαλαν και αυτο...

τεσπα θα δουμε αν θα τιμολογιθει χρεωση για τον επομενο μηνα στις 15 του μηνα που γινεται η τιμολογηση

δεν θα χρεωθεις το full πακ καθως δεν εχεις ζητησει αλλαγη πακετου... το πολυ πολυ να συνεχισει ετσι (που για μενα ειναι το επιθυμητο, αλλιως πολυ απλα θα χασουν αυτοι 5 ευρω εξτρα)

Μιλησα προχθες με τη νοβα , και μου ειπαν οτι δεν εχουν ενημερωση για το αν θα συνεχιστει η προσφορα των 5 ευρω για το σινεμα πακετο. Επισης επιβεβαιωσαν οτι το πακετο θα ληξει αυτοματα στις 31-12-2012 και δεν χρειαζεται καποια ενεργεια απο εμας.

ληγει

το τσεκαρα στο mynova καθως δεν υπαρχει νεα τιμολογηση για τον μηνα ιανουαριο. δεν πειραζει οικονομια 5 ευρω το μηνα για εμας

Εχω το double play economy (αστικές και υπεραστικές δωρεάν)+sports pack 53,90 για 18μηνη δέσμευση το οποιο ληγει τον αλλο μηνα
Θα μου πουν κατι η με πανε αυτοματα στα 70ε ?
Φυσικα και δεν προκειται να το συνεχισω
Σκεπτομαι να μεινω μονο με το double play economy
Με τον εξοπλισμο που θα μου μεινει θα βλεπω καποιο καναλι πχ τα ιδιωτικα ΑΝΤ1 MEGA .....?
Υπαρχει περιπτωση να μπορω με καποιο ποσο ανα αγωνα να βλεπω μονο τους αγωνες του Ολυμπιακου ?